Sigara içmeyen insanlar ben bu hayatı çok sağlıklı yaşıyorum diyebiliyorlarsa eğer yasaklansın diye yorum yapsınlar. Ye iç yat toto büyüt sonra o yasaklansın. Sigara bir zevktir. Nasıl siz o yağlık yiyecekleri yiyip, sağlıksız şeyleri içip çirkin g*t ve göbeğinizle sokağa çıkıp bizim göz sağlımıza zarar veriyorsanız bizde sigara kokusuyla sizleri rahatsız edebiliriz. Çok tiksinen varsa maske taksın.
Yok ebesinin şeyi sende 😂😂😂😂 La adam yürürken sigara içiyor dumanı Bi bırakıyor arkadasın da ki adamın tam suratına. Hem senin söylediğin şey ile alakası yok. 😅
Gereksiz bir yasak olurdu. Herşeyi yasakladılar da sigara kaldı.
"207,2 milyar liralık ÖTV tahsilatının; 69 milyar TL'sinin petrol ve doğalgaz ürünlerinden, 61,8 milyar TL'sinin tütün mamullerinden, 46,5 milyar TL'sinin motorlu araç satışlarından, 16,4 milyar TL'sinin alkol ürünlerinden, 12 milyar TL'sinin dayanaklı tüketim mallarından ve 1,3 milyar lirasının da kolalı gazozlardan elde edildiğini görüyoruz."
Hayır istemem yasak çare değildir. Ama ceza kurallarını yükseltirim. İzmariti yere atmaya hapis cezası getirmek gibi. ya da 18 yaşından küçüklere satılma denetlenmesini artiririm ve yakalanırsa satıcı gene hapis cezası veririm. Ceza yükselmedikce suçların bastirilamayacagini düşünüyorum.
Kesinlikle evet veya yasaklanmasa dahi insanları sigaradan uzaklaşmak için mümkün olan her herşey yapılmalı. İçen içsin de olan sadece içene değil kokusundan ve dumanından dolayı içmeyenlerde etkileniyor maalesef
Bu ne igrenc gif midem bulandı valla ama yasaklanmasin icmesemde içen insanlar sinir stres atmak için içiyor ve rahatliyorlar herkes zararını biliyor ama icip içmemek onların tercihi
Merhaba, Koyduğun görsele bayağı güldüm :D. Soruna gelirsek hayır yasaklanmamalı kişiler kendi isteğiyle içiyorlar, kendi tercihleri biz onları bu şekilde zorlayamayız
Zaten fazlaca yasak toplum olarak insanlar eskisi gibi evlerinde de içmiyorlar sigarayı. Daha bilinçli kullanılıyor. Buna rağmen yasaklansaydı sorun etmezdim bağımlısı değilim🤷♀️