Kullanımı her gün olarak yazıyor peeling, maske falan ama her gün yüzü tahriş ya da kızarıklık falan yapmıyor mu? Hangi günler peeling hangi günler maske yapmalıyım? Gerçekten faydasını gören oldu mu? Garnier maske faydaları neler?garnier siyah nokta maskesi kullananlar
Garnier 3ü1 arada kullananlar rica etsem bakabilir mi?
Selam :) Garnier siyah nokta maskesi kullananlar bilir ki, bu ürün herkesin en az 1 kere denediği bir cilt bakım ürünüdür. Özellikle cilt bakımı yapmaya yeni başlayanların her zaman ilk tercihi olmuştur. Benim de uzun zamandır severek kullandığım bir ürün.
Garnier maske faydaları nelerdir?
Garnier siyah nokta maskesi kullananlar
Garnier Saf & Temiz 3ü1 arada 3 amaçla kullanabileceğiniz etkili bir ürün. Temizleme, peeling ve maske olarak kullanılabiliyor. Günlük kullanım için uygun. Eğer hassas bir cilde sahip değilseniz her gün kullanmanızda bir sakınca yok. Ancak hassas bir cilde sahipseniz, kullandığınızda yüzünüzde kızarıklığa sebep oluyorsa 3 günde bir kullanmanız yeterli olacaktır. Garnier maske faydaları:
Cildi derinlemesine temizler. Gözenekleri kir, yağ ve siyah noktalardan arındırır.
Cilt üzerinde oluşan ölü deriyi temizler. Cildi pürüzsüzleştirir.
Özellikle T bölgesinde oluşan parlamayı yok eder. Cildi dengeler ve matlaştırır.
Garnier saf & temiz 3ü1 arada nasıl kullanılır?
Garnier maske yorum
Garnier maske yorum okuduğunuz zaman herkesin kendince bu ürünü farklı bir şekilde kullandığını görürsünüz. Siz cildinizin ihtiyacına göre ürünü nasıl kullanacağınıza karar verebilirsiniz.
Temizleyici: Sabah ve akşam yüzünüzü temizlemek için kullandığınızda gün içinde cildinizde biriken yağı ve kiri temizler. Cildi fazla yağdan arındırır ve parlamayı engeller.
Peeling: Ürün peeling olarak kullandığında cildi ölü deriden arındırır, gözeneklerde biriken siyah nokta ve yağları temizler. Cildi pürüzleştirir. Cildinizi ıslattıktan sonra üründen bir miktar yüzünüze sürün. Çok bastırmadan oval hareketler ile peeling yapın.
Maske: Ürün maske olarak kullanıldığında ciltteki yağı dengeler ve ciltte oluşan parlamayı engeller. Cilde mat bir görüntü kazandırır. Cildinizi ıslatmadan ürünü göz altları hariç tüm yüzünüze uygulayın. 10 dakika beklettikten sonra ılık su ile yıkayın. Her gün maske olarak kullanıldığı zaman cilde ağır gelebileceği için haftada 1 maske olarak kullanmakta fayda var.
Garnier kömür maskesi kullananlar neler düşünüyor?
Garnier siyah maske kullananlar
Garnier Kömür Maskesi'nin, Garnier saf ve Temiz'den tek farkı formülünün kömür ile zenginleştirilmesi. İçerisinde iki farklı boyutta tanecikler olduğu için peeling etkisi artırılmış. Bu sebeple yüzünüzü çizmemesi için peeling yaparken yüzünüze çok bastırmamaya dikkat edin. Bu ürün de diğer ürünle aynı işlevlere sahip. Temizleme, peeling ve maske olarak kullanılabiliyor. Ben güçlü taneciklere sahip olduğu için peeling olarak kullanmayı tercih ediyorum. 4 hafta boyunca düzenli olarak kullanıldığı zaman kalıcı bir etki sağlıyor.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ben ben ben çok faydasını gördüm aama düzeli kullanmayı bırakınca pek faydası olmuyor üzerinde yazdığı gibi yani ben haftada 2-3 gün maske her gün olmasada en geç iki günde bir sabah peeling akşam temizleeme yapıyordum 1 haftaya kalmadı yüüzüm pürüzsüz oldu ama kullanmayı bırakınca yine geldi
Maske yaparsan peeling e gerek yok maske yüzünü mat hale getirir mesela cilt tonunda bozukluklar varsa sivilcelerin siyah noktaların varsa birebir arkadaşlarım cildimi çok beğeniyordu cildimi, puryzsuzdu maske yüz kuruyken uygulanır tamamen kuruduktan sonra zaten yüzün kaskatı kesiliyor yüzünü kuruduktan sonra yıkayabilirsin
Maske haftada 3 gün uygulayabilirsen etkisini gördükten sonra ikiye düşürebilirsin şöyle söyleyeyim peeling&temizleme anlık etki gösteriyordu bnde çok daha iyi emin ol maskeyi pazartesi, perşembe ve pazar uygula derim
pazartesi perşembe pazar yapıcam peeling hergün yüzümü yıkıycam hafif havluyla kurulayıp sürcem dün başladım bide incemi sürsek iyi olur kalın mı ben biraz fazla sürüyorum baya bir kalın oluyor :)
Bende kullandığım zaman maske yaparak kullandım ama yüzümü aşırı kuruttu diyebilirim ve bu tür kimyasallar kalıcı çözüm değil tekrar eski haline geliyo yüz
Kimyasal ürünler değilde cilt bakımı yaptırmak bana fayda etmişti biraz sivilcem vardı cildiyeye gittim bir sürü krem verdi düzenli kullandım geçti sonra yağ bezesi ve siyah noktada vardı onlarıda cilt bakımıyla sıktılar aldılar şu an yüzümde küçücük birşey bile kalmadı
kullanma ya onları doğal maske yap bak ben 1 ay düzenli doğal maskelerden yaptım yüzüm kendine geldi böyle kimayasallar hiç bir işe yaramıyor haberin olsun
peeling maske tarzı şeyler hergün kullanılmaz garnier ın o ürünü en sevdiğimdir ve temizleyici olarak kullanıyorum eğer cildin yağlıysa temizleyici olarak hergün kullanabilirsin
yok çok yaglı bir cildim yok nemli gibi bir cildim var hangi günler peeling hangi günler maske kullanıyım sen yaz güzelce ona göre ben bir ayarlama yapıyım :)
nemli bir cilt? yani normal ya da karma cildin t bölgen yağlı ve yanakların kuru mu? eğer öyleyse karma ciltlisin T bölgesi şudur alın ve burun kısmıdır neyse peeling haftada bir uygulanabilir keza maske de öyle
Cildim o kadar puruzsuzduki garnier 3u biaradayi hergun kullandim cildim guzel olmasina ragmen heves edip ve yuzumu sivilce kapladi 2 sene gecmesine ragmen sivilce izleri ve sivilcelerle ugrasiyorum. KULLANMA SAKIN✋
bugün aldım deniycem ama bazıları sivilce felan arttı diyor korkuyorum açıkcası sivilcede yok ama tek tük çıkıyor peeling ve maske nasıl ikisini bir arada güzelce yapabilirim?
Ciltten cilde değişir sen bide erkeksin fazla cikcani düşünmüyorum kizlarda daha cok çıkıor hormonlardan heralde kullanimlarina gore yap iste ben peelingini kullandim yumuşacık yapio yani
temizleme peeling anlıyamadım ben ikisinde yüzümüzü ıslatıp yapıyoruz ben sadece peeling, maske kullanmayı düşünüyorum hangi günler peeling maske yapıyım?
güzel bir ürün... temizliyor cildi gerçektenn... kızarıklık felan hiç birşey yapmıyor... acelan varsa peeling yap acelen yoksa maske istedigin zaman istedigini yapabılırsın bir sınırlama yok... maske daha etkili benden demesiii
Ben peeling olarak kullandim islak yuzume az bir miktar uygulayip ovaladim ondan soonra ilik su ile yikadim cok eykisiini gordum cildimi temizledigini gercekten hissettim
yüzüme sürüyorum kuruyor 30 dk filan bekliyor yıkıyorum. zaten dikkat edersin yüzündeki yağ gidiyor sık yaparsan yüzünde yağ kalmaz. cildinin yağa da ihtiyacı var.
En İyi Cevaplar