Grip oldum galiba. Ne yaparsam geçer. Çay falan?
Bide çok burnum gıdıklanıyor tam hapşurcam hapşuramıyorum gıdıklanmaya devam ediyor.
Bide çok burnum gıdıklanıyor tam hapşurcam hapşuramıyorum gıdıklanmaya devam ediyor.
Acaba bahar alerjisi olmuş olabilir misin? Sadece nezle mi hissediyorsun? Bu dönemlerde mevsimsel alerjiler var. Onlardan kaynaklı ise akıntıyı kesecek, bir alerji hapı söyleyebilirim, kaşıntı da yok olur xd Ama seninki gripse o zaman bilmiyorum. Sadece belki alerjidir ama sen fark etmiyor da olabilirsin. Klasik yöntem peçeteleri de burnuna sok ağzından nefes al ve yat uyu xd
bu kadar uzun bir metin yazıp, sıradan ve işe yaramayacak bir tavsiye vermişsin, yinede teşekkür ederim :D
Alerji olabilirsin diye düşündüm ve o zaman Allerset önerecektim o direkt keser hatta yine dene derim ama yan etkisi vardır korktum :) Bununla beraber alerji olabilirsin belki diye düşündüm. Neyse vaktini çaldıysak kusura bakma affet bizi xd
yok alerjim olsa bilirdim sdfghjk
bana bir alerjin var ama sanırım. D
yok ya uff allah çarpsın bunu yazarken de hapşurdum kafam iyi değil hapşuramayınca atarlanıyorum herkese kusura bakma :D
peçete koymayı beğenmedin yapacak bir şey yok :D
daha yararlı bi çözüm arıyordum, ilaç önerisi tarif falan eksldşlkleödf çocukken yaptığım bir tavsiye gelince şaşırdım
olsun ben senın yerıne sokarım burnuma peçete artık ds
Evet grip başlangıcı. Sıcak seyler özellikle nane limon kaynat harike iyi geliyor. İnternette doğal olarak yontemler var ayrıca yarin eczaneden soğuk alginligi ilaci al
teşekkür ederim yorumun için
Cevap
2Cevap
Zencefil bak yap ye iyi gelir.
ya da ayağının ortasına vigs sür çorap giy yat buda çok iyi geliyor.
O ann ne yap et hapsurr cunku daha kotu ediyo sanki
hemde nasıll
Nane limon ic
Gıdı gıdı gıdı 🥺
:(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?