Uyku düzensizliği var bende. Bazen üç gün uyumadığım oluyor bazen de uykulara doyamıyorum. En son ne zaman düzenli uyuduğumu hatırlamıyorum. 9 saat falan uyusam yeterli olur gibi.
Aslında çalışmıyorum şöyle ki uykum olmadığından dolayı gece 4 gibi yatıyorum. Çoğu zaman sabah 11 de bazen ise 9 da kalkıyorum. Bunun dışında yine uykum gelmez. Kısaca günde 5 - 7 saat uyuyorum. Bi konu daha var ki ben ne kadar uyursam uyuyım uykumu alamam. Yani bu uyku işlerime engel olmadığı için yetiyor
ben uykunun psikolojiyle bağlantılı olduğunu düşünüyorum mesela çok mutlu bi dönemdeysem günde 4 5 saat uyku bile beni tamamen şarj edip enerjik olurum ama depresif bi dönemdeysem günde 17-18 saat uyuyup hala uykulu ve yorgun hissettiğimi biliyorum
Ülkemin geneli bu şekilde sanıyorum , 7 saat uyku yeterli deniyor yalniz bu yaptığınız mesleğin size verdiği yorgunluğa göre de değişkenlik gösterebilir...
18 yaşındayım 4 gün sonra üni sınavımar tarafından keşfedilmek. Bir yerlerde müzik söyleyerek sahne almak, sokak müzigi yapmak. Gibi ne düşünüyorsun abi bu konuda bi yardımcı olur musun. Fabrika çok mu zor. Daha önce marangoz ve klimacıda çalıştım