Merhabalar canım arkadaşlarım, bugün sizlerle birlikte inatçı göbek yağlarını yaktıran ve kilo vermemizde inanılmaz yardımcı olan zayıflatıcı sirkeli su tarifi öğrenmek ister misiniz?Hazırlarken hiç zamanımızı almayacak ama etkileri harika olacak bir kürdan bahsedeceğiz arkadaşlar. Kilo vermek bir süreci gerektiriyor ama gerçekten Allah’ın mucizeleri saymakla bitmiyor. Sirke de bunlardan bir tanesi. Sirke yağ yakım metabolizmasında inanılmaz bir rol oynamaktadır, içerisinde bulunan yoğun probiyotik bakteriler bizim bağırsaklarımızda ve midemizde çalışarak yağ yakımına etki ediyor ve çok güzel sonuçlar ortaya çıkıyor
Kürümüzün ana malzemesi elma sirkesi. Elma sirkesinin doğal, organik bir sirke olmasına lütfen dikkat edelim çünkü içerisindeki o bakterilerin tam olarak yerleşmiş olması ve bize fayda sağlamasını istiyoruz. Sirkeli su kürümüzün detaylarını videolu anlatımında bulabilirsiniz. İzlemeden uygulamayın lütfen.
Hafif bir göbeğim var eritmek istiyorum. uzun yürüyüş yapma. aliskanligim isteğim yok. Şu an bostayim. Ha i calisanda ols günümüz bir çok iş alanı da kilo verdirecek türden iş değil.
direk göbek yağları üzerine etkili kürlerimden deneyebilirsiniz sizi youtube kanalıma alayın bakın ordan https://www.youtube.com/watch?v=HxPks5QDgwE uzun yürüyüşler sıkıyorsa sizi evinizde Leslie ile yürüyün çok etkili
Halam 5 yıl önce elma sirkesi sayesinde 80 kilodan 55 kiloya düştü. Mideye falan zararı da yok ayrıca. Sirke şişesini kafanıza dikmiyordunuz sonuçta. Sadece sabırlı olmanız gerekiyor hepsi bu.
Evet elma sirkesi içiyorum sabahları bir çay kaşığı bir bardak suyla karıştırıyorum
Öğlen de salatamin içine bir yemek karısı sirke bir yemek kaşığı limon cidden yağların yandığını insan hisseder mi hissediyorum aynı mangala yağlı et atınca cos diye yanar tamda onun gibi
Tek şikayetim günlük yaşantıda en ufak yerde sirke kokuyor vücudum
Elma sirkesi çok iyi uzum sirkesi de denedim ama aşırı dayanılmaz tadı varmış o yüzden elma sirkesi
mide hassasiyeti olan biri olarak daha yumuşak tatlar tercih ediyorum asit içermeyen.. elma sirkesini sabah ılık su ile tüketmek ayda 3 ile 4 kilo arasında verdirebiliyor..
yok canım yok hiiç korkma Hz Muhammed mustafa s. a. v efendimiz ne demiş "Sirke ne güzel bir yieyecektir" bak içecekden çok yiyecek kelimesine dikkat et