Sağlık Biontech Aşının 1 ve 2. Dozu arasında içerik farkı var mı? Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yani iki farklı içeriğe mi sahip yoksa aynı asıyı aynı asıyi iki defa mı vuruyoruz.Dozlar arasında herhangi bir fark var mı? Biontech Aşının 1 ve 2. Dozu arasında içerik farkı var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
İndeepth Takip Et Master Yaş: 48 , eic 67% +1 yıl Sağlık konusunda 391 cevap paylaştı. Ben inanmıyorum aşının işe yaradığına. ya da hastalık dışında farklı amaç için yapıyorlar. 2 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Sağlık konusunda 598 cevap paylaştı. Bilmiyorum. Tek bildigim 2. doz asilari öne cektiler. 1 0 Yorumla
Priinxearii Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl BionTech 1. dozu dün oldum bende ama fark olcagini dusunmuyorum 2. dozda 1 0 Yorumla
Miraculous72 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Ben tıp okuyorum ve hoca bunun hakkında da konuştu içerik farkı yok sen aşını ol 0 3 Yorumla Usemind +1 yıl Annem ilk aşıyı oldu ve ilk aşı sistemde görünmüyor. Mecbur ikinci dozu da ilk aşı olarak uygulayacaz. O yüzden merak etmiştim. Yorumla Miraculous72 +1 yıl anladım geçmiş olsun:) Yorumla Usemind +1 yıl Teşekkür ederim. Yorumla
Ümitsizimişte Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 93% +1 yıl Sanırım aynı tekrar ikinciyi 20 gün sonra yapacağız dediklerine göre. 0 3 Yorumla Usemind +1 yıl En son 1 ay dediydi sağlık bakanı Yorumla Ümitsizimişte +1 yıl Bilmem bizim burda 20 gün sonra dediler bana Yorumla Usemind +1 yıl Heryer kafasına göre demek ki Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% +1 yıl Sağlık konusunda 840 cevap paylaştı. Doz ayarlari ve içerikleri aynı 1 0 Yorumla
UDixon Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Biontech olma abi sinovac daha iyi 0 2 Yorumla Usemind +1 yıl Annem için bakıyorum. İlk doz biontechti Yorumla UDixon +1 yıl bilmiyorum ben aşı falan olmam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben inanmıyorum aşının işe yaradığına. ya da hastalık dışında farklı amaç için yapıyorlar.
Bilmiyorum. Tek bildigim 2. doz asilari öne cektiler.
BionTech 1. dozu dün oldum bende ama fark olcagini dusunmuyorum 2. dozda
Ben tıp okuyorum ve hoca bunun hakkında da konuştu içerik farkı yok sen aşını ol
Annem ilk aşıyı oldu ve ilk aşı sistemde görünmüyor. Mecbur ikinci dozu da ilk aşı olarak uygulayacaz. O yüzden merak etmiştim.
anladım geçmiş olsun:)
Teşekkür ederim.
Sanırım aynı tekrar ikinciyi 20 gün sonra yapacağız dediklerine göre.
En son 1 ay dediydi sağlık bakanı
Bilmem bizim burda 20 gün sonra dediler bana
Heryer kafasına göre demek ki
Bilgim yok biri oldum ikiyi göreceğiz
Hayur tabiki aynı ası
Tabiki hayır ikiside birebir aynı
Doz ayarlari ve içerikleri aynı
Biontech olma abi sinovac daha iyi
Annem için bakıyorum. İlk doz biontechti
bilmiyorum ben aşı falan olmam
Doz farkıdır
Bence aynıdır.