Hasta Tanıları
- (F32.9) DEPRESİF NÖBET
- (F32-F34-F38-F39) UNİPOLAR DEPRESYON
Şikayet: Bekar, İşsiz, Mutsuzluk, Sıkıntı hissi, sürekli düşünme, sinirlilik, dikkatsizlik, 2017 Yılında adam yaralama, mianserin-duloksetin-essitalopram-risperidon kullanmış fakat durumda düzelme olmamış.
Verilen ilaç raporunda üstte ki gibi yazıyor. 2017 den bu yana tedavi görüyorum. Sağlık kuruluna başvuru yapıp engelli raporu almak istiyorum. % kaç oran alırım, konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
- (F32.9) DEPRESİF NÖBET
- (F32-F34-F38-F39) UNİPOLAR DEPRESYON
Şikayet: Bekar, İşsiz, Mutsuzluk, Sıkıntı hissi, sürekli düşünme, sinirlilik, dikkatsizlik, 2017 Yılında adam yaralama, mianserin-duloksetin-essitalopram-risperidon kullanmış fakat durumda düzelme olmamış.
Verilen ilaç raporunda üstte ki gibi yazıyor. 2017 den bu yana tedavi görüyorum. Sağlık kuruluna başvuru yapıp engelli raporu almak istiyorum. % kaç oran alırım, konuyla ilgili bilgisi olan var mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Eğer, öyle ise bana %75 verilmeli yani hepsi bende var
Tabi mutlaka al
Para ne kaa veriyor para
Para mı veriyorlar ki
O zaman almim
Evet, aylık maaş bağlıyorlar bence araştır bak
Eksik olsun ya parası benim paraya ihtiyacım yok istemem verecekleri üç kuruşu
Sen bilirsin
Bu sebeplerle engelli raporu veriliyor mu? Şaşırdım açıkcası
Evet veriliyor sanırım %80 civarı alıcam
Benim bi arkadaş ms hastası engelli raporu alıp memur oldu. Umarım sen de olursun 💜
Benim kimsem yok annem babam boşandı ben babaannem ile yaşıyordum oda vefat etti. Şimdi halamlar ile yaşıyorum. Lise mezunuyum. Memur olmam çok zor ya. Zamanında üniversite okuyamadım keşke okumuş olsaydım
Lise mezunuysan eğer olabilirsin sanırım ya. Sonra da açıktan üniversite okursun
Ama benim hiç temelim yok biliyor musun açık lise mezunuyum. Biraz birikmiş param var onunla özel ders mi alsam matematikden vs
Kpss için mi üniversite için mi? Kpss içinse kpss kursları çok pahalı değil sanırım kursa yazılabilirsin
Kpss için hiç bilgisi olmayan birinin kursa yazılması doğru olur mu sence? Orada zorlanmaz mıyım. Yani kurs mu yoksa özel ders mi etkili olur
Kursların çoğunda şöyle bir avantaj var eğer ilk yıl kazanamazsan ikinci yıl ücret ödemeden derslere gidebiliyorsun. Kursların yine çoğunda birebir ders talep edebilirsin. Özel dersten daha mantıklı bence ama sen bilirsin tabi ki
Peki sadece engellilerin olduğu bir kursa gidicem ya hani. Bulunduğum ilçede var mıdır acaba. Ekpss kursu. İnşallah hiç değilse hizmetli olarak kadro alayım ona bile razıyım sonra memur olurum olmadı
Bu konuda fikrim yok ancak kursların bünyesinde ayrı bir bölüm olabilir. Arkadaşım normal kursa gitti ancak fakülte mezunu o. Ama ekpss diye bir şey var sonuçta muhtemelen normal kursların bünyesinde ayrı bir alandır
Keşke bende böyle memur vs olsam yıllar sonra bu soruyu görsem vay be desem :D Psikolojik olarak hiç iyi değilim biliyor musun. Çok kötü bir ruh halindeyim senelerdir. Artık benim rahatsızlığım kronik. Yani ilaçla kontrol altına almaya sakin kalmaya çalışıcam. Herşeyden mahrum kaldım. Hayatım bitmiş gibi hissediyorum çoğu zaman. Herşey bitmiş gibi böyle. İnşallah önce rapor alayım da gerisi de gelecek. Bakalım. 2 ayrı psikolojik tanı verildi. Yıllardır hastanelere pskiyatri polikiniğine gidip geliyorum inşallah güzel sonuç alırım %40" oran alırsam çok işime yarayacak
Yaşıt sayılırız seni çok iyi anlıyorum... umarım yıllar sonra soruyu görünce o günler geride kaldı dersin😊 çalışırsan yapacağına inanıyorum bir de zaten engelli raporun olursa daha az puan gerekiyormuş sanırım benim arkadaş baya uğraştı o iş için şimdi 4 yıldır falan memur
Adam yaralama haric pek bişy görülmüyo. Digerleri bizim yaşam tarzımız
Neden engelli raporu almak istiyorsunuz. Bu kötü bir durum. İyi değil mi. Ayrıca alınca ne olacak. Bana da o tanı konuldu
senin dosya kabarık direk verirler merak etme ;)
% olarak sormuştum abi
o kadarını bilmiyorum
Eyvallah sağolasın abi
eyvallah geçmiş olsun hayatında başarılar
Çok teşekkür ederim abim
rica ederim kendinle barışık ol ne yaşarsan yaşa hayat acısıyla tatlısıyla yasamaya değer hayatın bir yerinden başla derim :)
Olmuyor abi çok yoruldum artık ana yok baba yok. Babaannem büyüttü oda vefat etti psikoloji desen zaten kalmadı. Engelli raporu alıp EKPSS DENİCEM BİŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞACAM belki memur olurum kendi kendime yeterim
Allah mekanlarını cennet etsin insan istedikten sonra herşeyi yapar sen güçlü olduktan sonra umutsuzluk insanı köreltir her insan tek kalır dünyada ve bu hayata yenilmemek için mücadele eder
Maas almak icin 40 ideal ama bence 75 -80 arasi
75 80 in karşılığı ne bunu biliyor musun peki?
Dün aldim dostum bilmiyorum gozunu kirpsan 50 veriyolar zaten
Tanıya göre değişir benim 2012bden beri raporum var bana masal anlatma
Sana herhangi bir yalan borcum yok ben babama aldim 2010 da aldigimiz rapordu yenileme geldi heyet karari kadar gordugumu dedim ben bilgim bu kadar.
Psikyatri ve fiziki raporlar fark eder Psikyatri 50+ da vasi atanır cezai ehliyet kısmî hale gelir ya da kalkar orana göre
Tam net geçersin
Bilemedim şimdi
Neden