Hadi gönderin gelsin ne yapsam iyi gelir?

Geçmiş olsun.
BAŞ AĞRISI
Nane : Nane çayı baş ağrılarını dindirmek için birebirdir. İçerdiği mentol ve mentol doğal yağları sayesinde mideyi rahatlatma etkisine de sahiptir.
Biberiye :Kimyasal içerikleri sayesinde doğal bir ağrı kesici görevi görür.
Çikolata: Doğal antidepresan özelliği vardır. Çikolata Magnezyum ve demir içerir. Sinirleri gevşetici özelliği sayesinde baş ağrısını dindirir.
Ayçiçek yağı içilmez ama gargara olarak kullanıldığı zaman uykusuzluk, kronik baş ağrısı ve asabiyet için iyi gelmektedir.
Ihlamur çayı çiçeklerinden elde edilen ıhlamur ruhu baş ağrısını keser.
Karabiber tarçınla karıştırılıp kullanılırsa baş ağrısını giderici etki yapmaktadır. Ihlamurla kaynatıldığında sancı kesici etkisi vardır.
Limon suyu bir Su bardağı kahve içine sıkılarak içilirse baş ağrısına karşı etkili olur.
Muzun içerisindeki Magnezyum baş ağrısı ve kramplara karşı etkilidir.
Ve ya patatesi yuvarlak dilimler halinde doğrayıp bir bezle yaşmakla alnınızdan şakaklarınıza doğru sararak bağlayınız.
veya
Malzemeler;
5 adet kereviz sapı
1 adet lime (yeşil limon)
1 adet salatalık
3-4 bardak ıspanak
1 kök zencefilin yarısı
1 su bardağı maydanoz
2 adet elma
Hazırlanışı;
Hepsini blenderdan geçirin ve maksimum fayda için taze taze için.
veya
Sinüs boşluklarından kaynaklı baş ağrılarına karşı inanılmaz etkilidir. Alnınıza süreceğiniz viks biraz sonra kan basıncını düşürerek ağrıyı azaltır.
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Başımın ağrısını ben, hafızamdan hesap yaparak geçiriyorum.
Örneğin ; 32 x 7= ? Hafızadan hesapla. Bir kaç tane bu şekilde yaptığımda baya rahatlıyor kafa. Bir dene belki teşekkür edersin.
Eig için teşekkür ederim ☺️. İşe yaradı galiba
Yok yaramadı.
Rica ederim.😀
Hadi yaa 😅
Merhabalar.
İyi bir masaj gereklidir. Birde bitkisel içerikli çaylar. Tütsüler yak odanda hep. Lavanta tütsüsü baş ağrılarını önleyecektir. Bunu mutlaka yap. Meditasyonuda unutma. Rahatlayacaksın ve ağrılar hiss etmezsin. Ilık suyla bir duşta baş ağrısına iyi gelmektedir.
Benim migrenim var, ağrı kesici den başka bişey fayda etmiyor şiddetli ağrıda.
Alternatif Japon yağı veya migren taşları var, onları kullanabilirsin. Ama sendede migren varsa pek yardım etmez.
Evet var
Cevap
9Cevap
Uyku.
Seni strese sokan insanları at çöpe gitsin.
Baş ağrısına kesin çözüm.
Kimse kalmadı zaten etrafımda 😀
Boşversene az insan çook huzur demiş ünlü bir atamız.
Kim o ünlü atamiz 😀😀
🤫🤫🤫🤫
Ölünün ardından konuşulmaz skskalskkss
El fatiha 🤲😀😀😀
Amin 😂
Size şunu önereyim trent yolda bu satılıyor çok Uygun’a kullanabilirsiniz çok faydaları var internette de araştırabilirsiniz karanfil yağı bunu kullanabilirsiniz bitkisel bir üründür internette araştırmasını yapabilirsiniz eğer hoşunuza giderse alırsınız
Herhangi bir rahatsızlığın yoksa masaj yapman, bol su içmen iyi gelebilir. Migren filan varsa mezardan yeni bir kafa almak gerek ona daha çare bulunmadı 💆♂️
bol bol su iç. su gerçekten iyi geliyo
İçiyorum ama😕
Ağrıyan bölgeye buz tutuyorum
Belki ciddi birşey vardır doktora görünsene
Takma kafana toka bile 😀
Türk kahvesi çok iyi geliyor.
Havadandır belki bulutlu havada bendede olur öyle
su tüketmelisin bol bol
Hacamat
Iyi geliyor mu o gerçekten
Votka
Seks tabi ki 😉
Bol bol su iç
Bol bol su iç
Ilık duş, karanlık ortam, en kötü ilaç alınabilir.
Doktora gidin.
Soğuk duş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?