Boyum 1.57, 94 kilodan 68e düştüm sanki zayıfladıkça boydan da küçülüyorum gibi. Niye böyle oluyor
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bende kilolu biriyim zayıflamak için sen neler yaptın?
Aç kalıyorum 😂
Ya ben onu evdekiler gidince yapıyorum 😂
Ama yine de o kadar zayıflayamıyorum
Amqlmsk çünkü yiyorlar evdekiler canın çekiyo dimi😂
Yemek yapıp yemeyide severim 😂😅
Üwğsldple başladıktan sonra ilk 2 haftası çok zorluyor ya sonra alışıyosun ilk 5 kiloyu verdikten sonra zaten devamı geliyor sonra bozsan da devam ettiriyosun ilk 2 hafta bozmamak gerek bence yani benim öyle oldu😅
Kaç kere bozdum hatırlamıyorum valla sevdiğim bi yemek olunca 3 kere yemesem 4. de bozuyorum hep🤣
Ben sporla 92 den 65 e düştüm ama spor yapmıştım hemde yemek yiyerek
Sonra sporu bırakmak zorunda kaldım yine aynı kiloya geldim şimdi spora gitmeye zamanım yok
Ailem köye gidince evde tek kaldıklarında zayıflıyorum anca
Bozuluyor illa ki bir yerde satabil ilerlemiyor
Ben de en başında başladım spora ama 2 gün anca gidebildim belim çok ağrıyodu taşıyamıyodum kendimi cbnbcg sonra sporu bırakıp yürüyüşe başladım ilk başladığımda 15 20 dakikayla başladım ortalama 2000 adımdı fazlası gelmiyodu şimdi günde 20 bin adım atıyorum. Bacak bacak üstüne atabiliyorum uyuyabiliyorum zayıflamak mütüş bişey ya😄💃
Biliyorum bilmem mi bir anda yüklenmeyeceksin kendine yavaş yavaş olucak
Ben bacak bacak üstüne atmadığım için sorun yok 😄😂
Sen şimdi zayıflamak için bahane arıyorsun😄 da bu en saçması.
Zayıflamamak olcektiiii😄
Nöö asla vazgeçmem 45 olcam mskzmmx ama cidden bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama insanlar zayıflayınca daha uzun görünmez mi sanki eskiden kocaman bi dev gibiydim 😂
İnsan zayıflarken binbir çeşit ruh haline giriyor 👯♀️ Sen yola devam
Kilo olurken gobek veya bacak kalinligindan buyuk gozukuyor olabilirsin ama bence zayif olman gayet iyi
Sarkma oluştu mu peki önemlisi bu?
Çok çok az kollarımda oluşmaya başladı çok dikkatli bakmayınca belli olmuyor bende ağırlık çalışmaya başladım başka hiç bir yerimde yok. Çatlaklar ten rengimle aynı rengi aldı alt göbek ve bel simidi gitmiyor onun için de egzersizlere başladım. Öncesinde sadece yürüyüş yapıyodum bakalım şimdilik yok sayılır inşallah olmaz😄
Okadar şanslısınki ben 51 den 48 e düştüm şu an kollarımda hemen sarkma oldu bende hemen sporla hallettim okadar kiloda bu kadar sarkma çok iyi.
Yaa 3 kiloda bile oluyor yanii benim tek isteğim şu ağır yaşamlardaki insanlar kilo verince derileri sarkıyo ya öyle olmamasıydı:d ama onu da göze alarak başladım toplamda 47 49 kilo vericem zaten ne kadar spor yapsam da sarkar diye düşünmüştüm ama olmadı :d göğüslerim de sarktı birazcık ama napiyim ya öyle yaşamaktansa böyle olmayı tercih ederim valla 10 metre yürüyünce ağrıdan duramıyodum yemek bile yapamıyodum ayakta dururken belim ağrıyodu çünkü. Şimdi bile kendimi çook özgür hissediyorum 😅
Bir kadının kendini özgür hissetmesi kadar güzel bir şey yok isterse her yern sarksın sen bunu sporla ameliyatla yenersin ama o vücut bir daha gelmez sakın pes etme.
Zaten bi parcasin daha ne kadar küçüleceksin😂
Öyle pslzkx ama şişkoyken kocamandım sanki 🤣 bana mı öyle geliyor acaba
Evet kocamansin zaten 😂 benim 183 boyum var 96 kiloyum ve siskoyum😂 seni tahmin edemiyorum
Ben enine kocamanmışım 😂😂😂yürüyemiyodum ya
Maşallah çok güzel kilo vermişsin bende umarım veririm.
Ahaha cok tatlısın 😂
Enin boyun bir 😂😂
@GeceMavisi8 çok teşekkür ederim inşallah. Hepimize bol istikrar diliyorum 😅💃
@JandarmaUyumsuz teşekkür ederim 😂
Sana oyle geliyor hacmin kuculuyor ya ondan 🤣
Enden küçülüyorum dimi dgncf normalde zayıflayınca başkaları tarafından birazcık uzun görünüyorumdur herhalde yani ben zayıflamış insanlara bakınca bana uzamış gibi de geliyo🤣
Ahahahahah evet enden daraliyorsun shjsjs cok tatlisin leen dilersen konusabiliriz 😂
Yokk bea nie küçük kalasın
İyi ki öyle bir derdim yok sadece iğnenin içindeyim
Bana da öyle oluyor çözemedim
Kıyamam sana küçücüksün
Kilo insanı daha yapılı gösteriyor ondandır belki
Haha iyimiş