Bir barda işte otururken kavga çıktı sevgilim çocuğa diklenince çocukta dayanamayıp kafa attı hemen ayırdılar sonra biz acile gittik baya kanadı ama burnu. Pansuman yaptılar röntgen çektiler ama onun burnu kırılmıştı. 1 ay sonra da ameliyat oldu
Birşey değişmedi tabi ki bu ona olan sevgimi azaltmadı aksine arttırdı ve dayak yemedi beni korumak için o kavgaya girişti. Yoksa sessiz bir şekilde aradan çekilebilirdi. Benim sözümü dinleyip acile geldi, tüm gece başında bekleyip asla gözümü bile kırpmadan sabaha kadar bekledim onu sırf iyileşsin diye.
Zaten ilk o vurdu kafayı sonra karşılık alınca daha fazla ilerlemesine izin vermedim. Ağzımızın tadıyla 2 içki içip sarhoş olup eve gidicektik o da olmadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Anam kim benzetti seni len
adamın biri yaa
kötü mü duruyor
Profilde ki mi fake yoksa buraya koyduğun mu onu çözmeye çalışıyorum
https://youtu.be/qCvsq6Kyq-E
buraya koyduğum fake tabiki
Vay amnk nasıl benzetmiş ama
😂😂😂😂
nasıl gömmüş kafayı
Acile git niye duruyorsun
kan durdu ki
Damarların kesin çatlamıştır. Sabah mutlaka git kırılma olabilir, kemik kayarsa valla gargamel gibi gözükürsün
nerden biliyosun kii
Sevgilimin de başına geldi ama ben onu hemen acile götürdüm tabi ki
nasıldı anlatır mısın
Bir barda işte otururken kavga çıktı sevgilim çocuğa diklenince çocukta dayanamayıp kafa attı hemen ayırdılar sonra biz acile gittik baya kanadı ama burnu. Pansuman yaptılar röntgen çektiler ama onun burnu kırılmıştı. 1 ay sonra da ameliyat oldu
ona karşı bakış açın nasıl olmuştu dayak yemiş sonuçta
Birşey değişmedi tabi ki bu ona olan sevgimi azaltmadı aksine arttırdı ve dayak yemedi beni korumak için o kavgaya girişti. Yoksa sessiz bir şekilde aradan çekilebilirdi. Benim sözümü dinleyip acile geldi, tüm gece başında bekleyip asla gözümü bile kırpmadan sabaha kadar bekledim onu sırf iyileşsin diye.
helal olsun bee gerçekten
kafayı çok mu kötü vurdu çocuk
Zaten kavga ettiği adam baya vücutlu birisiydi. Sevgilimin de kası vs var ama o adam baya kalıplıydı o yüzden biraz kötü oldu
attığı kafa nasıldı şiddeti falan onu sordum
Sert attı işte
kafa yemek baya kötü gerçekten en etkili dövüş silahı
Bende adamın bacak arasına tekme atmıştım 🤐🙃
helal bee sevgilin karşılık vermedi mi
Neye karşılık vermedi mi. Çocuk orda acıdan kıvranıyordu zaten biz de hemen çıktık
kafa yemiş karşılık olarak vurmasından bahsediyorum
Zaten ilk o vurdu kafayı sonra karşılık alınca daha fazla ilerlemesine izin vermedim. Ağzımızın tadıyla 2 içki içip sarhoş olup eve gidicektik o da olmadı
haa sevgilin vurdu ilk kafayıı
çocuğun burnunu kırmıştır inşallah
Onu bilmiyoruz hiç haber almadık
sevgilinin burnunda şekil bozukluğu oldu mu ve hala var mı
Hayır bir iz kalmadı zaten şekli için estetik yaptırdık
yamulma mı oldu şeklinde
Evet ve kemiği kırıldı
çok kötü bir şey kafa yemek neden böyle bir şey var
?
Hastaneye gitmiyor gelmiş burda akıl istiyor nasıl insanlar var be 🤔
Knk sende kafa at ama 2 tane maksat altta kalma hani
😭📿🧕🏿🧕🏿💖👧🏻