Yutamaz kardeşim bu arada kırkayak bu zehir filan neresinde olsun merak etme bişey olmaz olurda gene birşey olursa düşük ihtimal hastaneye gidersin merak etme
Ev ciyani bu kırkayak değil kırkayak ısırmaz bu ısırdı Google yaz ev ciyani diye bu güzellik çıkıyor yanlız bak laf aramızda bacakları çok güzeldi tm mı bacağına bakarken kızdı ısırdı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu hayvan zararsız köyde çok gördüm bişey yapmiyoda
Isırığı sadece kızartti başka Bi etkisi yok şu an ya bu böceği biliyorum ama isirdigini bilmiyordumya
Alerjik veya bı hastaligin yoksa bişey olmaz kardeşim korkma beni yılan ısırdı 2 3 kere hastaneye bile gitmedim yaşıyoruz bak..
Benide yılan ısırdı zehirsizmis dizimden ısırdı ama izi kaldı ya azıcık
Erkek adamsın böcekten falan korkma kardeşim 😁
Korkmadığı için ısırdı zaten elime alıp atacaktım baya bi kaçtı sonra elimle büzüsturdum Bi anda canım yandı sonra peceteyle attım
Geçmiş olsun tekrardan
Ev çıyani zehirli olabilir mi bilemiyorum savunmak icin sokmuştur belki
Niye sokuyo sokmicak söyle sokmasın
Tamam kizma abisi hata etmiş
SubhanAllah çok şükür canlılar var benimde ayak parmakti galiba ine sokmuştu Ari 😂😂 içinde sıkıntı varsa hastaneye git
Isırır Ama Yutamaz Merak Etme
Dimi o 5 6 cm bende 196 cm ondan 190 cm uzunum bencede yutamaz
Yutamaz kardeşim bu arada kırkayak bu zehir filan neresinde olsun merak etme bişey olmaz olurda gene birşey olursa düşük ihtimal hastaneye gidersin merak etme
Ev ciyani bu kırkayak değil kırkayak ısırmaz bu ısırdı Google yaz ev ciyani diye bu güzellik çıkıyor yanlız bak laf aramızda bacakları çok güzeldi tm mı bacağına bakarken kızdı ısırdı
Böcek zehirlenmiş 😄
Peçeteyle alıp attım atmadan resmini çektim ilk elimle aticaktimda sonra hart yaptı
Kırk ayak bu len ısırmaz 😄
Ciyan buya ev ciyani böceği biliyorum da isiriyomuydu bilmiyorum ısırdı ama
Çıyan ısırır
Isirmiycak isiramaz isirmamali terbiyesiz ya ısırdı beni