ilaç olmadan kendi yöntemlerimle nasıl bağırsaklarımı çok çalıştırabilirim nolur yardım edin
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılBagirsaklari iyi calistirmanin ishalle alakasi yok arkadasim bagirsaklari bir ritimde oldugundan hizli calistirmak sagliklidir ishal ise hizli sagliksiz ve ritimsiz bagirsak calismasi sonucu olur. Bagirsak hareketlerini duzenlemek istiyorsan yogurt en etkili yol. Musil istiyorsan cok basit bir tarifi var bir kase yogurdun icine kuru nane karabiber kekik tuz at az ekmek ici dogra icine ye. Biraz da ayakta bir iki dk spor yap yarim saat icinde iyice bosaltmis olursun bagirsaklari kolay gelsin
04 Yorumla
Soran+1 yılzaten her gün 4 saat yürüyorum ve egzersizler yapıyorum. dediğiniz tarifi uygulicam bide ekmek olarak tam buğdaylı ekmek koysam olur dimi
Cevap sahibi+1 yılFark etmiyor :) amac kati bir sey olsun. bende cok ise yaradi umarim sizde de ise yarar.
Cevap sahibi+1 yılHa ac karnina soylemeyi unutmusum :)
Soran+1 yılçok tesekkur ederim yarın uygulicam
En İyi Cevaplar
süt, mısır, kayısı, incir, zeytinyagı, kavun, kabak, erik hoşafı, arnavut biberi, çiğ köfte
04 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim canım
Soran+1 yılyok zaten çiy köfte yemem kilo yapabilir
+1 yılİshal olmak mı bağırsaklarını daha çok çalıştırmak mı? İshal için abartılı miktarlarda kayısı yersen olursun, bağırsaklarını daha çok çalıştırmak için lifli yiyecekler (kepekli undan üretilen şeyler ve meyve sebze ) ağırlıklı beslenirsen sıkıntı yaşamazsın.
018 Yorumla
Soran+1 yılzaten çok miktarda tam buğday ekmeği tükettim ancak tık yok :(
- +1 yıl
çok miktar kısmı yanlış işte, dengeli besleneceksin, abartma sen normal ekmeği kepekliye çevir, kabuklu sebzeler meyveleri kabuğu ile birlikte ye domates salatalık, kayısı gibi hemen etki etmese de bir iki güne toparlar bağırsakların, ha şu an kabız isen az miktarda zeytinyağı da içebilirsin rahatlatır o da
Soran+1 yılyanlız yağ ve yağlı yiyecek bana yasak yağ yiyemem o yüzden 3 4dilim tam buğdaylı ekmek yedim dilim de avucumun büyüklüğünde
- +1 yıl
tamam dediğim gibi ekmeğin yanına kabuğuyla birlikte yiyeceğin meyve sebzeler ekle, et-pilav-makarna değil de sebze ağırlıklı beslen, bu halin yağ yasak olduğu için olabilir zaten;brokoli, brüksel lahanası, domates, salatalık , yeşil fasülye , bamya, kereviz, pırasa ye bol bol yeşil salata ye, yemeklerin yanında yıkanmış çiğ maydonoz, roka, tere ye
Soran+1 yılet pilav makarna yaklaşık 2 yıldır tüketmiyorum.
her gün yağsız sebzeleri kabuklarıyla haşlatıp yiyorum
bol bol yağsız yeşillik ve salata yiyorum
her öğün çiy dere otu maydonoz roka yiyorum
başka sorun?- +1 yıl
Sihirli bir yiyecek yok öyle eğer bunları yiyorsan yapıyorsan, düzenli karın egzersizi önerebilirim mekik gibi, pilates gibi
- +1 yıl
Ha bir de et-pilav-makarna hiç tüketmemen değil de, az tüketmen gerekir sadece, çok az protein alıyorsan ondan da olur
Soran+1 yılher gün 1 yumurta beyazı yiyorum bide kırmızı et yemiyorum arada hindi göğüs eti yiyyorum pilav makarna çok uzun zamandır yemedim. bu arada 25 kilo verdim ama devamı zorluyo şu an
- +1 yıl
Bak sana bir öneri, kilo vermeni engellemez zaten ama rahatlatabilir salatalarına azıcık zeytinyağı katsan?
Soran+1 yılyok yağı 5 aydır hayatımdan tamamen çıkarttım hiç bir yemeğime yağ atmıyorum
- +1 yıl
yanlış yapıyorsun ama, hızlı zayıflıyorsun belki ama yanlış. Vücut bir çok maddeyi birbirine çevirir karaciğerde, yağı proteine karbonhidratı yağa veya tam tersi vs gibi, bunun sayesinde az protein alan insan hemen kas yıkımına gitmez vs, ancak vücudun çeviremediği ya da üretemediği bazı esansiyel yağ asitleri, esansiyel amino asitler var. Sen hayatından yağı tamamen çıkarırsan aldığın karbonhidratların bir kısmını bazı yağ asitlerine çevirse de esansiyel yağ asidi ve esansiyel amino asit yokluğundan bir süre sonra vücudunda aksaklıklar, hastalıklar ortaya çıkmaya başlar. Bir başka bokta a, d, e ve k vitaminleri yağda çözünür ve vücutta üretilemez meyve ve etlerden alınır, sen yağ yemezsen bu vitaminleri de alamazsın ve bunların eksiklikleri de bir süre sonra sıkıntı yapmaya başlar. Ve asıl soruna gelirsek kabızlık da cabası ama en hafifi, o yüzden arada bir zeytin yağı, tere yağı ve balık yemek gerekir sağlığın için. Zararlı bir diyet yapıyorsun söyleyeyim kardeş.
- +1 yıl
*nokta yazacaktım yanlış olmuş.
Soran+1 yılüzgünüm kilo alamkatn korkuyorum ve sağlığım umrumda değil :(
- +1 yıl
Bak kardeşim kilolu olmak sağlığına zararlıdır diye kilo veriyorsun unutma sadece şekil için değil, bu diyet de sağlığına zararlı ve sağlığım umurumda değil ne demek? Yazık değil mi yaşın daha kaç da kendi sağlığından feragat edeceksin, rahat ol salataya yağ koymakla kilo alınmaz, kilo verilmesine de mani olmaz ama uzun vadede sana zarar verecek bir şeyi engellemiş olursun, bana güvenmek zorunda değilsin ama en azından bir diyetisyene git ona sor o sana kilona, bünyene uygun bir diyet önersin;hücrenin zarı yağdan yapılır en basitinden sen de hücre yığınısın bunu bir düşün.
Soran+1 yıltamam ben zaten kemiklerim görünsün istiyorum
- +1 yıl
Umarım istediğin kiloya yakın zamanda ulaşırsın da normal beslenmeye kendin başlarsın yoksa hastanede normal beslerler..
Soran+1 yılne ben başlıcam ne de hastaneye gidicem
- +1 yıl
ne diyeyim sana umarım öyle olur
+1 yılİshal olmak iyi değildir ishal olduğunda çok su kaybedersin o suyu almak için de tekrar sıvı tüketirsin ama bu sıvı seni daha çok ishal yapar daha fazla su kaybedersin böyle böyle artık böbrek yetmezliğine kadar gider.
01 Yorumla
Soran+1 yılumrumda diil yediklerimin atılmasını istiyorum
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26
Cevap
47Cevap
+1 yılincirr ye üsütne ılık suu içç şarıl şarııl olursuunn :d
13 Yorumla
Soran+1 yılher sabah yarım incir yiyip üzerine ılık su içiyorum az mı yarım
- +1 yıl
tum yee ama ays ıncır kuru değği lyaş incir gaye tiyi
Soran+1 yılevet yaş yiyorum tamam yarın tam 1 tane yicem canım sağol
Kavun ye üstüne su iç iki gün bedduanı alırım itina ile.
14 Yorumla
Soran+1 yılhahaha yok ne bedduası estafurullah :)
Soran+1 yılay inşallah :)))))))))
Acı çehre aktardan al kullan bütün bagrsagi bosaltio zayflamayada yardmci :)
12 Yorumla
Soran+1 yıldenicem sağol
kayısı ye üzerine su iç, marketten acı biber turşusu al ye, onlar olmazsa fitil yazıcam sana
10 Yorumla
+1 yılMısır ye soğuk soda iç bir de soğuk betona otur tamam bu iş
10 YorumlaCevap sayısını görünce canlı yayında sık örüpte pes etmemin sebebi ortaya çıktı. Günlük su tüketimin yetersiz mi aceba? Eic ye ek daha sık su tüket derim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkısır ya, bildiğin kısır, çok iyi geliyor :)
ayrıca kayısı, gül reçeli, sabah aç karnına yenen incir ve zeytinyağlı kabak yemeğide iyi gelir10 YorumlaBuzdolabında soğumuş süt iç, bir saate kalmadan cırcır böceği gib i olursun..
06 Yorumla
Soran+1 yılsüt kilo yapıyo başka öneriniz var mı
Soran+1 yılöyle yapıyorum ama nafile
Soran+1 yıl500 600 kalori yiyorum yeşillik yyorum. onun dışındaki şeyler kilo aldırıyo yemiyorum
sürekli buz gibi içecekleri aşırı derecede iç bol bol çikolata ye erimiş çikolata daha iyidir ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılçikolatadan nefret ediyorum yemiyorum başka öneriniz var mı :(
Soran+1 yıltmmdır teşekkürler
1 tatlı kaşığı sinameki otunu kaynatın, süzün için. etki etmezse 2 tatlı kaşığı. kiraz sapı, kuru kayısı, bamya da ishal eden gıdalardan
00 Yorumlafirst sakızlarının altında fazla kullanıldıgında laksatif etki gösterir yazıyor hiç dikkat ettin mi? hah işte o sakızdan bol bol yut. laksatfi etki kakanın yumuşamasıdır :D
01 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi fikir uygulicam
- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılKayısı ve şeftali işe yarayacaktır. Tropikal mevye suyu olan guaranayı bulursan o daha etkilidir.
10 Yorumla
+1 yılev yapımı yoğurt yiyecek bolbol bide kefir içecen onların içindeki bakteriler bağırsaklara faydalı olduğu için en uygun yiyecek ama pastorize olmasın çünkü onların içinde hiçbir canlı kalmıyor
046 Yorumla
Soran+1 yılev yoğurdu 2 kaşık yedim bugün zaten
- +1 yıl
o ne ya yemeseydik en az 2-3 kase yiyecen günde 2 kaşık neye yarar
Soran+1 yılyok artık kilo yapar ama
- +1 yıl
yoğurt kilo yapar mı hiç içinde kalsiyum var tam tersi fazla kiloyu engeller
Soran+1 yılkalorisi? onu napıcaz
- +1 yıl
kalori dediğin nedir ya spor yapmıyon mu ben sürekli bol kalorili şeyler yiyorum hiç de kilom yok nezaman ekmeği ve şekerli şeyleri abartsam ozaman kilo olıyorum ama süt peynir kırmızı et yoğurt hiç kilo yapmıyor zaten onu sindirirken bir ton kalori yakıyon sen
Soran+1 yılgerçekten sindirirken kalori mi yakıyoruz
- +1 yıl
dukan diyeti diye birşey var istersen araştır.
Soran+1 yılyok dukan yaptı bir arkadaşım 1 ayda 3 kilo aldı uzak duruyorum o yüzden
- +1 yıl
o sadece yemiştir sonuç olarak kalori yaktırıyor sen araştır bak
Soran+1 yılyani öyleyse çok iyi o zaman
- +1 yıl
araştır sen bak ben geçen sadece kırmızı et yedim yarım saat dolandım mide ağrısından çok yoruyor insanı araştır diyorum internet var yaz google amcaya
Soran+1 yılkırmızı et sevmiyorum :(
- +1 yıl
hep yan çiziyon sende
Soran+1 yılfarkındayım ama yemek yemek yasak bana
- +1 yıl
su içmekte yasak mı bir insana yemek yemek nasıl yasak olur hadi az yemk olsa neyse
Soran+1 yılsu yasak diil bol su içiyorum. yemekler kilo yapıyo
- +1 yıl
iyi bak ozaman spor da yaptımı tamam
Soran+1 yılher gün 2 saat yürüyüş yapıyorm
- +1 yıl
kilo verirsin ozaman
Soran+1 yıltesekkürler içim rahatladı çünkü bir deri bir kemik kalmam lazım
- +1 yıl
ııııyyyy hiç sevmem
Soran+1 yılben seviyorum ;)))))))))
- +1 yıl
biraz da kas yapman lazım
Soran+1 yılkas var zaten kol ve bacaklarda. bacaklarım ince değil bu yüzden
- +1 yıl
ozaman iyi bak yoksa sıbagetli gibi oluyorsunuz oda hiç hoş olmuyor
Soran+1 yılkeske öyle olsam ben zayıf olam diye spor yaptm ama kas oldu az da değil bacaklar baya kaslı memnun değilim çöp gibi olmak istiyom
- +1 yıl
ya yürü git işine böyle çok daha güzel oluyor delimisin sen
Soran+1 yılhayır ben kemiklerim gözüksün istiyorum erkek gbi kaslı oldum
- +1 yıl
bacak kasları kızları daha güzel gösterir bikere git hangi erkeğe sorarsan sor tabi tanıdıklarına sor yoksa yanlış anlarlar
Soran+1 yılemin misin. yani bence o kadar güzel değil küçüklüğümden beri bisiklet sürdüğüm için hep kaslıydı bacaklarım
- +1 yıl
delisin sen kesinlikle diyorum istersen burada soru olarak yaz
Soran+1 yılbilmiyorum kız arkadaşlarım bacaklarımın kötü olduğunu söyler her zaman
- +1 yıl
ne yaptın sen arnold schwarzenegger gibi kas mı yaptın anlamadım ki
Soran+1 yılyok o kadarr da değil ama çöp gibi de değil çünkü kızlar hep ipince olsun ister
- +1 yıl
ya boş ver sen kızları onlar mı beğenecek seni erkekler beğenecek sen beni dinle
Soran+1 yılya valla ilk sendn duyuyorum hafif kaslı bacağın güzel olduğunu.
- +1 yıl
daha bugün gördüm kızın birinde çok hoşuma gitti diyom ne diyom sana
Soran+1 yıleskiden çook kalındı yağlı olduğu için şu an yağ az kas çoğunlukta ince ama çook ipince de değil
- +1 yıl
işte tamam ideal
Soran+1 yılvalla sağol ya şaşırdım demek öyle
- +1 yıl
hiç erkeklerden bu konuda yorum aldın mı
Soran+1 yılalmadım
- +1 yıl
ya kızlar izliyor ünlü defilelerdeki mankenleri ordan karşılaştırma yapıyorlar tamam onlarda güzel kızlar ama çoğu aşırı sıska boydan kazanıyorlar yoksa orta boy olsa hiçbiri çekilmez onların
Soran+1 yılevet haklısın
- +1 yıl
neyse san iyi geceler
kavun ye bir yarım kilo üstünede su iç tuvaletten çıkamazsın.
05 Yorumla
Soran+1 yılyarım kilo çok yaa diyetteyim
Soran+1 yılbir 100 gr kadar yedim kavun bu gün
Soran+1 yılsüt kilo yaptığı için içmiyorum ama su içmeyi denicem
bol acı biber ye abartma ama ya da biraz zeytinyağı sıvıyağ iç tamam :D
00 Yorumlabol yağlı yemek ye yanında ayran kola veya herhangi bir meşrubat olmasın 2 saat sonra cırcır olursun (Y)
012 Yorumla
Soran+1 yılsonra da yüz kilo olurum canım
- +1 yıl
yok yok benim bir arkdaşım sınava girmemek için bu şeytanlığı yaptı sonrada ishal oldu ona baya bir güldüm sende dene 2 saat sonra farkı görürsün ayçiçek yağını bol kat öyle katti yemek yağda yüzsün sonra hasta hasta yatakta kıvarnırsın sonra bana dua edersin bende sana ona güldüğüm gibi gülerim :D :D
Soran+1 yıliğrenç saçmalama kilo alırım
Soran+1 yılhahah
Soran+1 yılalemsin valla gece gece kahka attıım :D
- +1 yıl
evet biraz komiğimdir en iyi kullandığımdır yeteğimdir düşünsene dediğimi yapmışsın ve gazi olmuşsun ailen doktora götürüyor seni kollaının altına girerek sanki savaştan çıkmış ve gazi olmuş gibi doktor sana soruyor hanfendi neiyiniz vardı sen ssöylüyorsun gece bana suikast düzenlediler beni şehit edeceklerdi ellerinden gazi olarak kurtuldum doktor diyecek bu vatan evladını muayene edin demesi gerektği yerde toprağa gömün diyecek :D :D :D
Soran+1 yılhahahahaahhah
+1 yılkuru kayısı ye bolca bir 10 tane yesen sabaha kadar ttuvaletten çıkamazsn ciddiym, ya da zeytinyağı iç yarm çay bardağı iç tamam bitmiştir o iş
04 Yorumla
Soran+1 yılama dedikleriniz çok yüksek kalorili
- +1 yıl
ee sen de bişeye beğenmiyosun :D bişe olmaz büyütmez bir tarafını :D içinde çok kalmıyo zaten :D bunlardan birini yaparsan amacına ulaşırsn
Soran+1 yılkuru kayısı 1 ya da 2 tane yesem olmaz mı
- +1 yıl
o kadar etkili olmaz
+1 yılBende bir bitkisel ilaç var ama ismini bilmiyorum
rejim ve spor yapıyorum haftada 2 kere bağırsakları boşaltmak için kullanıyorum00 Yorumla
+1 yılKayısı bulursan ye olmadı meyve suyu olarak kayısı suyu iç ama bayagi bir içmen gerek
09 Yorumla
Soran+1 yılmeyve suyu kilo yapıyomus ama
- +1 yıl
Sürekli tüketmeyeceksin ki bir sey olmaz ishal insani zayıflatır zaten
Soran+1 yılonun için istiyorum zaten ishal olmayı :)
- +1 yıl
Sabahları aç karna bir yemek kaşığı zeytinyağı iç o zaman daha iyi olur
Soran+1 yılcanım ben diyetteyim ve yağ bana yasak yağ yiyemem başka önerin yok mu :((
- +1 yıl
Light süt al madem diyettesin. Yine sabah aç olduğunda bir aspirini ağzında erit önce ardında yarım lt light süt iç :)
Soran+1 yıloo yarım lt de çok yüksek kalori var ve sütte laktoz var laktoz bana yasak zaten süt her şekilde kilo yapıyo :((
- +1 yıl
Light süt ama sonuçta hem sen bir şey yemiyorsun galiba
Soran+1 yılyemiyorum. sadece yeşillik
+1 yılmesela semizotu yersem benimk çalışıyor kişidenkişiye degişir ya ama kiraz dene bence
10 YorumlaAz önce acı biber yedim. Lav püskürtüyorum şu an:-D
10 YorumlaSalatalik ye ustune salgam ic karpuz ye wc ye yetisemezsin😄😄
10 Yorumlamantı yee sarımsaklı ve bol terayaglı bozar hemen
domates melemen yap kabuklu yag biraz fazla bozar013 Yorumla
Soran+1 yılonların hepsi kilo yapıyo
Soran+1 yıl165 cm 48 kilo 20yasım da
Soran+1 yılsadece çok zayıf olmak istiyorum
Soran+1 yılben zaten her gün 2 saat yürüyüp 1 saat pilates yapıyorum? pcnin başına da 1 saat oldu oturalı
?
Soran+1 yılvar. bide ben 25 kilo vedim haberin olsun
Soran+1 yılbide ben bu dediğini 7 aydır yapıyorum zaten
Soran+1 yılfaydasını görmesem bu kiloda olmazdım bence
mısır ye üstüne soğuk taşa otur veya buzlu su iç :D cırcır olursun ama seri seri gidersin yani tuvalete :D
014 Yorumla
Soran+1 yılmısır dışında bişi olsa mısır pek sağlıklı değil de
Soran+1 yılacı biber yicem. mısır zararlı içindeki şekerden dolayı yasak diyetteyim de
Soran+1 yılhaşlanmışı yasak zaten
Soran+1 yıliçinde şeker olduğu için. şeket yağ yasak bana ikisini de yiyemem
Soran+1 yıldaha çok kilo vermek için gerçekten çok çok kilo vermem gerekiyo. ishal olunca göbeğim falan dümdüz oluyo ama olamayınca birazcık göbek oluyo 48 49 kiloyum bir 40 falan olmam lazım 165cm boya
Soran+1 yılkarın 1 yıldır çalışıyorum ondan düz zaten. ama işte kabız olunca her insanda şişlik olur
Soran+1 yılyok çok güzel durur bence acil tuvalet yapmam lazım kavun yedim ve karnım çok şiş
+1 yılKayisi ye bol bol ama kuru mu yoksa yas mi daha ii hatrlamiorum
00 Yorumla
+1 yılÇikolata, kayısı suyu, kayısı hoşafı, karpuz, acı biber yeterli olur...
00 Yorumlaya ben varya geberıyorum artık bu hastalıktan manyakmısın allahaskına bide olmaya calısıyosun?
01 Yorumla
Soran+1 yılneden yediklerim emilmiyo işte öyle olunca
+1 yılÖyle ahım şahım şeylere gerek yok karnın çok açken meyve ye 1 saat sonra tuvalettesın :D
10 Yorumlaen garantisi süt bal karıstır iç üstüne kayısı ye kesin sonuc
06 Yorumla
Soran+1 yılo da kilo yapar
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılne diceksen burada de lütfen
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen beni dinle boooooool booool çikolata ve 2 fincan kahve yeterlidir bunun içinn.-DENENMİŞTİR-
02 Yorumla
Soran+1 yılçikolata sevmiyorum ya :(
- +1 yıl
Kahve hangi tür nescafe mi türk kahvesimi hangi kahve acaba?
+1 yılTürk kahvesi iç rahatlarsın fazlada yağlı yeme geçer
05 Yorumla
Soran+1 yılyağ zaten yiyemiyorum türk kahvesi 1 bardak içiyorum her gün yeterli mi 1 bardak sizce. kupa şeklinde bardak
- +1 yıl
Fazla bile eger ki içtikten gecer ya da 1saat arayla bir tane fincanda içmen ywterlii
Soran+1 yılanladım sağolun
- +1 yıl
Rica ederim demli çay da olabilir.
Soran+1 yılikisini de içicem çok sağolun
+1 yılkuru incir, acı biber
12 Yorumla
Soran+1 yılpeki yaş incir yesem de olur mu
- +1 yıl
emin değilim
+1 yıl1 kg mandalina
Fenaaa sonuc10 Yorumla
+1 yılAcılı yemen yeterli olacaktır diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılÇok basit orjinal bal şerbeti sıcak iç bak neler oluyorr
00 Yorumlazeytin yagı iç bol bol ya da leblebi döv sekerle bol bol ye üstüne su iç
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkuru içcir kuru kaysı ye daha bişey yapma :D bak gör noluyo :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTaşa oturma çocuğun olmaz :)
10 Yorumla
+1 yılincir ye üstüne su iç
10 YorumlaSağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. kaysı armut ballı su incir
10 YorumlaElma suyu. Kayısı. Kayısı kurusu.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKuru kayısı ye ve form çayı iç
10 Yorumlayağlı süt iç art ardına 2-3 bardak. zeytinyağı iç
00 Yorumla
+1 yılBol elma suyu yeterlidir
10 Yorumlamor erik ye papaz eriği.
013 Yorumla
Soran+1 yılmor erik 2 tane yedim sizce yeterli mi daha yiyeyim mi
- +1 yıl
bahsettiğim erik şu 3.bp.blogspot.com/.../...3914884_708199588_n-1.jpg
Soran+1 yıltesekkürler
Soran+1 yılama kabız olunca da kilo verilmiyo ne yediysen gün içinde atman gerek ishal bu yüzden kilo verdiriyo ayrıca yediklerin tam emilmiyo. evet bende bu fotodaki eriği diyorum
Soran+1 yılyanlız o beyaz ekmek diil tam buğday ekmeği. beyaz ekmek şeker unu bırakalı 5 yıldan fazla oluyor. yani avuç içi kadar 3 4 dilim çok fazla normalde en fazla 1 ya da yarım dilim yerim annem bu ishal yapar dediği için çok yedim. ha bu arada ben 1 yılda 25 kilo verdim 48 kiloyum boyum 165 . bence bu kilo fazla bikaç kilo daha vermek istiyorum. hiç fikrin yok dedin ondan açıklamak istedim sadece...
Soran+1 yılspor yapmadığımı nerden çıkardın :D:D:D ben 1 yıllık fitnesscı artı 5 aylık pilatesciyim canım her gün yürüyüş de yapıyorum
Soran+1 yılyok yani yaptığımı söyledim sadece :( kızma tamam
incir ye su iç turşu ye su iç bol bol
02 Yorumla
Soran+1 yılincir su hep tükettim bugun ama tık yok
+1 yılbol bol üşüt ((:
112 Yorumla
Soran+1 yılzaten camı açıp uyuyorum oda buz gibi ama üşütemiyorum yaa
- +1 yıl
terle üstüne soguk su iç en güzel üşütme yöntemi (:
Soran+1 yılonu da yaptım ama yok
- +1 yıl
o zaman sorun sende acaba cyborg felan olabilirmisin?
Soran+1 yılhaha bilmem
- +1 yıl
var sende bişi vaarrrr bu arada haberin var mı acaba bu secimde kediler hangi trafoya girdiler?
Soran+1 yılkedi medi yok ortada herşey açık ve net ;) milli irade kazandı kedi diil :D
- +1 yıl
((((: seni tayyipci seniiii...
Soran+1 yılevet tayyipi seviyorum. türk halkı da seviyo sorun yok yaniii ;)
- +1 yıl
tabii canım orası su götürmez gerçek ((: hatta suriye halkı bile seviyor nede olsa kapıları sonuna kadar açtı canım suriyelilere...
Soran+1 yıltamam o konu biraz sıkıntı gerçekten :)
- +1 yıl
o zaman ALLAH sana kolaylık versin kardeşim ;)
bozuk çikolata ye ertesi gün ishalsin net çözüm :D
00 Yorumla
+1 yılSABAHLARI KAYISI AÇ KARNINA, BOL BOL ACI BİBER...
00 Yorumlabisküvi + çay beni hep ishal yapar :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbisküvi yasak kilo yaptığı için başka önerin var mı canımm
+1 yılBol misir ya da cerez ye :))
00 Yorumla
+1 yılaci biber ye.
10 Yorumladaya mısırı gitsin keke.
00 Yorumla
+1 yılKayısı çayı
10 Yorumla
+1 yılkayısı ye canım:)
10 Yorumla