Sağlık Hava çok sıcak kendimi çok yorgun hissediyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sebebi nedir aşırı sıcaklık var kolumu kaldıracak kadar yorgun hissediyorum Güncellemeler+1 yıl Yazın bunaltıcı sıcaklıgı 28 derece Hava çok sıcak kendimi çok yorgun hissediyorum? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dreamliner61 Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. aynı dertten muzdaribim ya havalardan dolayı sanırım. 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Aynen sıcak ve yprgunluk basıyor ya of Yorumla dreamliner61 +1 yıl nem kötü nem.şu an hava kapalı yağdı yapacak ama hava haşlak.düşün bir de çalışıyoruz :) Yorumla Soran +1 yıl Aynen çok nem var keşke yagda burdada ama güneş var bugün hava güzel ama kötü yanı sıcak olması 🙂 Yorumla dreamliner61 +1 yıl sıcak olsun da nem olmasın.karadenizli olunca sıcak hava çok çekilmiyor :) Yorumla dreamliner61 +1 yıl orası neresi? Yorumla Soran +1 yıl Burası tekirdağğ Yorumla dreamliner61 +1 yıl oo çok yakınmış :) Yorumla Soran +1 yıl Sizz istanbulmuu Yorumla dreamliner61 +1 yıl 1600 km daha öteye git :) Yorumla Soran +1 yıl TrabZonmuu Yorumla dreamliner61 +1 yıl evet :)profilden baktın sanırım :) Yorumla Soran +1 yıl Yok valla hiç bakmadım cidden Yorumla dreamliner61 +1 yıl tahminlerin doğru çıkıyor o zaman :) Yorumla Soran +1 yıl Siz karadenizli olunca hava çok çekilmiyor demiştiniz bende trabzonlu oldugunuzu düşündüm Yorumla
fairtail Takip Et Master Yaş: 49 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ayran ve su iç. 0 12 Yorumla Soran +1 yıl Su içiyorum ama hala bi yorgunluk basıyor ayrqn olabilir Yorumla fairtail +1 yıl Elektrolit eksiği vardir Yorumla Soran +1 yıl O nasıl bişe bilmiyorum Yorumla fairtail +1 yıl Ayran nasıl bir şey acaba? Şu? Yorumla Soran +1 yıl Elektrolit eksikligi var yazmışssın onu dedim ben Yorumla fairtail +1 yıl Halsizlik nedeni olarak tuz ile sodyum iyonu aliyorsun halsizligine iyi gelir Yorumla Soran +1 yıl teşekkür ederim Yorumla fairtail +1 yıl Geçmiş olsun🌺🌺🌺 Yorumla Soran +1 yıl Sagolunnn 😊😊😊 Yorumla fairtail +1 yıl Görüşmek üzere 🌺🤗 Yorumla Soran +1 yıl 😊😊😊🍀🍀 Yorumla fairtail +1 yıl 🙂🌸🙂🌺🙂🌷🙂🌺🙂🌸 Yorumla
SahibeNazlı Takip Et Xper 1 Yaş: 30 +1 yıl Bunaldik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hemde nasıl baya Yorumla
mediiix Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Spor yap 0 30 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla mediiix +1 yıl Spor yapmadığın icin kaslarin korelmistir o yuzden yorgun hisseidyordun spor yap kendini daha dinc hissedersin Yorumla Soran +1 yıl Aynen haklısınn bende koşu yapmak istiyordum egzersiz Yorumla mediiix +1 yıl canin sıkılıyorsa konusalim benim sıkılıyor Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla mediiix +1 yıl 😂😂nolr nolr Yorumla Soran +1 yıl Hahahaha nedennn Yorumla mediiix +1 yıl Sıkıldım bunaldim çünküuuuu Yorumla Soran +1 yıl Hımm belli 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynı bende havalardan çok bunaltıcı Yorumla mediiix +1 yıl bekliyorum geliyon dimi 😂😂 Yorumla mediiix +1 yıl valla birden hava degisti ya 2 gunde. Yorumla Soran +1 yıl Evet bir yagmur yagıyor bi sıcak basıyor havalarsa bi garip oldu Yorumla Soran +1 yıl Bilmem 😂 Yorumla mediiix +1 yıl cidden havaların bile psikolojisi bozuldu djsjjs Yorumla mediiix +1 yıl 😂😂come on bekliyrmm zjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Aynen bozulmuş delirmiş hatta 😂 Yorumla mediiix +1 yıl cok delirmiss cok sjsjsj gelcn mi Yorumla Soran +1 yıl Ne burcusunn? Terazi Yorumla mediiix +1 yıl Yaklaştın da değil ozle gelirsen solerim anca zksjs Yorumla Soran +1 yıl ikizler Yorumla mediiix +1 yıl yoo Yorumla Soran +1 yıl Ne kova mıı Yorumla mediiix +1 yıl sadece ozldn solerim hdjjdjjs Yorumla Soran +1 yıl Neden neden Yorumla mediiix +1 yıl gıcığım Yorumla Soran +1 yıl Kime Yorumla mediiix +1 yıl Su an sana Yorumla Soran +1 yıl Nie bana Yorumla mediiix +1 yıl Canim istedi djsjdj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
aynı dertten muzdaribim ya havalardan dolayı sanırım.
Aynen sıcak ve yprgunluk basıyor ya of
nem kötü nem.
şu an hava kapalı yağdı yapacak ama hava haşlak.
düşün bir de çalışıyoruz :)
Aynen çok nem var keşke yagda burdada ama güneş var bugün hava güzel ama kötü yanı sıcak olması 🙂
sıcak olsun da nem olmasın.
karadenizli olunca sıcak hava çok çekilmiyor :)
orası neresi?
Burası tekirdağğ
oo çok yakınmış :)
Sizz istanbulmuu
1600 km daha öteye git :)
TrabZonmuu
evet :)
profilden baktın sanırım :)
Yok valla hiç bakmadım cidden
tahminlerin doğru çıkıyor o zaman :)
Siz karadenizli olunca hava çok çekilmiyor demiştiniz bende trabzonlu oldugunuzu düşündüm
Ayran ve su iç.
Su içiyorum ama hala bi yorgunluk basıyor ayrqn olabilir
Elektrolit eksiği vardir
O nasıl bişe bilmiyorum
Ayran nasıl bir şey acaba? Şu?
Elektrolit eksikligi var yazmışssın onu dedim ben
Halsizlik nedeni olarak tuz ile sodyum iyonu aliyorsun halsizligine iyi gelir
teşekkür ederim
Geçmiş olsun🌺🌺🌺
Sagolunnn 😊😊😊
Görüşmek üzere 🌺🤗
😊😊😊🍀🍀
🙂🌸🙂🌺🙂🌷🙂🌺🙂🌸
Bunaldik
Hemde nasıl baya
Spor yap
Neden
Spor yapmadığın icin kaslarin korelmistir o yuzden yorgun hisseidyordun spor yap kendini daha dinc hissedersin
Aynen haklısınn bende koşu yapmak istiyordum egzersiz
canin sıkılıyorsa konusalim benim sıkılıyor
😂
😂😂nolr nolr
Hahahaha nedennn
Sıkıldım bunaldim çünküuuuu
Hımm belli 😂
Aynı bende havalardan çok bunaltıcı
bekliyorum geliyon dimi 😂😂
valla birden hava degisti ya 2 gunde.
Evet bir yagmur yagıyor bi sıcak basıyor havalarsa bi garip oldu
Bilmem 😂