Sağlık 21 yaşındayım boyum 173 nasıl sizce? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 173 boyundayim. Güncellemeler+1 yıl Güncel 21 yaşındayım boyum 173 nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
iremd02 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Ortalamadasın Türkiye’ye göre ne uzun ne kısa 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Evet tam Türkiye ortalaması 173 Yorumla Soran +1 yıl Sence kaç boy iyi Yorumla iremd02 +1 yıl Benim boyum 173 o yüzden 180 kişiye göre değişir ya Yorumla Soran +1 yıl Aynı boydaymisiz Yorumla
XxBloomxX Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kisa 0 18 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Türkiye ortalaması 173 Yorumla XxBloomxX +1 yıl Tr de herkes hobbit zaten. kisa dememiz için 165 falanmı olacaktın bi de. baya baya kısasın yani. Yorumla Soran +1 yıl Sence erkeklerde kaç boy iyi Yorumla XxBloomxX +1 yıl Min.180 Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun kaç Yorumla XxBloomxX +1 yıl 168 Yorumla Soran +1 yıl Benim kadar biriyle ilişkin olur muydu Yorumla XxBloomxX +1 yıl Sadece boya bakıp karar vermezsin. o yüzden 173 biriyle sevgili olmam diye büyük konuşmayacağım ama uzun boy takintim var. sadece uzun boylu erkekleri fiziksel olarak begeniyorum. Yorumla Soran +1 yıl Karşıma çıkmasından korktuğum tip. Çünkü olsan bile hep kisaymissin gibi hissettiriyor Yorumla XxBloomxX +1 yıl Kisasin zaten de baska seylerl boy dezavantajinin onun gecmeye calis artik Yorumla Soran +1 yıl Yapılı erkek mi zayıf erkek mi Yorumla XxBloomxX +1 yıl Yapili tabiki Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla XxBloomxX +1 yıl Valla aga siz neden kilolu kiz yerine zayif seviyorsaniz (mesela yani) bizde o yüzden. Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle bişey yok kilolu zayıf farketmiyo Yorumla Soran +1 yıl Bu arada zayıfım ben Yorumla Soran +1 yıl O da mı kötü Yorumla
Shithappen Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Normal 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sence kaç boy iyi Yorumla Shithappen +1 yıl Farketmiyo Yorumla Soran +1 yıl Senin boyun kaç Yorumla Shithappen +1 yıl 171 Yorumla Soran +1 yıl İyiymiş boyun Yorumla
Kızlar Ne Diyor
Ortalamadasın Türkiye’ye göre ne uzun ne kısa
Evet tam Türkiye ortalaması 173
Sence kaç boy iyi
Benim boyum 173 o yüzden 180 kişiye göre değişir ya
Aynı boydaymisiz
Kisa
Neden
Türkiye ortalaması 173
Tr de herkes hobbit zaten. kisa dememiz için 165 falanmı olacaktın bi de. baya baya kısasın yani.
Sence erkeklerde kaç boy iyi
Min.180
Senin boyun kaç
168
Benim kadar biriyle ilişkin olur muydu
Sadece boya bakıp karar vermezsin. o yüzden 173 biriyle sevgili olmam diye büyük konuşmayacağım ama uzun boy takintim var. sadece uzun boylu erkekleri fiziksel olarak begeniyorum.
Karşıma çıkmasından korktuğum tip. Çünkü olsan bile hep kisaymissin gibi hissettiriyor
Kisasin zaten de baska seylerl boy dezavantajinin onun gecmeye calis artik
Yapılı erkek mi zayıf erkek mi
Yapili tabiki
Neden peki
Valla aga siz neden kilolu kiz yerine zayif seviyorsaniz (mesela yani) bizde o yüzden.
Bende öyle bişey yok kilolu zayıf farketmiyo
Bu arada zayıfım ben
O da mı kötü
Normal
Sence kaç boy iyi
Farketmiyo
Senin boyun kaç
171
İyiymiş boyun