Boyum 155 ve çok mutsuzum benden uzun kızları görerek daha da mutsuzlaşıyorum boyum da uzamaz şimdi 18 yaşındayım 😢
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılben 153 üm, 170 civarı zaten talip oluyor da 180-195 birçok erkeği kendime aşık ettim, yani boy pek önemli değil fiziğin güzelse, kilolu değilsen. Evet uzun boylular gibi dikkat çekmiyoruz veya her giydiğimiz çok yakışmıyor ama elinde olmayan şeylerr üzülmek seni yorar, bunun beğenilmek için bir engel olmadığını anla
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHiç üzülme güzel kardeşim her güzelin bir alıcısı vardır ben mesela 1.70 severim şahsen çünkü boyumda uzun 1.86 olduğu için yanımda 1.60 birisi çok küçük kalıcaktır yani boyu boyuna huyu huyuna birisini illa ki bulursun 1.70 1.75 arası erkek bulursun illa ki he uzun boylu erkekte bulursun.. 1.91 arkadaşım var minyon tipli seviyor mesela kafaya takma yani.
10 Yorumla
+1 yılAnlıyorum ama siz kadınsınız, illa ki talibiniz olur ama benim gibi 1.75 bir erkek yalnızlığa mahkum. Çünkü en az 1.85 istiyorsunuz ve bu da benim şansımı eksilere düşürüyor.
05 Yorumla- +1 yıl
Yaşınız 18'miş, sağlıklı beslenip istikrarlı bir şekilde egzersiz-spor yapın. Boyla ilgili olanları da yapın, daha gençsiniz.
- +1 yıl
175 kısa mı😳😳
- +1 yıl
Değil ama Türk kadınları en az 1.85 istiyor.
- +1 yıl
yoo ben boya takılmıyorum ama 175-178 ler daha iyi oluyo😎😎
- +1 yıl
☺️
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok kötü. Mutfak dolapların üstüne erişemezsin, pantolonları paçası uzun gelir, insanlar seni ciddiye almaz, metroda kafan bile inananlar arasında sıkışır, birinin omzuna kol atamazsın, konserlerde sahneyi dogru dürüst göremezsin, iş hayatında varlığın takılamaz, proje çantası bile taşıyamazsın...😖 İyi ki bu kadar kısa değilim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
73Cevap
Bence 155 Türkiye ortalamasına göre kısa sayılmaz. Erkek olsaydınız kısasınız derdim ama bayanlar için bence normal bir boy. Takıntı yapmanızı gerektirecek bir durum yok. Öte yandan halinden memnun bayan görmedim. Bayanlar nedense takacak bir şey buluyor. Mesela siz daha uzun olsaydım iyi olurdu diyorsunuz ya, uzun bayanlar da erkekler yanlarında ufak kaldığı için rahat edemiyor. Bayanlar zayıflarsa kilo almak, hafif kilolu iseler zayıflamak istiyorlar. Kilo iyi olan burnum eğri diyor. Boyu uzun olan göğüslerim küçük diyor. Büyük olan belim ağrıyor diyor. Mesela benim 1.76 boyunda mankenlik yapan, burnu düzgün, vücut ölçüleri ideal, kilosu normal bir bayan hastam vardı. Her şeyi mükemmeldi. Yine de kendisini beğenmiyordu. Dudaklarım ince diyordu. Demek istediğim önemli olan fiziksel görünüşünüz değil, ruhsal görünüşünüz, kendinize güveniniz, gücünüz. Bence bunlar çok daha önemli.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadınlar için boy önemsizdir, yüzün güzel olması gereklidir. Yüzün güzelse boy önemsiz..
Erkekler herzaman kısa ve fiziği güzel kadınları tercih eder.
Uzun erkekler, uzun kadınlar erkeksi geldiği için tercih etmezler.1.60 lik erkek zaten uzun kıza bakmaz.
Mesela benim erkek arkadaşım 1.80 küsür benim boyum 1.54 .. Gayette aşık ettim. Boyu sıkıntı yapma.
En büyük derdin topuklu giymek olur.
Ayrıca 22 yaşına kadar boyun uzar. Ben bundan da kısaydım, üniversitede 5 cm attım. Senin boyun 1.60 olur ama balık ağırlıklı beslen.31 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkamiller eksilemiş 😀
Uzun boylu erkekler, hatta genelde erkekler de diyebiliriz minyon kizlari sever yani takma bu bir avantaj bile olabilir uzun kizlardan bazisida neden bu kadar uzunum diyor yani sende boyundan memnun olmalisin erkekler genelde kisa boylu kizlardan hoslaniyor.
213 Yorumla- +1 yıl
1.65 erkeklerde uzun boy bakmaz ki xd 1.70se bi zahmet kendi boyuna baksın zaten
- +1 yıl
valla seven var mı var bizim yakınımızda kendinden kat kat kısa biriyle evlendi
- +1 yıl
e evlenen niye evleniyor o zaman demek ki amaç sadece cinsellik değil
- +1 yıl
kendini yalanladın şu an Türkiyenin boy ortalamasını ve evli kişilerin boylarını düşünürsek senin gibi düşünen kesim çok az çünkü öyle olsaydı kimse uzun kızla evlenmezdi
+1 yılsenin boyunda ki baldızım, kahvaltıda benim oğlan süt içmek istediğinde " ııggggh süt içilir mi " dedi... canımı çık sıktı. bende bir bardak oğlana süt vererek " süt içmezsen teyzen gibi kısa kalırsın" dedim... burada iyi veya kötü olacağına " ne yapabilirsin? " doğru soru bu olması lazım.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl1.55 çok kısa ya. Uzun boylu erkek kısa kız sever diye bir algı var ama kim uydurdu bunu? Özel bir fantazi si yoksa kimse bu kadar kısa biri istemez ya 1.90 boyun da 1.55 i ne yapıyım kısa boylu severim dediğim 1.65, 1.65 bana bakıldığında gayet kısa.
Daha uzasın bence yüzmeye git, balıkye.00 YorumlaUzme kendini poncik
Bizim işyerinde bir kadin var
Sanırım 70-80 cm boyu
Yani cüce denilenlerden...
Beterin beteri var...
Uzme kendini
Şükür et haline...
Ayrıca minyon kadın hoş oluyor10 Yorumla- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılManyak mısın sen bu at kafalıların hepsi minyon hastası
40 Yorumla
+1 yıl18 yasindasin 24 25 e kadar uzarsin ayrica kisa boylu olmak kizlara cok tatlilik katiyor sirin birisindir. Seni gormeyi cok isterdim. Sempatim var sana karsi
00 Yorumla
+1 yılBu senin elinde olmayan biyolojik bir gelişim. Her canlının farklı bir evrimsel süreci var. Bunlara üzülmek çok gereksiz. Zamanla senin boyunun da avantajlarını gördükçe fikrin değişir.
00 Yorumla20 yaşındayım 1.60 anca oldum ve bu durum beni hiç üzmüyor minyon olmasam ne olurdum tahmin bile edemiyorum 😂
07 Yorumla- +1 yıl
1.60 kısa değil bence
- +1 yıl
Düşünsene hiç yaslanmiyorsun millet genclwsmek için birçok şey yaptırıyor ama sen hiçbisey yapmasan da hep genç gozukrceksin hiç takma böyle şeyleri
Soran+1 yıl16,15 yaşlarında 155 cm falansındır o zaman
- +1 yıl
3vet havaya kaldır ayaklarını çok etkili
Bence 155 gayet normal diğer kızlar senden uzun diye üzme ve kıyaslama kendini elinden gelen birşey yok yaratılış meselesi daha kötü durumda olan insanlar da var çok uzun olmak da iyi birşey değil
00 Yorumla
+1 yılHayır bence çok tatlı ve sevimli oluyor 1,55 kızlar. Benimde çok hoşuma gidiyor ayrıca😄.
Üzme kendini bu kadar, 1,55 kızlar Candır❤️14 Yorumla- +1 yıl
Peki 1.60 😂
- +1 yıl
Oda aynı şekilde 🤣🤣🤣
- +1 yıl
1.63’ten yıkarısı bu kategoriden çıkıyor 🤣🤣
- +1 yıl
Yukarısı*
+1 yılBen 1.60 Ken bile beğenmiyorum kendimi. 165 olsaydım keske diyorum. Ama özellikle minyom seven insanlarda var üzülme
20 Yorumla
+1 yılben 1.60 ım boyumu seviyorum çünkü fiziğim orantılı ve belim ince :) topukluyla hallediyorum geri kalanını tavsiye ederiim :D
10 Yorumla
+1 yılBence kötü değil ya daha gelişim çağındasın yani 1,60'a kadar yükselebilirsin bence. Keşke ben de biraz kısa olsam ya.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbu konuda senin yapacğin sey şudur 1.65 bi erekek bulacaksın eğer 1.80 istersen hoş durmazsinız kısa boy kadindan ziyade erkek için buyük problem oluyor kadkna kısalık yakışabiliyorken erkeğe yakışmıyor
10 Yorumla
+1 yılKnki valla takılacak bişey değil hatta tam tersi …. Ben erkek olsaydım uzun kız istemezdim ya boy erkeğe yakışıyor bence
10 Yorumla- Sağlık konusunda 346 cevap paylaştı.
+1 yılEn aranılan ve erkekler tarafından en çok tercih edilen kategoridesin bence, yani minyon kategorisindesin
10 Yorumla
+1 yılBende erkek olmama rağmen 1.60'ım 🤷🏼♂️ Muhtemelen uzaman durmuştur veya son zamanlarındır. Belki 160 olabilirsin ama uzamasanda boyun gayet iyi
00 Yorumla
+1 yılkısalar tatlış oluyor iyisin işte bulmuşsun güzel boyu üzülüyorsun bu neyin kafası
02 Yorumla
Soran+1 yıl155 güzel bi boy mu
- +1 yıl
güzel değil harika bir boy
25 kadar uzar 1.60 bulun, güzel boyun var dert etme
01 Yorumla
Soran+1 yılUzamam bence hem kızlarda boy uzaması on sekizde duruyormuş
+1 yılDert ettiği şeye bak boyla adam olunsaydı oo takma kafana sjaj
10 Yorumla
+1 yılsenden 1 cm uzunum valla bence güzel asıl uzun boylu olmak kötü
20 Yorumla
+1 yıl1.55 boyun olup gidip 1.80 istemedikten sonra sıkıntı olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/embed/ortiJs83_acŞu tatlılığa bakar mısın :) Evlenirim böylesiyle anında.
00 YorumlaSağlık konusunda 445 cevap paylaştı. Malesef uzamazsın daha fazla Japon askeri gibi kaldın.
00 Yorumla
+1 yılBende 155im çocukların yanında ben çocuk gibi kalıyorum zmksldlxmkxkdmlsx
00 Yorumla
+1 yılminyon hatunlarla sevişmek ayrı bir keyif veriyor bana 👅👅
00 Yorumla
+1 yılkötü değil tabiki. kilon ile boyun uyumlu olsun yeter
00 Yorumla
+1 yılAşk olduktan sonra kim takar boyu isterse 140 olsun
00 Yorumlaerkeklerin bayildigi kizlarin nefret ettigi boy 155 gsdbvghsd
10 YorumlaSağlık konusunda 369 cevap paylaştı. Boylu poslu afetlerin yanında sönük kalabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürk kadını kadar boya takıntılı başka bir millete denk gelmedim. Allahtan benim hatun Türk değil. Amerikalı hatun silah zoruyla kaptı kaçırdı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy ben çok üzülürdüm. İş hayatı için olumsuz bir özellik, uzun boylu insanların kararlarının daha çok dinlenmesi istatistiksel olarak daha olası, terfi alma olasılığı da da, saygı duyulmaz da...
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılminik tatlis bi kizsin iste, kilona da dikkat edersen kucaklamak ister herkes kdkdkfkfkkf ben severim en azindan oyle
00 YorumlaSağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. aslında bir hediye o sana. ama sen farkında değilsin.
00 YorumlaBence boyla ilgisi yok. Hatta erkekler uzun kızları tercih etmiyorlar, kendileri yanyanayken kısa gözükmesin diye, bu duruma çok şahit oldum
20 Yorumla
+1 yılBoyunu uzatmak için birçok yol var süt iç her gece sabah öğle akşam uzatma egzersizleri yap ben 21 yaşıma giricem 1 cm uzamisim hiçbisey yapmadım sadece sağlıklı şeyler tukettim
11 Yorumla- +1 yıl
Balık ye bide
Gizli Üye(30-35)+1 yılminumun 178 cm veya daha uzun olsam iyiydi. Ama 174 üm.
00 YorumlaYani boyum 190 bana uymayacağın kesin çok uzun biriyle çıkma yeter zaten çok uzun biri çıkmaz
18 Yorumla- +1 yıl
166 yım senin boyunda sevgilim olmuştu bence bu işlerin boyla alakası yok
- +1 yıl
@uncertainlife bu işlerin boyla alakası yok derken 170 erkek mi olur diyen kim?
- +1 yıl
Ben şahsen demedim hiç bütün herkesi bir tutamazsın
- +1 yıl
@uncertainlife tabi tabi öyledir işinize gelince boya bakmaz işinize gelmeyince en az 180 olsuun
- +1 yıl
@jorf__ kız en az 1.67 olmalı bence
+1 yılBence çok iyi. Tam kucağa alıp yanakları mincirmalik.
00 Yorumla
+1 yılNiye kötü olsun? Allah her insanı en güzel bir biçimde yaratmış 😊
00 YorumlaBı bayanın uzun olması benim hoşuma gitmiyor bence kendi çok seviyor olman lazım.😉
00 YorumlaKötü veya iyi diyebileceğimiz bir şey değil. Kısa olmak senin elinde olan bir şey değildi sonuçta.
00 Yorumla
+1 yılBen aşırı tatlı buluyorum
20 Yorumla
+1 yıl21 yaşına kadar uzaksın... ama...
02 Yorumla
Soran+1 yılAma?
- +1 yıl
Yazz
Boşver minyonlara talep çok
10 Yorumla
+1 yıluzun olman için yemek yemen lazım
00 Yorumla
+1 yıl1.55 ne yaz yer scani
00 Yorumla
+1 yılÇok da kötü bir şey değil bence, üzme kendini
00 YorumlaSağlık konusunda 315 cevap paylaştı. Kötü değil bence üzülme
00 Yorumla
+1 yılYemekte kimyon kadında minyon
00 YorumlaOff benimde boyum kisa keşke 1.70 olsaydım
00 Yorumlakimileri minyon sever kucakta sevmelik
00 Yorumla
+1 yılyemegi kimyon kadında minyon:D
00 Yorumla
+1 yılEvet kısa kız sevmiyorum şahsen
00 Yorumla
+1 yılMinyon seven çok sıkma canını
00 YorumlaHerkes minyon seviyor şanslısın.
00 YorumlaHayır kalbın guzel olsun
00 Yorumla
+1 yılMinyon tipler her zaman cezbedicidir.
00 Yorumla- Devamını Gör (49)
Devamını Gör(94)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım