ben miyopum aranızda gözünü çizdiren var mı? nasıl birşey? kolay mı ve acıtıyor mu?
Cevabın nedir?
- Gizli Üye(30-35)+1 yıl
Bende miyopumda sadece araba sürerken kullanıyorum gözlüğü. Diğer zamanlarda zorlansamda takasım gelmedi hiç alışamadım. Ama gözlükten illa kurtulcam diyosan lensi neden araştırmıyorsun?
03 Yorumla- Soran+1 yıl
lens kullanmaya korkuyorum unuturum gözümde uyurken falan bir zarar vermesin?
- Cevap sahibi+1 yıl
Unutmayacaksın :) bende kullanmaya çalıştım ama lensi takamamıştım ondan sonra hiçbir şey kullanmadım. Yaş kaçtı? Eğer daha yaşım 25-26ları geçmemişse zaten yapmıyorlar tekrar artabilir diye.
- Soran+1 yıl
18im daha
En İyi Cevaplar
3 dakika sürüyor.. Herhangi bir acı hissetmiyorsun.. Lokal anestezi yapıyorlar.. Ancak yanık kokusu gelmesi muhtemel..
06 Yorumla- Soran+1 yıl
ameliyat sonrası sorunlar falan çıkıyomu peki?
- Soran+1 yıl
yine risk var diyosun yani :S
- Soran+1 yıl
neden gözlük kullanıyosun peki? hala görme kaybın mı var?
Lazer için 18 yaşımı bekledim, doktor 24 yaşına attı. Araştırdım biraz da tehlikesi neredeyse yok diyene rastlamadım. Öyle olunca da gözlükle devam, özel günlerde de lens kullanırım.
09 Yorumla- Soran+1 yıl
deme ya. of ne kötü birşey gözden rahatsız olmak :(
- Soran+1 yıl
ne vardı ki arkadaşlarım gibi gözlerim sağlam olsun offf :( lens kullanmak da isterdim de uyurken unutursam gözüme zarar verir diye korkuyorum
- Soran+1 yıl
uyurken gözlüğü bile gözümde unutuyorm şaşkının tekiyimdir :D
- Soran+1 yıl
uykum ağırdır benim. bir gözlüğümü uyurken kırmıştım hatta. sabah uyandığımda gördüm :D
- Soran+1 yıl
iki arada bir deredeyim :D of göz ameliyatının tek çare olduğunu düşünmüştüm ama riskliymiş.
- +1 yıl
kuzenım yaptırmıstı acı olmuomus... yarım saat suren bı ıslemmıs. sakın netten ızleme ama amelıyatı yoksa yaptıramazsın cesaretın kırılır
04 Yorumla- Soran
peki ters giden bir şey olmuşmu ameliyattan sonra?
- +1 yıl
hayır gayet ıyı goruyo
- Soran+1 yıl
off alttakilerle cevaplar çelişiyo :D
- +1 yıl
bilmiorum kuzenım gayet memnun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Kendi göz doktorum yaptırma dedi o yüzden vazgeçtim, herkes aynı memnuniyette değil
03 Yorumla- Soran
biraz daha açarmısın? neden memnun olunmaz ki gözlükten kurtulunmuyo mu sonuçta
- Soran+1 yıl
hadi ya :( off kökten gözlükten kurtulurum sanmıştım
- +1 yıl
ben yapacağım meslekten dolayı çizdiremiyorum o yüzden şuanlık gözlük ve lens
06 Yorumla- Soran+1 yıl
mesleğin ne?
- +1 yıl
doktor olacağım
- Soran+1 yıl
peki meslekten dolayı çizdiremiyorum derken?
- +1 yıl
çizdirmenin çok fazla tehlikesi var, ve az da olsa üç boyutlu görüş dediğimiz doktorların mesleğinde çok ihtiyacı olan şeyi bozuyor. bu yüzden hiçbir göz doktoru (veya diğer doktorlar) gözünü çizdirmez
- Soran+1 yıl
hm yeni birşey öğrenmiş oldum teşekürler :)
- +1 yıl
önemli değil
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar