Güncellemeler
+1 yıl
Burada da size nerden gördüğümü söylemiycem instagram doğru söyleyini hesabını kapatmakla tehdit ediyorlar çünkü. Kendi hesabım olsa söylerim. Onlardan korkum yok. Uyanık olan arastrsın ben başka birşey demiyorum. Herkes kendi kararını kendi verir, lakin bazı şeyleri sorgulamak lazım.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
DSÖ vurdurun diyorlar bunlar da yapıyor. Herkes de deney faresi ya da kurbanlık koyun gibi boynunu uzatıyor. Aşı ile salgın bittiği nerde görülmüş?
Ben gördüğümü söyledim başka bir sebepten hastanedeyim 2 gündür deli gibi aşı yapıyorlar sanki çikolata dağıtıyorlar. Gercekten kurbanlık koyun gibi daha çok söylenecek çok şey varda anlayana.. Ben insanlık görevimi yaptım benden çıktı. İsteyen istediğini yapsın.
Konuştursan sözde neoliberalizm derler. Zorlama ne zamandan liberalizm olmuş ki
%95 civarı koruduğu için
O antikorlar virüsü daha çabuk kapıyormus bilim insanı bile ben vurunmuycam diyor.
Türkiye'de insanların kandırılıp, kandırılmadığı meçhul
İlk defa duyuyorum daha çabuk kaptığını, hangi bilim insanı bunu diyormuş?
Ben izledim gördüm pekte inanmıyorum aşıya madem asi çok korunaklıydı. neden kendi ülkesine yaptırmadı başka ülkelere dağıttı bu kadar insan öldü ve şimdide hızlı aşılama çıkardılar? Virüsü bilerek yaydilar o kadar insan öldü şimdide ne olduğu meçhul?
Koyun gibi hastanelerde asi yapılıyor kuxuxuj çocuğa zorla asi yaptırıyorlar. Herkesin bünyesi kaldırmıyor insnlar felç oluyor. Kadin doktor aşı olmuş sol tarafı tutmuyor o videoyu da mi izlemediniz? Instagram'da var.
Ne alaka, bir tek Türkiyede hızlı aşılama yapılmıyor bir çok ülkede artık öyle yapılıyor. Mesela Hollanda da dedeme daha yeni sıra geldi ikinci aşısı için ve bugün haberlerde “1999 ve 2000 doğumlulara sıra geldi” diye haber yapıldı yani dedem daha dün ikincisini vurdurdu ve bugün bana sıra geldi.
Bende sadece Türkiye için demiyorum zaten
Hiç öyle videolar veya haberler görmedim ben
Aşı olanlarda Corona olabiliyor ve bulaştırıyormuş. Sadece Daha hafif geçirdiğini iddia eden sözcü gazete haberi var mesela. peki korumuyirda zaten bu aşıyï ve neden vurunayım? Çünkü saklıyorlar yalan söylüyorlar korona ilacı kullanırken benim kaç defa kalbim sıkıştı ve bana yan etkilerinde bu yok sizde astım vardır diye saçma bir bahaneyle ilgisizce savuşturuluyorum. Üstelik yan etkilerinde de bu vardı okuma yazmam var. benim Instagramımda çıkıyor keşfettw doktor kadını da tanıyorum Gerçekten doktor kendisi aşı olduktan sonra sol tarafı felç gibi olmuş. Ve kimseye aşı önermediğini söyledi. Çünkü insnlarin sağlığı ile oynanıyor. Bu yabancı adamda diyorki ben vurunmuycam isteyen vurunmasın diyor.
Ben vurulmuyorum vurulmayacagim
Neyse artık kimse beni ilgilendirmiyor herkes kendi kararını verir. Sonra ağlasinlar banane