Öncelikle geçmiş olsun. Diğer birçok psikolojik rahatsızlık gibi borderline kişilik bozukluğunun da “mucizevi bir tedavi”si olmadığını belirtmek istiyorum. İnişli çıkışlı ruh halini, korkularını ve boşluk hissini ortadan kaldırmaya kesin çözüm olan bir terapi yoktur. Kesinlikle uzmanının söylediği her şeye uy, ilaçlarını düzenli kullan ve en önemlisi her zaman kendine iyi gel. Umarım en kısa zaman içerisinde çok ama çok mutlu olursun.
Bende çok küçük bir şekilde yabancı el sendromu var... elimi kontrol edebiliyorum ama bir cisime bakmadan sadece dokunarak hangi şekilde olduğunu anlamam çok zor oluyor... bunun nedeni beyinin sağ ve sol tarafındaki iletişimin zayıflamasından kaynaklı çok kötü olan türleride var örneğin bazı türlerinde el kendi kendine yani beyinden emir almadan hareket edebiliyor... ama neyseki benimki bu kadar büyük değil sadece şekilleri algılamam zor... ve bu psikolojik bir sorun olduğu için psikolojik rahatsızlık olarak geçiyor fiziksel bir hastalık değil...
Hayır Yok Ancak Size Tavsiyem Kendinizi Hasta Psikolojisine Sokmamanız İnsan Sağlığı 3 Evreye Bakar Birincisi Zihinsel Sağlık İkincisi Kalp Sağlığı (Duygu) üçüncüsü Ruhsal Sağlık Şimdi Allah Vergisi Olmaksızın Yani Doğuştan Gelen Veyahutta Sonradan Sonraya Oluşan Kalıcı Hastalıklar Hariç Herhangibi Bir Hastalıkta Bu 3 Bölgenizide Sağlıklı Tutmanız Gerekirki İyileşe Bilesiniz Ruh Sağlığının İyiliği İmana Ve Ahiret İnancına Bakar Kalp Hastalığının İyiliği İçinde Nefret Barındırmamaktan Geçer Zihin Sağlığının İyiliği İse Kötü Düşünceleri Düşünmemekten Geçer
Bence ülkenin tüm insanlarında az çok bir psikolojik sorun vardır. Yani böyle bir coğrafyada yaşayıp. Sağlam bir kafa ile kalmak bana göre imkansıza yakın bir durum. Bir hassas bir ruh yapısına sahipsen, işler daha zorlaşabiliyor. Eminim benim bile vardır. Gidip bir kaç test yapsam ortaya çıkar diye düşünüyorum.
Gülebilen, sosyalleşebilen ve çalışabilen insan iyi insandır. Psikiyatrik sorunlar, diğer tıbbı hastalıklarda da olduğu gibi bir kalıba sokulamaz. Hastalık yoktur, hasta vardır. Sizin panik pozukluğunuz olabilir, ama bunün ciddiyeti sizin hayatınızı ne kadar etkilediğine bağlıdır. Pandemiyle birlikte psikiyatrik hastalıklar tekrardan pikler yapmaya başladı. şu an teşhis edilmiş edilmemiş en az 15 milyon hasta vardır. Benimse yaygın anksiyete bozukluğum var.
Yok Ama çok yakında bende de birseyler çıkacak.. etrafım ruh hastası dolu illa beni de hasta ederler. Geçmiş olsun , ama bir onerim var ; hastayım deme asla kendini hasta olduğuna inandırma, bu ögrendigin her neyse misafir gözüyle bak ona... bugun var ama yarın olmayacak
Simdi araştırdım da belirtilerinden bir kaçı bende de var. Bence her psikolojik rahatsızlığın belirtilerinden birkaçı herkeste vardır diye düşünüyorum. Zaten pandemi döneminde ülkenin psikolojisi pert oldu
ben bu psikolog zirvalarina asla inanmiyorum , kendileri insanlari saatligi 300-500 TL ye dinliyorlar ama o doktora gidenlerin saatlik ücreti 10 TL? günde 5 saat adam dinleseler ayliklari 10ila15 bin TL arasinda olan insanlar ayligi 2825lira 90 kuruş olan insanlari anlayabilirlermi? 5,65 saatlik seans ücreti demek 2825,90 TL? Herkez tutturmus yok şuyum var buyum var? yok be arkadaslar hic biseyiniz yok bunlar tamamen para tuzagi Hastasin diyorlar parani aliyorlar
Kimse sanıldığı kadar normal değil. Herkesin bi takıntısı var. bi sorunu var ama yaşıyoruz işte iyi veya kötü bu bizim elimizde insanın davranışını, düşüncelerini çevresi etkiler yaptığın çoğu şey çevrene bağlı ve ve tabiki bazı şeyler de genetik. Hiçbi zaman kendini hastalık psikolojisine sokma
Depresyon, kaygı bozukluğu yaşıyorum tabi bunlar birden olmadı yaşanan şeylerden kaynaklı kimseye zararımız da olmadı hatta aşırı empati yapıp kendimden önce başkalarını düşündüm ama kötü ben oldum
Siz aslında hasta değilsiniz Izzet güllü takıntı serisini Algı serisini izleyip Ikna ve telkin videosunu izleyin Ardından ger gün telkin şablonundan 1 video izleyin 3 5 aya geçer Oyu günler
Doktora gidiyorum. Kafamda oturtamadigim şeyler var. Uzun süredir kendim uğraştım yapamadım. Şimdi bir psikoloğa gidiyorum. Anksiyete bozukluğu yazmıştı kağıda psikiyatrist.