Aniden oluyor sebebi nedir bilmiyorum o an ne yapacağımı bilmiyorum kendimi tuaf hissediyorum çok stres yapan biriyim ondan mı oluyor bilmiyorum kalp çarpıntısı vücut titremesi oluyor daha önce yaşayan var mı bu durumu yardmcı olursa valla çok sevinirim dr görünmeyi düşünüyorum ya da sakinleştirici almayı 🤨😔
Belki bir hastalık belirtisidir tıbbi bir teşhis koymak bize düşmez ama şuna eminim ki stres yapmak da tek başına bu belirtileri göstermene sebep olabilir gerçekten insanın hayatına hastalık getiriyor yoğun stres yapmak o yüzden uzak durmaya çalışılmalı kafanızı dağıtmanın yolunu bulmalısınız stresin sizi ele geçirmesine izin vermeyin çok geçmiş olsun.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Genelde kalabalık ortamlarda oluyor sakinleşmeye çalışıyorum
aynı sorun bende de başladı 2021 ocak ayında başladı ilk zamanlar hiç yok denebilecek kadar az oluyordu sonra çoğaldı ve aralıksız gün boyu oldu uyumaya çalışırken sarsıyor insanı 7 aydır durmadan devam ediyor 3 defa doktora göründüm bakalım 7 temmuzda da kontrol olacak
Sakinleştirici almanı önermiyorum. Doktora görünmende fayda var. Bir çok sebebi olabileceği gibi stres kaynaklı olabilir. Doktorun bu konuda en iyi yönlendirmeyi yapacaktır.
Biliyorum ve cok iyi anlıyorum o an ölmeyeceğini sadece bi atak olduğunu düşünerek sakin kalmaya çalış, burnundan nefes alıp ağzından ver, içinden say daha hafif gecireceksin