Yapılan araştırmalara göre erişkin erkeklerin ortalama boyu 176 santimetre ve kadınların ortalama boyu 163 santimetredir. Ayrıca boy, genetik ve beslenmeye bağlı olarak ülkeden ülkeye değişmektedir. Dünyanın en uzun erkekleri Hollandalılar ve kadınları ise Letonyalılar olduğunu ve Hollandalı erkeklerin boy ortalamaları 1,83 santimetre iken Letonyalı kadınların boy ortalamaları 1,70 santimetre olduğunu belirlenmiş...Sizin boyunuz kaç? Kadın/Erkek ideal boy kaç olması lazım tercih ettiğiniz boy nedir?
Benden bir kaç santim uzun olması hoşuma dahi gider. Bunu hiç sorun etmem. Yeter ki birbirimizi seviyor ve değer veriyor olalım. Hayatımda ki en degerli insanı da boyu nedeniyle kaybedecek biri asla değilim.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bir gün instagramdan fikirlerini beğendiğim efendi bi beyle buluşmaya gittim benden çok hoşlandığını felan söylemişti çok görüşmek istedi tamam bi çay içelim cafede dedim arabadan indim baktım kendi geldi. Arabadan bi indi dirseğime geliyor dedim ki kızım allah cezanı versin yani boy önemli arkadaşlar benden 4 yaş büyük olmasına rağmen çocuğum gibi duruyordu
Var tabi kendi boyuma göre konuşuyorum 1.80 altı çocuk gibi geliyor şimdi linç yemek istemiyorum ama bu yani kendimden beş altı cm uzun birini ciddiye alamıyorum 😁
1.58 boyuma rağmen uzun erkek istiyorum. Sarıldığımda kalbini duyabilmeliyim. Erkekler her açıdan beklentiyi yüksek tutarken benimkisi çok bir şey değil bence😀
Ben 1.67yim, nişanlım 1.82 ve çok uyumlu görünüyoruz bence. Genelleme yapılacak olursa kız 1.63-1.65, erkek 1.75-1.80 civarı ideal diye düşünüyorum. “Boyu boyuma”dan ziyade “huyu huyuma” olsun
Yok, yani 4 yıldır aşık olduğum kişiyle hemen hemen aynı boydayız (1.65'im o da yaklaşık 1,67 falan) ama aşk değil de fiziki olarak baksaydım evet uzun erkekler daha hoşuma gidiyor.