Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKilon düşük ama asla acınacak halde falan değilsin. Gayet güzel görünüyorsun.😍
Kilo almak için bir diyetisyenden ve spor salonundan yardım alabilirsin. Spor yapmak kasları sisirecegi kilo almayı bir noktada destekleyebilir.
Milletin ne dediğinden çok kendi sağlığını umursa , ve mutlu olduğun kilo da kal.😍10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi insanların söylediklerini çok fazla kafaya takma dicem ama bir yerden sonra insan ister istemez sıkılmaya başlıyor. Kilo almak bu kadar zor olmamalı biraz abur cubur ye çikolata ye cips ye Hamburger vb. bunlar çok sağlıklı olmayabilir fakat bıktığını söylüyorsun Alabilirsin o kiloyu. Acınacak hale henüz gelmemişsin ama böyle devam ederse başka hastalıklarda olabilecek Anoreksiya gibi. O yüzden bu duruma düşmeden önce Bir dur de ve günlük ne yiyorsan onun 5 katını ye acıktığın zaman daha fazla ye kendin için uygun olduğunu düşündüğün kiloya varana kadar bunu yap. Atlatılması imkansız bir hastalık değil bu. Gerekirse bir doktora git onun bir kağıda yazdıklarını eksiksiz uygula atlatabilmek için. Bol Kilolu günler 🍟🍔🍧🍨🍫🥧😋❤👍
12 Yorumla
Soran+1 yılKilo alamiyorumki istahim hic yok
- +1 yıl
Sen bir yemeye başla o iştah gelir yins
Bir ara ben 40 düşmüştüm evet biraz fazla zayıfsın bu sağlık açısından tehlikeli olabiliyor saç dökülmesi gibi o yüzden en az 45-47 ol bence boyunda uzunsa en az 50 yoksa fazlası banada iyi gelmiyor ama herkes istediği kiloda olabilir kimse seni fazla zayıfsın diyede yargılayamazŞimdilerde kilosu biraz fazla insanları çoğu kişi savunuyor ve bu vücut şeklini savunuyor öyle olmayanları kınıyor zayıflık daha iyidir bana göre ama fazlası değil normal ideal olanı daha iyi bence hemde sağlıklı
14 Yorumla
Soran+1 yılNasil kilo aldin peki
- +1 yıl
Fazla alamadım hala 43-45 arasında gidip geliyorum bende en az 47 olmak istiyorum ben spor çok yapardım yani ruhen iyi hissetiriyordu o zayıflatmıştı ama kemiklerim biraz iri kalça göğüs olarak aşırı zayıflardan değilim ideal duruyor vücudum 47 gibi
Bebek bisküvisi süte karıştırıp tüketiyorum her gün olmasada sık sık ve patates yemeye çalışıyorum işe yarıyor biraz ama genetik olarak bende çok kilo almayan bir yapïdayım bu güzel aslında ama 45 in altına düşmek istemem
Soran+1 yılBenimde genetik galiba
Sağlık konusunda 574 cevap paylaştı. Çevrenin genel güzellik kriterini kafana takma bunu çok ciddi diyorum. Zayıf olmanın kötü olduğunu söyleyenler güzellikten bir zerre anlamıyorlar demektir. Bence şu an gördüğüm fotoğraftaki bayan gayet hoş. Temsili olarak vs koyduysan yorumumu buna belirtmek istedim
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
87Cevap
+1 yılinsülin direnci olmasını istiyorsan kilo al. ama diyabete yolcu olacagını da unutma. toplumun cogu obez kategorisinde ve hepsi potansiyel diyabet hastası. bel bölgsinin kalın olması yetiyor. kendilerini normal oldugunu sanıyorlar ve seni yanlış yönlendirmişler. senin vücut yapın bu. barışık ol kendinle. yag depolamak bilimsel olarak insülin direnci ve bozuk metabolizmaya işaret yani vazgeç bu sevdadan sonra o fit halini arar ama bulamazsın obezleşince
20 Yorumla
+1 yılBence pek abes bir görüntü yok fiziğinde. Hatta çoğu kız böyle fiziğe (zayıf) sahip olmak ister. Sanırım kilo alamama durumu genetik, kendimden biliyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılGenetik galiba
- +1 yıl
Biraz daha bol giyinmeyi dene istersen.
Ben de senin gibiyim seni en iyi ben anlarım kıyafet bulamamak ve en küçük beden bile giysen yakışmaması, korkudan tartıya küsmek Ve en kötüsü de özgüvenini kaybediyor insan. Fazla yemeye çabalasam da iştahım yok ve yorgunum uykusuzum sürekli ablam da dahil olmak üzere aşağılanıyorum sürekli kilom yüzünden ne yapacağımı ben de bilmiyorum
15 Yorumla
Soran+1 yılKilo almayi kolay saniyorlar ama napsakta alamiyiruz iste. Dar pantol bile giyemiyorum. Peki dar mi tercih ediyosun genismi
- +1 yıl
Geniş pantolon giyince moralim bozuluyor, çünkü belinden boşluk veriyor, eski dar kalıp bir pantolonum var onu giyiyorum genelde, gerçekten kilo almak kolay değil olan kilomu daha da vermemek için sabit tutmaya çalışıyorum kendi vücuduma bakınca sırtımı kaşıyınca falan kemiklerimi hissetmek beni gerçekten üzüyor
Soran+1 yılDar pantolda cok ortaya cikariyor ama zayifligi
Bunun icin biraz pahali ama ozel ilaclar var cok guzel kilo aldiriyor arastir biraz bulursun
32 Yorumla
Soran+1 yılPahaliysa alamam
bence iyisin bazı insanlar kilo alamaz
şu an kaç yaşındasın? 25 yoksun
45 ol 3 tane doğur bu halinden çok farklı olmaz14 Yorumla
Soran+1 yıl26
Soran+1 yıl16 17 saniyor herkes yuzum cok cocuksu o guzel evet ama 5 kilo almam lazim en az olmuyor
+1 yılMetabolizman hızlı çalışıyor muhtemelen kilo alamıyorsan spor ve proteinle kas oranını arttırabilirsen daha yapılı görenebilirsin 😉
16 Yorumla
Soran+1 yılDoktor bakti normal dedi metobolizma
- +1 yıl
O zaman yapı gen kim böyle ailede?
Soran+1 yılBabam
Soran+1 yılGenetikse alamam mi kilo
- +1 yıl
Ayrıca bence kendi hissettiğin önemli kimsenin dediğine kulak asma kilolu olursun yaftalarlar zayıf olursun yaftalarlar bizim toplum böyle yani mutsuz etmekle , aşağıya çekmekle besleniyor ne yazık ki takma kafana canım
- +1 yıl
Alırsın ama destek al bence bir beslenme uzmanı şart 😉
+1 yılkuru g.öt :p şaka şaka, fena değil fiziğin bence, birkaç kilo alsan gayet iyi olursun. sadece leğen kemiğin fazla belirgin duruyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılSorun kilo alamamam zaten
- +1 yıl
abarttığın kadar kötü değilsin, güzel bi kızsın nazar değmesin.
+1 yılhayır değilsin. zamanla kilo alırsın. ben de senin gibiydim. 1 seneden beri garip bir şekilde kilo aldım
12 Yorumla
Soran+1 yılKendimi bildim bileli boyleyim alamiyorumki
- +1 yıl
doğrudur hatta kızlar bile beğenmiyor
Acaba tiroit falan mı var hiç tahlil yaptırdın mı? Herhangi bir sorun yoksa spora gidip kilo alabilirsin benim kardeşim o şekilde kilo aldı
12 Yorumla
Soran+1 yılDoktora gittim bir sorun yok ama istahim yok hic benim yemek yiyemiyorum
Ya biz böyle vücut arıyoruz sen bu vücuttan şikayetçiyim yaaaa
31 Yorumla
Soran+1 yılBoyle bi vucudun aranacak nesi var
+1 yılİnsanlar fit görüntüyle aşırı zayıflığı karıştırıyor, boyuna göre görüntü olarak kilo fazla düşük görünüyor, kalça kemiklerin çıkmış uzman bir diyetisyene gitme vaktin gelmiş, birlikte plan hazırlarsınız ona göre ideal kilona kavuşursun.
20 Yorumla
+1 yılŞu milletin dediğine niye kulak asıyorsunuz anlamıyorum ki.
24 Yorumla
Soran+1 yılHaklilar ama
- +1 yıl
Al işte sen kendini zaten onların dediklerine inandırmışsın. Sen kendini iyi hissediyorsan başkalarının dediğini umursama. Ama sende öutsuzsan eğer “kendin” için biraz kilo alabilirsin. Ama görüntünde bir şey yok yani.
Soran+1 yılKilo alamiyorumki istahim hic yok
- +1 yıl
Ya kötü durmuyorsun ki. Bir şeyin yok yani
+1 yılBence iyisin onlar kemik diyecek kişi görmemişler bence
24 Yorumla
Soran+1 yılUzmemek icin boyle diyorsun :(
- +1 yıl
Hayır yemin ederim çok kötü durmuyor
Soran+1 yılSagol yorumun icin
- +1 yıl
Rica ederim ama bence abartildigi kadar kötü değilsin ki
+1 yılYerinde olmak için tomar tomar para harcayan var şükret gurban 🙂
111 Yorumla
Soran+1 yılBu kadar zayif kimse olmak istemez ben idealin altindaym
- +1 yıl
Sıkıntı yapma çok da güzel görünüyorsun, sn kendine barışşıksan kimsenin lafına bakmaya değmez
- +1 yıl
Ben isterdim. Gel yer değişelim😅
Soran+1 yılVallami
- +1 yıl
Bak gördün mü nasılda seni kıskandılar🙂
- +1 yıl
Kararsızkız sen kaç kilosun
- +1 yıl
Yıllardır kilo vermeye uğraşıyorum. Bana da biraz kilo versen aslında güzel kızsın diyorlar. Sen çocuk doğursan normal olursun ben doğursam dubaaa😣
- +1 yıl
157 boy 64 kilo
Soran+1 yılKilon ideal sisman degilsinki
- +1 yıl
Sen beş kilo alsan psikolojin bozulur. Millet bana kaç çocuğun var diyor. Normal değil yani. Ha bu zayıflamış halim. Ama ideali 55 benim için
- +1 yıl
Senin de aman aman denecek kadar kilon yok ki
Hayata küsmek yerine kilo almayı denesen?
Ben araştıracağım mesela bende bıktım çünküğ13 Yorumla
Soran+1 yılAlamiyorumki
Soran+1 yılNeler yaptim bilemezsin sonuc alamadim
Dürüst olacağım bu kadar zayıflık bence iyi değil. Ve sağlıklı da değil. Diyetisyene gittin mi hiç?
15 Yorumla
Soran+1 yılIstahim hic yok benim naptimsa acilmadi
Soran+1 yılVerdiler ise yaramadi
Soran+1 yılGenetik olabilirmi
+1 yılNe güzel kız ne zayıfsın. Ama 5 kilo alsan yeter sanki. Bir de boyda önemli.
18 Yorumla
Soran+1 yılKilo alamiyorum ki canim
- +1 yıl
Anladım fitness yap. Ben bir ara zayıflamak için yapıyordum sonra baktım kilo almışım. Kas kütle artmış çünkü. En sağlıklı yöntem fitnessla kilo vermek. Bir de böyle çok acıkıyorsun efsane olur.
Soran+1 yılSpora gitmem lazim ama
- +1 yıl
Yooğğ kendinde yapabilirsin. Dur sana takip ettiğim kişileri atayım mesela melisa özsarı nın videolarını yapıyorum sende yap.
Soran+1 yılNetten ne yazsam cikar
- +1 yıl
Melisa özsarı yaz YouTube direk çıkar kanalı takip et orada antrenmanlafı var.
Soran+1 yılTesekkur ederim
- +1 yıl
Önemli değil.
+1 yılFiziğin cok güzel kilo alsan daha da güzel olur. Diyetisyenden program alıp ona göre beslenirsen kilo alabilirsin.
30 YorumlaBende bundan muzdaribim 1.82 boyum var 60 kilo var yokum. ve yediğim yemeğin haddi hesabı yok. bazılarına göre eğer yemek yiyorsan kilo alırsın sanıyor ama asla alınmıyor. sana tavsiyem kuruyemiş tarzı aşırı kalorili şeyler ye yemeklerden sonra bende öyle yapcam. ve lifli şeyler yiyebilirsin.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkötü görünmüyosun sadece zayıfsın. ve yasın ilerledikçe kilo alırsın. o zaman asıl diğerleri düşünsün kilo derdin olmıcak
12 Yorumla
Soran+1 yılYasim daha ne kadar ilerlicek ki 26
Cevap sahibi+1 yılboy değil bu kilo :)
30 dan sonra mesela
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelinin altı çok kötü, tamamen kemik lan o. Kemiğin bedeninden fırlıyor.
21 Yorumla
Soran+1 yılMalesef
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroitlerine baktırdın mı hastanede test yaptır genetik zayıf olabilirsin
24 Yorumla
Soran+1 yılDoktor biseyin yok dedi genetikse alamam mi kilo
Cevap sahibi+1 yılBen genetik zayıfım 50 kilo hiç olmadım hayatımda 😀
Soran+1 yılBenimde genetik galiba babadan kilo almam cok zor o zaman
Cevap sahibi+1 yılHastanede troit testi yaptır o zaman söylerler
Kendine acımana gerek yok da. Sağlıklı mısın?
Eğer vücut kitle endeksin (kilon/boyunun karesi) 18.5 tan küçükse kilo alsan iyi olur. Bunu başarabilirsin. Hayata küsmene gerek yok.12 Yorumla
Soran+1 yılKilo alamiyorum kj
+1 yılÖzellikle kol ve bacakların biraz toplaması gerekiyor gibi canım da acınacak bir şey de yok ortada tabii ki 😅
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoy da var gibi, evet 40 az. En az 50-55 arası olman lazım
12 Yorumla
Soran+1 yılBoy 163
Cevap sahibi+1 yılYine de en az 50
+1 yıl
150 gr yulaf
2 muz
50 gr. ceviz
7 tane yumurta beyazı
1 tatlı kaşığı bal
Hepsini mikserden geçirirken 2 su bardağı süt ilave et15 Yorumla- +1 yıl
O karışımın içinde hissedilmiyor bile zaten shaker ezdiği için içerken rahatsız etmiyor. @karaameel
- +1 yıl
Rica ederim afiyet olsun
Acımak ağır gelirde biraz zayıfsın fıstık ezmesi patates ve karbonhidrat içeren gıdalar ile kilo alabilirsiniz
10 YorumlaMilletin ne dediği önemli değil. Sen kilondan memnunsan, herhangi bir sağlık sorunun yoksa kimsenin ne dediğini önemsemeye çalış
22 Yorumla
Soran+1 yılBende memnun degilimki ne giysem yakismiyor
Fazla zayıflık kadınsılığı alıp götürüyo
fazla kilonun yaptığı gibi
fit olmak gerekiyo çekici görünmek için21 Yorumlabende biktim 1.68 48 kilo asla kilo alamiyorum bir sey bulursan bana da soyle
13 Yorumla
Soran+1 yılSenelerdir bulamadim valla napcaz biz
Soran+1 yılGittim sorun yok dedi
İstanbul'da böyle gezsen istiklalde yürüyen tığ diye gösterirler 😂
10 Yorumla
+1 yılAcınacak halde değilsin saçmalama! Doktora git diyet uygulasın sana
10 Yorumla
+1 yılAşk fizinle olan bir şey olsaydı şişman insanlar yaşamazdı :)
10 YorumlaSağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. İyisin diyenler neyin kafasını yaşıyor.. en az bi 5 kilo almalısın..
10 YorumlaHayata küstüysen psikolojik iştah açıcı ilaç alabilirsin seni çok etkiliyorsa yani..
10 Yorumla
+1 yılEl alemin dediklerini umursama da spora başla krizi fırsata çevir
10 Yorumla
+1 yılAcınacak halde değilsin de 50-55 kilo olsan çok daha güzel olursun
10 Yorumla- Sağlık konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılYoo o kadar da değil ya abartmışlar. Üzülme bebiş. 🌺
10 Yorumla Çok zayıfsın. Biraz kilo alsan senin için daha iyi olabilir 😊
10 Yorumla
+1 yılDemekki sorun bir tek bende değil sorum bizdede değil sana kemik gibisin diyenlerin beyin gelişmediği için konuşacak bir şey bulamıyorlardır
14 Yorumla
Soran+1 yılSismana sisman demezler kirilmasin diye ama zayifa zayif deyip kirarlar haksizlik..
- +1 yıl
Aldırma onlara içten içe senin gibi zayıf olmak isteyipte olamayan var. Moral olacaksa 3 kardeş kuzenim var bayan 2 si senin fiziğinde kilo alırız diye korkudan yemek bile yemiyorlar
Soran+1 yılKimsenin bu kadar zayif olmak isticegini sanmiyorum
- +1 yıl
Sorun olmazsa profil bilgisi paylaş sigara kullanıyor musun
Gizli Üye(25-29)+1 yılFitnesse başla 1 yıla hattta 8 9 aya toparlarsın. Düzenli beslen vitamin al önünde uzun bir yol var iyi kullan eminim istediğin forma gelirsin potansiyel ve boyda var
16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBiraz araştırsan keşke hayatım spor sadeve zayıflamaya yaramıyor ağırlık çalışıp yeterli besini alırsa gayet iyi olabilir
Cevap sahibi+1 yılÖyle olupta kilo alan bi. çok tanıdığıö var
Cevap sahibi+1 yılSpor salonuna başla ya da online dersler var oraya bak istersen
- +1 yıl
@Berivann6 canım o iş öyle olmuyor, aldığın kaloriyi arttırırsan kas kütlesi olarak koyarsın vücuduna. Kendi bilgisizliğinle milletin doğru söylediklerini yargılama bari Allah aşkına bi' okuyun öğrenin
+1 yılDeğilsin ama bir uzmanla görüş. Kilo almanda sana yardımcı olsun.
10 Yorumla
+1 yılgayet iyisin çok samimiyetle söylüyorum. 2-3 kilo alsan yeter biraz daha ye fazla ye acıkmasan bile ye.
11 Yorumla
Soran+1 yılYiyemiyorum ki cabaliyorum cikariyorum bu defa da zorlasam
Acınacak hal değil de irem dericinin eski fotoğraflarına bakarak motive olabilirsin. Fikrimi soracak olursan da yanlış anlama her malın bir alıcısı vardır fakat erkeklerin çoğu bu şekilde bir vücut istemez evet. (Mal derken seni kastetmedim.)
20 YorumlaYemekten sonra bir yarım saat uzanıcaksın, bak nasıl kilo alıyon :)
11 YorumlaSağlık konusunda 352 cevap paylaştı. Biraz alsan afet olursun haa ama kötü deilsin öyle daha zayıfladı var
10 Yorumlasenin yerinde olabilmek icin her seyi yapardim bence cok guzel duruyorsun
17 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama nesi guzel boyle olmanin ne giysen yakismiyorr
Soran+1 yılEminim sen daha guzel duruyosundur
Soran+1 yılTesekkur ederim guzel yorumun icin sen kimbilir ne kadar guzelsindir guzel kalbinden opuyorum
Soran+1 yılBende bulmuyorum ama bak sen begendin dimi? Eminim sende cok begeniliyosundur 🥰
+1 yılFiziğin gayet güzel ama sağlığın için biraz alabilirsin görüntün güzel gayet
11 Yorumla
Soran+1 yılKilo alamiyorum ki istahim hic yok
+1 yılYani güzel bi beslenme programı ve sporun etkisiyle hacimli kıvrımlı bir vucuda sahip olabilirsin, zayıf olsanda bi albenisi yok yani
00 Yorumla
+1 yılÖyle abartılacak bir şey değil tatlım hatta ben zayıfları daha çekici buluyorum şahsen
02 Yorumla
Soran+1 yılCok kotuu durmuyormu cidden
- +1 yıl
Hayır aksine daha tatlı böyle insanın içinden sarılma isteği geliyor koca götlülerin sözlerine bakma sen shhdhjd
Gizli Üye(25-29)+1 yılKemigin çıkmış resmen ya biraz protein ağırlıklı beslen
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFotodaki sen isen gayet fit mis gibi fiziğin var sektir et insanları.
Ağzı olan konuşur.10 YorumlaTam tersine
Seviyorum ben zayif kadını da
Senin boy ve yaş ne?00 YorumlaBol şeyler giyersen en azından belli olmaz bu kadar zayıf oluşun
00 Yorumla- Sağlık konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılBoyun kaç doktora gittin mi
12 Yorumla
Soran+1 yıl163 gittim sorun yok dedi
- +1 yıl
Spor yap
Neden hos görünüyırsun yas kac
11 Yorumla
Soran+1 yıl26
Millet senin gibi olmak icin diyet yapiyor😅
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet ama bu kadar degil benimkisi asiir zayiflik
+1 yılBende bıktım kilo vermeye çalışmaktan
12 Yorumla
Soran+1 yılKimi almak istiyor kimi vermek
- +1 yıl
Hayat işte
+1 yılBoyun kaç peki poncik. 🤔
14 Yorumla
Soran+1 yıl163
- +1 yıl
Anladım aslında iyisin sağlık acısından iyi değilsin..
Belden aşağısı bacağın zayıf ondan dolayı sana oyle demeleri normal..
Soran+1 yılKollarimda cok zayif
- +1 yıl
Kilo aldıkça genişler ya..
Bacakların gibi..
+1 yılKesin çok üzülüyosundur, gönülden inandık.
17 Yorumla
Soran+1 yılUzulmicek haldemiyim sence?
- +1 yıl
Üzülmediğine, hatta sevdiğine adım kadar eminim.
Soran+1 yılBir 5 kilo alabilsem hakli olurdun ama nornal kilonun altinda oldugum icin gercekten sevinmiyorum ne alsam ustume olmuyor neresi guzel bunun?
- +1 yıl
Sevmediğin için mi bu kadar dar giyinip boydan fotoğraf çektiriyorsun? İltifat almak için sordum de, itiraf et hadi.
Soran+1 yılNe giyecegim ya cuvalmi? Zayifim diye resim cekmiyimmi? Iltifat alacak bir fizigim yokki onun icin atayim aksine herkes kemik diyor
- +1 yıl
Anlattığın kadar sevmiyor olsaydın saklamak için çaba sarf ederdin. Hiç böyle bi çaban varmış gibi gözükmüyor, gayet memnunsun + çoğunluk olumlu tepki vermiş. Neyse, senin yalanının inadına can çekişmeni dinlemicem, sen de boşuna parmaklarını yorma inanmicam çünkü
Soran+1 yılIster inan ister inanma zayifim evet ama bu hic fotograf cektirmeyecegim anlamima gelmiyor kendimi begenmiyorum aksine ustume hic birseyin olmamasindan biktim iltifat beklicek durumum yokki onun icin atayim sdece gorus almak istedim yinede sen bilirsin
- Devamını Gör (87)
Devamını Gör(132)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem