Aşırı göbekli erkek sağlıklı olmadığı gibi fazla kilo aşağı yukarı bütün hastalıkların ana kaynağıdır. Aynı durum kadın içinde geçerli elbette ama kadında birde doğurganlık oranı azalması sıkıntısı var. Sonuçta evliliklerin meyvesi olan çocuklar doğurgan olmayan kadınlardan doğamaz. Bir kadın doğurgan değilse bunu evlilik yapacağı erkeğe söylemeli çünkü erkeklerin aklı başında olmuyor. Baba olmamış genç bir erkek elde edip hevesini alınca söz vermiş dahi olsa kendi çocuğunu sevmek istiyor.
Ben şahsen bahsi geçen durumdaki kişiyle eğer karakteri ilgimi çekiyorsa sevgili olurum. Durumu onu rahatsız etmediği ve sağlığını olumsuz yönde etkilemediği sürece benim dikkatimi bile çekmez. Atalarımızın doğurganlıkla ilişkilendirdiği bölgeleri güzel bulup bu tür bölgeleri ilgi çekici olan kadınlara ilgi duyuyoruz; oysa bir kadını karşına alıp edebiyat, bilim, felsefe konuşamıyorsan yemişim onun güzelliğini.
Aşk kilo tanımaz sen seviyorsan kabul edersin Ama sevgili olacağın kişiyi kriterlerine göre belirlersin ben iri severim ama bu kilolu olan biriyle sevgili olmayacağım anlamına gelmez
Benim için güzellik önemli özellikle yüz güzelliği
Sevgili olurdum ama ona sağlıklı beslenmesinde yardımcı olurdum. Sağlığı için problem oluşturabilir. Onun sağlığı ile ilgili problem yaşamasını istemiyorum.
İnsan kendisi için kilosuna dikkat etmeli, sağlığı için. Sevgili dediğini bi kalıba sokmaya çalışmamalı boyu, kilosu Sevgiyi etkilemez. “Bu kiloda olmalısın” demem kimseye. Kendisine değer veriyorsa o zaten dikkat eder, mutluysa da, ben her haliyle severim 🙂
kiloluysa sorun yok o kadar verir bir şekilde. ama inatla dikkat etmiyorsa sinir olurum. erkenden ölecek biriyle zor. sağlık önemli, yunan tanrısı gibi kaslı olmasa da olur. erkeklerde göbek çok tehlikeli.
Olmam tabiki gitsin zayıfladım şişko şişko gezmesin, azcık dikkat etsin kendine canım erkekler nasıl güzel vücutlu hatun isteyebiliyorsa biz kadınlarında kaslı ve güzel vücutlu erkek isteme hakkına sahibiz.
Büyük konuşmak istemem ama muhtemelen olmazdım. Dış görünüş bir yana sağlık açısından da riskli olabilir bir süre sonra. Bir de her insanın bakımlı olması gerektiğini düşünüyorum bundan kastım makyaj saç vs değil tırnak temizliği, güzel kokmak ve ideal kiloda olmak gibi.
Kesinlikle hayir. Zaten ben anlamiyorum ki evliyken duba gibi olan kadinlar bosaninca tig gibi olup poz veriyolar. Ulen evliyken zayiflasaydin zaten bosanmazdin...
Benim için kilosuna dikkat etmeye başlarsa olurum. Yok hala saldım çayıra mevlam kayira diye devam ediyorsa malesef. İradesiz biri olmasini istemem hayatımın tam ortasındaki kişiyi
Önceliklee mevcut kilosuna bakarım sonra yeme alışkanlıgına sonra yaşam biçimine bu 3 unsur zaten kızın yakın gelecekteki halini gösterir ve o haline bakıp kendime aradıgım eşin özlligi ile kıyaslarım eger benim kabul edemiycegim bir kiloda olacaksa 2 durum yaşanabilir. 1. Kızla çıkıyorsam kilosuna dikkat etmezse ayrılabilecegimizi söylerim. 2. Kızla çıkmıyorsam gelecek planını sorarım spor yapmaya başlamıycaksa zaten... batan gemiyle denize açılmam
Şimdi önemli olan iç güzellik diycem hepiniz üfffff diyceksiniz. Haklısınız!! ama %51 haklısınız. Kilosuna dikkat etmeyen birine şans verilir fakat devam edilir mi? Hayır. Evlilere sözüm yok, ama sevgili olunmaz. Tabi sizde kilolu değilseniz:) Dikkat edin zinde kalın
İnsanın başına herşey gelebilir belki rahatsızlıği var ya da dönemsel birşey olabilir kısa bir süre tolere edilebilir ama tamamen kendini salarsa olmaz.
Hayır olmam ben sporcuyum hayat tarzım spor üzerine kuruluyken onun ne bulursa yiyen spor yapmayan biri olmasını istemem öyle biriylede sevgili olmayı düşünmem
En İyi Cevap