Sağlık Korona aşısı vurulacak mısınız? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Güveniyor musunuz Güncellemeler+1 yıl Olmayacaksaniz neden? Korona aşısı vurulacak mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ben aşı vurulmam, aşı yaparım.. Cızzz... Hem ne güveneceğim? Aşılar hakkında tarafsız , güvenilir haber mi veriyorlar ki aşıyı olalım..Bir şey hem bedava, hem de al diye ısrar ediliyorsa o işte bir p*uştluk vardır. 1 0 Yorumla
turkuaz6321 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl İlerde böyle seçme şansımızın olacağını düşünmüyorum. şu an için olmak belki elimizde ama illaki yaptırırlar 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sinovac seçtim oldum, diğerinin yapısı falan daha öyle yeni bi icada hazır değilim sanırım 0 0 Yorumla
EkonometristKız Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 901 cevap paylaştı. Hayır vurulmayacagımm 1 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sağlık konusunda 742 cevap paylaştı. İlk dozumu 1 Haziran'da oldum ikinciyi bekliyorum 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 1,8b cevap paylaştı. net bir şey yok henüz yok 0 0 Yorumla
araknafobia Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Sağlık konusunda 327 cevap paylaştı. Vurundum :) 3 0 Yorumla
BillGaste Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Evet vurduracağım. 0 1 Yorumla BillGaste +1 yıl Çok tuhaf oldu vurduracagım kelimesi jsjsjs Yorumla
gone_with_the_wind Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Sağlık konusunda 15,3b cevap paylaştı. Biontech 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Ben aşı vurulmam, aşı yaparım.. Cızzz...
Hem ne güveneceğim? Aşılar hakkında tarafsız , güvenilir haber mi veriyorlar ki aşıyı olalım..
Bir şey hem bedava, hem de al diye ısrar ediliyorsa o işte bir p*uştluk vardır.
İlerde böyle seçme şansımızın olacağını düşünmüyorum. şu an için olmak belki elimizde ama illaki yaptırırlar
sinovac seçtim oldum, diğerinin yapısı falan daha öyle yeni bi icada hazır değilim sanırım
Hayır vurulmayacagımm
Çoktan vuruldum Şubat ayında
İlk dozumu 1 Haziran'da oldum ikinciyi bekliyorum
evet
biontech'e güveniyorum
Yerli asi olana kadar hayır
net bir şey yok henüz yok
Vurundum :)
evet olurum
Evet
Evet
Evett