Kızım sende ne mide var ya nasıl bunu paylaşabiliyorsun. Hadi paylaştın bari ayağının kirini temizleyip çek. Gözüken kılların, ayak kirin iğrenç ötesi. Sen biraz temiz olmayı öğren kadın olarak yapman gereken ilk şey bu. Bu gibi şeyler senin doğal olduğunu göstermiyor toplum içinde dışlanırsın kendi iyiliğin için biraz kendine gel derim.
Ayak napsın o kadar pisliğe? Bu hale gelene kadar neredeydin be kardeşim... neyse yerinde olsam önce temizlemekten baslardım sonra olu derilerden kurtul asil sislik bolgesini sicak su da beklet ve cok dokunma derim.
Beni görmedim kökünü bilmiyorsun yaşam tarzını bilmiyorsun ve sırf hakaret etmek için ediyorsun. bunu ciddiye alacağımı mi sanıyorsun? Oysaki ben senin toynagini görüyorum ve ona göre konuşuyorum. Çok zoruna gittiyse ayağına bak onunla uğraş benimle değil. cunku görüntü normal değil. her gezen ayak böyle görünmez geçmiş olsun tabi mümkünse
Topuğu vurmuş, su toplamış. Ayakta çok durmaktan yürümekten olur. Bir ara patlat, kolonya falan sür, çok can yakıyor ama hızlı iyileştirir. Geçmiş olsun