Cipralex 20mg Yan Etkileri Hakkında!! Kullananlar Bir Bakabilir mi?

2-3 aydır cipralex tedavisi görüyorum. Çekingenlik sorunum var. İlk 2 ay 10 mg'lık ilacını kullanıyordum. İlk ay 1 tane, ikinci ay 1,5 tane alıyordum. Gayette mutluydum. bir özgüven patlaması yaşıyordum. İşe yarıyordu yani :) Şimdi doktor dozu artıralım dedi ve 20 mg'lık kutuya geçirtti beni. Yaklaşık 2 hafta oldu ve ben ciddi ciddi hayattan soğudum. Durum şöyle: Her sabah içtiğimde yan etki olarak bir uykusuzluk çöküyor bir uykusuzluk çöküyor anlatamam. Hiç uykum olmasa bile ilacı içtim mi tamamdır, o gün enerji olarak sıfır oluyorum. Artı bir de huzursuzluk gibi bir yan etkisi var beni hayattan soğuttu. Durduk yerde depresyona giriyorum. Sürekli mutsuzum. Bir de prospektüste şöyle bir şey yazıyor: 18 yaşından küçükseniz yan etkiler daha şiddetli gözükebilir. Ben de lise sona geçtim bu sene işte. Hayır anlamadığım toplum içinde rahat konuşayım, ortamlara açılayım, mutlu olayım diye başladım bu ilaca şimdiki halime bak :( Soruma geçeyim artık :) Bu yan etkiler kalıcı mı? Yani ilacı kullandığım her gün devam edecek mi yoksa belli bir alışma süresi mi var? Doktoruma da soramıyorum 15 eylülde dönecekmiş :( Lütfen yardım edin. Yorumlarınızı bekliyorum.
Cipralex 20mg Yan Etkileri Hakkında!! Kullananlar Bir Bakabilir mi?