Sağlık Hiç poponuzdan iğne oldunuz mu 😄😅? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Daha önce hiç g.. tten iğne yediniz mi?😂😅 Ben yedim ve çok utandım 😳😳 Hiç poponuzdan iğne oldunuz mu 😄😅? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl İ ara baya hastaydım doktor sana bı ağrı kesici yapayim dedi. Penisilinle novalgini karıştırdı bı çaktı. 5 gün g. tumu hissetmedim kaldırıma çıkamıyordum 😂 1 0 Yorumla
Atlas_du Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 69% +1 yıl Igneyi vuran vurduktan sonra ilac dagilsin diye elledimi , ona izin vermeseydin , vurdu an kacacaksin 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl çoookbir kere erkek hemşireye denk geldim hatta yer yarılsa da içine girseydim günüydü o gün 😂 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet ya ben de çok utandım 😳😓 Yorumla _pars_ +1 yıl Niye ki müsait mi değildin o an Yorumla
melihgunay23 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Penisilin yedim 2 tane. 5 gün g*tumun ustune oturamadim 1 0 Yorumla
QuiZMa Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yemeyen yoktur her halde :D Ey gidi biz çocukken ftil vardı o daha utanç verici bir durum 🤢 0 0 Yorumla
xModSavar Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Yok olmadim. Igneyi tek ilkokulda koldan oldum bir nesli damgaladilar hala izi var. 0 0 Yorumla
Sempatiiko Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Göstere göstere iğne yedin öylemi ben asla yaptıramam😂 0 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı. o nasıl cumle oyle sana hiç yakışmıyor ((: evt iğne olacak başka yerımız yok 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet oldum erkekte aşıyı yaptı kadında kadın yapınca daha güzel oluyor 0 0 Yorumla
_pars_ Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl İğneyi geç heyet raporu alırken her tarafı elden geçirdiler 😂 0 0 Yorumla
GeorgeKluniy Takip Et Xper 5 Yaş: 42 +1 yıl Çocukken vitamin iğnesi olurduk, bu yaşta yenmez))))) 0 0 Yorumla
Kim-bilir Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Gotten iğne yapmazlar got tehlikeli baldırdan yaparlar 0 0 Yorumla
gülümse-06 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 92% +1 yıl Gayet normal neden utandın 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü erkek hemşire yaptı Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 796 cevap paylaştı. Ohooo delik deşik etti hemşireler 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Vuracaklardı ben vurdurmadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden 😯 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Gereksizdi hem korkuyordum Yorumla
Uyanamamış Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Genelde her ay yemeden duramıyorum 😂😂😂 3 1 Yorumla Soran +1 yıl Bağımlılık yapmış o zaman sende Yemek 😅😄 Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çok yedim 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Alışkınsın o zaman😂 Yorumla persordinary +1 yıl 😂 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Evet oldum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Peki erkek hemşire yaptığı zaman utandın mı hiç? Yorumla
Milennay Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Çok oldum. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Peki erkek hemşire yaptığı zaman utandın mı hiç? Yorumla Milennay +1 yıl Hayır utanmadım Yorumla
Furkannx34 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Hoşuna da gitmiş belli 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hayır hiçte bile Yorumla Furkannx34 +1 yıl Hadi ordan yalancıı Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
serterkek37 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl neden utandin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çünkü erkek hemşire yaptı Yorumla serterkek37 +1 yıl kizim tertemiz g*t biz ne yapalim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
40Cevap
İ ara baya hastaydım doktor sana bı ağrı kesici yapayim dedi. Penisilinle novalgini karıştırdı bı çaktı. 5 gün g. tumu hissetmedim kaldırıma çıkamıyordum 😂
Igneyi vuran vurduktan sonra ilac dagilsin diye elledimi , ona izin vermeseydin , vurdu an kacacaksin
çoook
bir kere erkek hemşireye denk geldim hatta yer yarılsa da içine girseydim günüydü o gün 😂
Evet ya ben de çok utandım 😳😓
Niye ki müsait mi değildin o an
Penisilin yedim 2 tane. 5 gün g*tumun ustune oturamadim
Yemeyen yoktur her halde :D Ey gidi biz çocukken ftil vardı o daha utanç verici bir durum 🤢
Yok olmadim. Igneyi tek ilkokulda koldan oldum bir nesli damgaladilar hala izi var.
Göstere göstere iğne yedin öylemi ben asla yaptıramam😂
o nasıl cumle oyle sana hiç yakışmıyor ((: evt iğne olacak başka yerımız yok
Evet oldum erkekte aşıyı yaptı kadında kadın yapınca daha güzel oluyor
İğneyi geç heyet raporu alırken her tarafı elden geçirdiler 😂
Çocukken vitamin iğnesi olurduk, bu yaşta yenmez)))))
Gotten iğne yapmazlar got tehlikeli baldırdan yaparlar
Gayet normal neden utandın
Çünkü erkek hemşire yaptı
Neyseki kolumdan iğne oldum
Evet tanga vardı altımda birde hemşir çok eli yavaştı niyeyse😂
herkes yemiştir mutlaka. bende yedim :)
Hemşireler yapınca çok utanıyorum
Ohooo delik deşik etti hemşireler
kurumu yedin islakmi yedin
Vuracaklardı ben vurdurmadım
Neden 😯
Gereksizdi hem korkuyordum
Genelde her ay yemeden duramıyorum 😂😂😂
Bağımlılık yapmış o zaman sende Yemek 😅😄
Başka şey yemekten iyidir
Çok yedim
Alışkınsın o zaman😂
😂
İlk defa mı yedin sjdj
Evet oldum
Peki erkek hemşire yaptığı zaman utandın mı hiç?
Çok oldum.
Peki erkek hemşire yaptığı zaman utandın mı hiç?
Hayır utanmadım
Evet ne varki bunda
Hoşuna da gitmiş belli
Hayır hiçte bile
Hadi ordan yalancıı
oldum hoşuma gitti
Evet oldum.
Evet
İgne kac cmydi
Yaparıx
evet yedim çok defa
Hm neden