Yaklaşık 3. Kez kullandım. Henuz bir etkisini göremedim. Deneyip etkisini gören var mı? Nasıl buldunuz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bem onuda denedim başka urunlerde ama cildim karma bir cilt benim bir turlu tam anlamiyla memnun kalmadim oriflame denetti bir arkadasim cok begendim kullaniyorum memnunum simdi bende oriflame yapiyorum deneyince karar verdim bir dene derim cevrende yapan varsa al fiyatlari da uygun
Yillardir kullaniyorum.. verdigi ferahligi ve peeling etkisini seviyorum..
Evet ferahlık acisindan cidden güzel ama puruzlere karsi birseyini göremedim henuz
hindistan ceviz yagı kullan, , herkese aynı etkiyi göstermeyebilir cildim de sivilce çıkar ama çene bölgemde hiç çıkmazdı ürünü 2 kez kullanınca çenemde sivilce çıkmaya başladı bir başka arkadaşım çok memmun kalmıştı sivilceli sorunu olanlar kullanmamalı bence
teşekkür eder, mutluluklar dilerim
Cevap
8Cevap
O dandik şey sivilceden başka birşey yapmaz soyliyim
Nivea'nın pürüz karşıtı peeling etkili temizleme jeli var ben pürüzler için onun etkisini gördüm garnier hiçbir işe yaramıyor
Bende kullandım bir faydasını görmedim arkadaşım kullanıyor güzel diyor cilt tipiyle alakalı sanırım cilde göre değişiyor;)
Bir zamanlar düzenli olarak kullanmıştım bunu üç ay yaptığı tek şey cildimi kurutmak olmuştu kullanıp pişman olduğum tek ürün
Bende hiç bir faydasını gormedm yuzumu geriyor sadece biraz okdr
Ben kullandım ama hiçbir işe yaradığını gormedim
Kullanma hiçbir işe yaramaz ya
Hiç bir işe yaramıyor gereksiz bir ürün
Ben 3. sunu kullandım
Kullandım ve sivilce yaptı
Kullanıyorum memnunum
Nereye sürüyorsun onu xjsjxnjs
Bu soruyu erkeklere kapatmaliydim 😒
Yüz için bu. Yani seni de normal karşılıyorum zaten. Boyle kremlerle ugrasan erkekler garip geliyor bana 😆
Ben garnier color naturel kullanıyorum 😂😂
Bir işe yaramıyor kız ayool
Kötü kokuyor
hiçbir işe yaramadı
güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar