Yemek yemeye gittim çöp gibi bişe kokuyordu, yanda bos kirli bir tencere vardı ondan geliyor zannettim ve dunden beri acikta kalmis makarnayi tabagima koydum, yanina yemekle az bisey yoğurt ta koydum. O yuzden yerken anlamadım ama gerçekten çöp yedim. Kusmak istemiyorum, daha fazla yogurt ta yiyemiyorum alerjim var diye. İnternette cok ciddi olabilecegi ölenlerin olduğu yazıyor. Ne yapmalıyım şu an acil?
Zehirlenme durumunda su kaybı çok olur, o yüzden bol bol su içmeniz gerekiyor. Ayrıca sarımsak her şeye olduğu gibi zehirlenmeye de çözüm olan bir yoldur, büyük nimettir. Bir su bardağı suyun içine 2 diş sarımsak atıp kaynatın ve için, faydası mutlaka olacaktır. Bir de limon, muz ve bal da midenizin rahatlamasını sağlar. Siz yine de doktora gözüküp işi garantiye alın, bunları sonrasında uygularsınız. Çok geçmiş olsun, umarım en kısa zamanda normale dönersiniz.
Oturdugumuz yerde ölüm kalım savaşı veriyoruz ya hic sorma durduk yere 😂 dikkatsizlik iste. Siteyi bıraktım ya sıkıldım başka seylere yöneldim işte :)) girdikce bi goz gezdiriyorum iste sana senin gibi bikac kisi daha var yorumlastigim onlara. Yorumun ve merakın icin teşekkür ederim 🌼:)
Bir makarna nelere sebep oluyor ya, aman bir daha dışarıda bırakmayın 🙂 aynen bazen sıkıcı oluyor haklısın sarmıyor bir yerden sonra. Rica ederim, ben de teşekkür ederim yorumlarıma döndüğün için eksik olma 🙂🌼