lens kullanmaya baslayalin2 gun oldu gunluk lens kullaniyorum. bu cumartesi ailecek mangala gidecegiz. dun gozlugumu de degistirmistim fakat sag gozumun numarasi buyudugu icin hala alisamadim sanki etraf donuyor gibi geliyor hatta once kendimde yanlis aradim gozluk camimi
yanlis mi sectim acaba doktor kontrolundeyken diye. ama alisamadigim icin boyle oldugunu dusunuyorum. cumartesi mangala gidecegimiz icin lens takayim diyorum ama emin olamadim
gozume cali cirpi falan kacar diye. sizce lensle mi gitmeliyim gozlukle mi?
yanlis mi sectim acaba doktor kontrolundeyken diye. ama alisamadigim icin boyle oldugunu dusunuyorum. cumartesi mangala gidecegimiz icin lens takayim diyorum ama emin olamadim
gozume cali cirpi falan kacar diye. sizce lensle mi gitmeliyim gozlukle mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
gözünde erimesin ama dikkat et
oyle bir ihtimal mi var?
lens varken ateşe çok yaklaşma onu demek istiyorum
korneana zarar verebilir
atese zaten yaklasmam da lensle mi gideyim yani emin olamadim ya
ya bende de hem gozluk hem aylik lens var yeni kullanmaya basladim, lens takmasi biraz zahmetli geliyo göz kapaklarımı tam tutmaya alışamadım. Lensi güzelce takabiliyosan onunla git düşürmemeye bir yere çarpmamaya dikkat et. Gözlüklerde cam olduğu için derinlik hissi mesafe algısı biraz farklı geliyo ben de sonradan fark ettim lens alinca
benim gozlerim buyuk oldugu icin 2 gundur kullanmama ragmen cok rahat takip cikarabiliyorum sadece ilk taktigimda bi 3-4 dk ugrasmistim dun taktigimda tek seferde takabilmistim zaten lensten sonra gozluk takmak gozlerimi biraz yoruyor acikcasi sanirim o yuzden lens takip yanima yine de kutusunu solusyonunu ve gozlugumu alacagim
benim gözler hafif cekik ya 😂 iste kucuk oldugu icin biraz zorlaniyorum ben de, günlük lenslerden memnun musun peki. bana adam direkt bundan verdi saklamasi vs dert oldu yani
aynen aynen yanina suyunu kutusunu falan al simdi cikarman gerekebilir belki
simdi daha yeni oldugum icin belki daha devam etmem diyerekten gunluk lens almak daha mantikli geldi bana. sabah takip aksam atiyorsun ama ben bir cift lensi 2 gun kullandim atmadim yani. gorusunde bir sorun olmuyorsa kutusuna koyup ertesi gun yine kullanabiliyorsun. gunluk lenslerim bittikten sonra ayliga gececegim cunku ayliklar cok daha uygun fiyat acisindan. gunkuk lenslerin 30 lu kutusu iki hafta gidiyor eger her gun disari cikarsan. her gun cikmadigim icin bana 1 ay falan gider ama emin ol gunlukler de cok rahat
ya bi de seyi merak ediyorum ben gozluge de iyi para verdim şık görünsün kaliteli olsun diye onu da takıyorum bazen rahat oluyo, lensi takmadigim surede sivida bekletiyorum ama o siviyi her gun degistirmeme gerek var mi napiyim
evet kesinlikle var. sabah takarken suyu dok. aksam lenslerini cikarip iyice solusyonla ovaladiktan sonra tekrar yeni solusyon koyup onun icine koy. lens kullanirken en onemli sey hijyen cunku. ben disari cikacagim zananlarda lensi takiyorum. aksam eve gelince gozlugumu takiyorum disari cikmadigim zamanlarda da gozlk kullaniyorum. lensi kullanmadigin zamanlarda kullanana kadar kutusunu acmayip o solusyonun icinde bekletenilirsin ama kullandigin zamanlarda kesinlikle suyunu degistir
evet arada değiştiriyorum ufak parça yün gibi şeyler de oluyo çünkü rahatsız edici, az önce lensi taktım geldim alıştım sanki biraz ya. Göz kuruluğu oluyo mu sende peki
su zamana kadar yasamadim goz kurulugu ama ilerde olur mu bilmiyorum insallah olmaz cok sikintili bir sey. eger sende varsa suni gozyasi damlatabilirsin
yani normalde yok ama lens takınca biraz kuruyo gibi geldi bana
tesekkur ederim bu arada
1/2 gun daha gozlemle eger hala oldugunu dusunuyorsan suni gozyasi kullanmaya basla. sanirim lens gozundeyken de damlatabiliyorsun tam emin degilim yanlis bilgi vermis olmayim. eczanelerde falan uyguna satiliyor zaten suni gozyaslari
batma hissi falan biraz olunca uykumu etkilemisti ben de kullanmaya ara vermistim bugun taktim bakalim birkac gun kullanirim sonra dedigin gibi yine olursa eczaneden alirim, doktora gitmeme veya recete yazdirmama gerek var mi biliyo musun
suni goz yasi icin yok diye biliyorum ama bence sen yine de bi arastir. batma olayinda da lensleri duz taktigina eminsin degil mi?
evet ya bi keresinde iki defa ust uste ters takmisim pes etmistim sonra internetten baktim yönleri falan varmış ona dikkat ediyorum şimdi sağol 🥰🤗
rica ederim ne demekk🥰
Gozluk daha rahat
ama yeni gozlugume hala alisamadim sanki anneanne gozlugu takarsin da yerleri yokus gibi gorursun ya alisamadigim icin hala oyle goruyorum bazen gozlerimi yoruyor basim falan donuyor