Merhaba arkadaşlar son 4 gündür başım dönüyor kullaklarım cızzzıltı ediyor. Araştırdım kristal oynaması. 1 dakika sürüyor baş dönmesi göz kararması ilk defa böyle birşey oldu.
NOT: Gebe değilim...
NOT: Gebe değilim...
Adet günüyle alakalı olabilir. Hormonlar dengesizleştikçe vücut tepki verebilir. Yiyeceklerinizi düzenli almaya ve suya dikkat etmenizde fayda var. Tansiyonunuzu da ölçtürün, ne olur ne olmaz.
Regl günümdeyim bende reglden olabilir
Düzen olmazsa vücut isyan eder misin haliyle 😅 geçmiş olsun tekrar
anlıyorum ben de oldu
ama bendeki ağır değildi
yorgunluk uykusuzluk açlık düzensiz beslenme bunlar tetikler kendine iyi bakmalısın
Doktora gitmelisin mutlaka hastalığın ilerleyebilir ilerleyince de tedavi edilmesi için çok geç olabilir
Yaaa benim gitmem lazım pazartesi randevu aldım
git mutlaka
yukarda söylediklerime artı olarak yüksek sesli müzik dinlemeşu aralar çok hoplayıp zıplama dengeni bozacak hareketler yapma
Cevap
6Cevap
birçok sebepten olabilir kulakta iltihap ya da aşırı gürültüye maruz kalıp kulağın hasar görmüşte olabilir ne bilim tansiyon tümör öyle gider.
Allah korusun ya
amin ama önemlide değildir ya tümör aileden birinde varsa kalıtsal olabilir ama yoksa da saydıklarımdan biridir. ya da başka sebepler bilemiyorum kulak burun boğaza görün olmadı emar çektir sağlığa dikkat et geç olmadan öğren neymiş
Pazartesi belli olur herşey çok sağ olun
geçmiş olsun inşallah önemli bir şey olmaz.
ne zaman oluyor tam olarak? mesela bendede çok uzun süre ekrana kitaba odaklandığım zaman bianda ayağa kalkınca oluyor
Yok benim oturduğum yerde oluyor
Vertigo olabilir. Kulak çınlaması annemde de var. Çok berbat bir şey
Hmm çok geçmiş olsun ya
tansiyonla alakalı olabilir ölçtür bi
Hastaneye gideceğim pazartesi
ya da kulak kristalleri ile alakalı
Olabilir ne iyi gelir kulak kristaline
onu kbb boğazcu bilir
doktor doktor doktor :)
Randevu pazartesiye verildi
Çok sağ ol. Kaldığım yer küçük ondan
Kalp tansiyon olabilir