Kilo aldım, ani kilo alımı vücudumda çatlak oluşturdu. şu an kilo verdim. Bu durum erkek arkadasimi rahatsız eder mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yıl1,2 tane konuştuğum kişi (sevgilim değil) kilo, selülit,çatlak gibi saçma konuları konuşurken ıyyy hiç sevmem öyle kadınları da biliyor musun gibi şeyler söylemişlerdi. Bende de çatlak ve selülit olduğunu söylememiştim oysa. Daha sonra böyle insanlarla bir ömür geçer mi diye kendimi sorguladım çok düşündüm ki çokta takıntılı bir insanım asla böyle insanlarla hayat süremem. Kendimden soğuttum konuşmayı kesmiştim. Şu an sevgilim var üstelik sporcu beden eğitimi öğretmenliği okumayı düşünüyor. Ben önce korktum acaba bu da mı böyle düşünür diye yok 😄 bu çocuk neden bilmiyorum diğerlerinden farklı ve iyiki de beni sevmiş ve sevgiliyiz. Burnumdaki siyah noktanın bile esprisini yapmıyor. Bazen aradığında siyah nokta peelingi yapıyorum diyorum. Ben sana bir püf nokta veririm ama evlenince, benimle evlenirsen söylerim diyor geciştiriyor. Kilo alıp veren bir vücuda sahibim ki zaten bu yüzden çatlaklarım var bana spora başlarız seninle eğer bu kadar dert ediyorsan diyor. Çatlak kremi almak istiyorum dediğimde ne gerek var kendini kime beğendirmek istiyosun ben zaten seni beğendim geçti borun pazarı deyip çıkıyor 😄
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek arkadaşın cok mu mukemmel? Hicbir sorunu yok mu vucudunda? Erkek gercekten mukemmel olmadigi sürece benden de mukemmellik beklemesin. Hicbir kadindan mukemmellik beklemesin kendileri mukemmel olmadigi surece. Takmayin soyle seyleri. Kadin porselen bebek degil. "Insan" catlagi da olur, kilo da alir, kılı da olur, gobegi de olur, sarkan yerleri de olur, bir yerinde dogum lekesi de olur. Olur yani. Bunlar insani özellikler. Her canlinin bir kusuru, kusurlari vardir.
Eger bir karsi cins seni catlagindan dolayi yargilayacak ve soguyacaksa onunla kisacik omrunde vaktini öldürmen bile hata. Insan, insani sevmeli. Bedeni degil. Ya kadinlar olarak cok yorulmuyor muyuz sizce de? Vay buram soyle buram boyle erkek begenir mi? Erkek kim yahu kim? Allah'ın bir kulu. Tıpki senin benim gibi. Ayni yaradan yaratmış. Niye bu kadar ustune düşüyorsunuz? Onlar ben boyleyim derken niye siz kadinlar olarak ben boyleyim diyemiyorsunuz?
Eger "adam" ve mantikli dusunen biri ile berabersen senin catlagini da görmez, sarkan yerini de görmez baska sorununu da görmez. Ama tamamen materyalist biriyle berabersen her yerini, tum kusurlarini gorur gider duvara civiyle asar. Burda sen önemlisin. Insanlar hep konuşur. Eger ozguvenliysen kendinle barışıksındir zaten. Catlagin, kılın, sivilcenin normal oldugunu bilirsin takmazsin boyle seyleri. Kendinle barışık ol. Vakit kisa. Ömür kisa. Boyle seylerle vaktinizi harcamayın. Karsi cinse surekli kendinizi begendirmeye de calismayin. Bu sizi yorar, tuketir, çökertir.11 Yorumla
+1 yılBu çatlaklar neredeyse hepimizde var. Çünkü kilo alıp vermeler hayatımızın bir parçası.
Kilo alıp vermelerden dolayıda vücutta çatlaklar oluşabiliyor. Bunu dert eden insan şekilci bir insandır. Ve bu insanla yürüttüğün ilişki toksik bir hal alır.
Bence böyle şeyleri dert eden biriyle beraber olmamalısın.00 Yorumla
- Sağlık konusunda 405 cevap paylaştı.
+1 yılVücudunda çatlak olmayan insan sayısı bir elin parmağını geçmez. Ya şimdi ya 2 seneye herkeste çatlak oluyor. Bu güzelliğine engel değil. Rahatsız oluyorsa da kapı orada, vücudundaki bir izden sorun yapacak olanın sevgisinden şüphe ederim.
349 Yorumla- +1 yıl
Kız arkadaşlarını değiştir o zaman, bu kadar dış görünüşe önem gösterip sevginin s'sinden anlamayan insanlar seni de kendilerine benzetirler zamanla.
- +1 yıl
Seni kıskanıyorlar askım ilşkini aynısı var bende kendimden biliyorum onları çıkart hayatından
- +1 yıl
herkeste olmuyor benim birçok kız arkadaşımda yoktu
- +1 yıl
Senin yok ama
- +1 yıl
@mühendis128 Aferin sana
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
43Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılasla sorun etmez bir erkek olarak söylüyorum benimde boy uzamamdan dolayı çatlak var ne olmuş yani kusur değil bunlar sana mana bulan kızlar selülütleri olduğu için bence kıskanıyorlardır. birde kusur olarak gördüğünüz ama kusur olmayan haller bence insanı daha çekici yapıyor için rahat olsun. zaten doğum yaptığınızda da olacaklar biz bunların farkındayız çoğu erkek kusursuz birini istemez zaten herkesin kusurları var isteyende zaten bulamaz. çevrendekilerin düşüncelerini boşver bu şekilde izler insanı daha çekici yaptığına kalıbımı basarım.
02 Yorumla- +1 yıl
erkekler neden kusursuz birini istemez dedin?
Cevap sahibi+1 yıl@cityidiots kusursuz biri yoktur ki kendini öyle sanan burnu havada insanlar vardır hem kusur arayan insan bulur kusur aramayan insanaysa zaten kusursuz gelirsiniz kendini kusursuz sanan kendini beğenmiş insanı kim ister siz tercihlerinizi doğru yapın karşı tarafı iyice tanıyın yeter
+1 yılErkek arkadaşın sorun yaratırsa bil ki sorun dirket onda.
Şöyle söyleyeyim ben bile zayıf olup spor yapmama rağmen kas kütlesi koyduğum için omuzlarımda ufak tefek çatlaklar oluyor.
Ki insanları güzel kılan şey de bence bu kusurlar.
Sorun çıkartırsa bul beni kısaca 🤣32 Yorumla- +1 yıl
Yani ben kalın bacak hayranı birisi olduğum için çatlaklar beni pek rahatsız etmiyor. Bence sen de dert etme :) dertlesmek istersen de buradayım
+1 yılErkek arkadaşını salla gitsin sen kendin sorun yapma yeter benimde var, hamilelik çatlaklarmda var bi sürü hemde :) eşim sorun ediyordu zamanında hala ara ara söylenir umrum dışı beden benim bedenim kimseye beğendirmek zorunda değilim çatlaklarımla yaşamayı bunu da sorun etmemeyi öğrendim, başkası da umrum dışı kim olursa olsun :))
20 Yorumla
+1 yılNeden kendini birine beğendirme çabasındasin. Çatlak herkeste var ben 53 kilo olmama rağmen üst bacağımda, dizimde göbeğim de var ama asla demem bir erkek beni böyle beğenir mi diye şu değmeyecek erkekler için kendinizi üzmeye gerek yok bırak onlar sizi o halde beğenmiyorsa gitsinler. Ben hayatım boyunca asla demedim erkek beni bu kusurumla sever mi diye sevmiyorsa ahanda kapı orda derim
11 Yorumla
+1 yılÇatlakların oluşmasını engellemek için vücudu esnetmeye alıştırmak gerekir krem ve yağlar cildin esnemesine yardımcı olur aynı zaman da masaj yaparak kan dolaşımını arttırarak çatlaklara karşı önlem alabilirsiniz dengeli beslenme ve bol su tüketmek cildin sağlığını korumasına yardımcı olur aynı zamanda
00 Yorumla
+1 yılÇatlakların oluşmasını engellemek için vücudu esnetmeye alıştırmak gerekir krem ve yağlar cildin esnemesine yardımcı olur aynı zaman da masaj yaparak kan dolaşımını arttırarak çatlaklara karşı önlem alabilirsiniz dengeli beslenme ve bol su tüketmek cildin sağlığını korumasına yardımcı olur aynı zamanda
00 Yorumla
00 Yorumla
+1 yılBu tür sorular üzüyor beni 😏 sizden bedeninizki değişiklikler için soğuyacak birini hayatınıza almayın seven adam iğrenmez her haliyle sever beğenir.
86 Yorumla- +1 yıl
👏👏👏
- +1 yıl
Hayatinizda olan kişi çok şanslı beyefendi ne güzel düşünüyorsunuz : )
- +1 yıl
@kuyudakigizem4 Estağfurullah efendim asıl o benim hayatimda olduğu için ben çok şansliyim ne kadar şükür namazı kılsamda yetmez ☺
- +1 yıl
Kader işte; demek ki siz onu , o da sizi hak etmiş 😇😇
- +1 yıl
Onun o güzel kalbine girebilme serefine nail olabildiysem ne mutlu bana
- +1 yıl
😇😇
+1 yılOndan bir şey olmaz ya ani kilo almalarda ve vermelerde meydana gelen doğal bir sıkıntı o.
Seviyorsa seni öyle sevecek artık. ☺️
Kimin ne dediğine bakma senin bedenin başkasının değil. ☺️10 Yorumla
+1 yılBenim kız arkadaşım 1.70 boyunda 78kilo memnunuz tabi zayıflıyor ama sonuçta onu böyle tanıdım böyle sevdim bu onun beni tahrik etmesine engel değil ki önemli olan heyecanın şehvetin yani afedersiniz yatakta put gibi durursan istersen Adriana Lima ol napiyim seni yani anlatabilmişimdir umarım..
211 Yorumla- +1 yıl
@aajajja92 Çirkin kadın olduğuna inanmıyorum bakımsız kadın vardır benim gözümde, sevgilime gelicek olursak yatakta adeta bi seks tanrıçası diyebilirim şehvetli ve arsız
- +1 yıl
@aajajja92 Her fantezimizi gerçekleştiriyoruz onunda libidosu yüksek benimde diyebilirim daha açık açık anlatamam.
- +1 yıl
@aajajja92 dostum herşey fantezik kıyafetler değil tamam illa ki ufak tefek şeyler olabilir ama bunlar pahallı değil ki 100₺ sen 100₺ partnerin koyup bişeler alamıyor musunuz yani? + mesela;
sen yatakta sessiz kalırsın kimiyse öyle tatlı inler ki için erir - +1 yıl
Senin beynin ve kalbin o bamya sïkínde belliki.
- +1 yıl
@aajajja92 Bazı kadınlar öküz gibi yatıyor dostum malesef libidoları düşük olabiliyor
- +1 yıl
@sevdiceğinemeftunbey bu nasıl bir yorumdur ya? aciz ve ezik bir erkek olduğun 5metre ötenden belli git kumda oyna yavrucum
+1 yılKendi kıllı yamuk, evlendikten 2 sene sonra göbeğinden ayağını göstermeyecek bedenine bakmayıp senin çatlaklarına laf edecek adamı lütfen kazığa oturt. Kazık yoksa merdane vardır
20 YorumlaŞu hayatı kendiniz için yaşamayı bi öğrenemediniz gitti be.. Erkek arkadaşın sorun etse ne olur? Ne güzel işte seni etin için sevmiş olup olmadığını anlarsın. Sorun ederse, basarsın tekmeyi olup biter.
20 YorumlaÇatlakların oluşmasını engellemek için vücudu esnetmeye alıştırmak gerekir krem ve yağlar cildin esnemesine yardımcı olur aynı zaman da masaj yaparak kan dolaşımını arttırarak çatlaklara karşı önlem alabilirsiniz dengeli beslenme ve bol su tüketmek cildin sağlığını korumasına yardımcı olur aynı zamanda
00 YorumlaKendinizi bu kadar mal yerine koymayın kendinize saygınız yokki erkeklerden saygı bekliyorsunuz beğenmiyorsa defolup gider.
30 Yorumla
+1 yılSeni seven her halini sevmesi lazım.
Kantaron yağı ve aloevera jeli ile her gün sürüp masaj yap. Azaldığını veya kaybolduğunu farkedeceksin10 YorumlaBenim hiç çatlağım yok mesela ama erkek arkadaşımın var şahsen ben sorun yapmıyorum. Gerçekten seven kimse de sorun yapmaz diye düşünüyorum.😇
10 Yorumla
+1 yılEğer çatlaklarınız dışında vücudunuz itici ise sıkıntı olabilme ihtimali var ama çekici iseniz sıkıntı yok.
10 YorumlaSağlık konusunda 303 cevap paylaştı. Kaplan deseni gibi. Ben kaplanların desenlerini severim 😅
35 Yorumla- +1 yıl
kjdbfksjebkgjbe bune ya fjrbsjgnjvjk
- +1 yıl
sadece komik geldi knk
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Kabul edelim insanların saklanacak birşey gibi düşündüğü birşeye sempatik bir bakış açısı kazandırdım. Bu yorumumu okuyan her kadın vücudundaki izlerin saklanacak bir şey olmadığını fark edecek. Güzeli güzel yapan kusursuz olması değildir bence. Bir insanı güzel yapan aksine o sahip olduğu kusurları sevmektir...
+1 yılerkek arkadaşının bu durumdan rahatsız olup olmıycağını biz bilemeyiz, çünkü tanımıyoruz. bunu ona sormadığın sürece bilemezsin.
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsa yapmaz fakat şöyle bir durum var ki az zayıfla derim al benin olsun çünkü kim olursa olsun sevgilisini azda olsa albenili görmek ister
00 Yorumla
+1 yılHayır yapmaz o kabul etmeszse estetik yaptıracaksın bu da vücut yapını bozacak. Ben olsam hiç bu işlere girmem onun çatlağı benim çatlağımdır
00 YorumlaBenim omzumda var pençe izi gibi sevgilim hiç sorun etmiyor onunda göbeğinde baya var her tarafı çatlak bende onu sorun etmiyorum hiçbir önemi yok seven adam çatlağa bakmaz herkeste olur böyle şeyler :)
30 YorumlaSorun yapan biriyle birlikte olmaya devam etmezdim, yallah köyüne
10 YorumlaHer şey bitti de bir tek çatlak kaldıysa inan hiç sorun değil.
20 YorumlaAraba mi alıyor erkek arkadaşın çatlak vs gözetliyor
50 Yorumlaseni vücudun için seviyorsa eder ki seni gerçekten seviyorsa etmez hatta kurban bile olur onlara 😆
00 Yorumla
+1 yılçatlağı olmayan mı var ya buna takılıyorsa zaten sal gitsin hayır gelmez ondan
00 Yorumla
+1 yılHer kadında var o bosver erkek arkadaşın seni seviyorsa takmaz zaten
00 YorumlaMankenlerde bile var dert etme seven çatlakları sorun etmez
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu doğal bir durum
Ben olsam sorun etmem
Erkek arkadaşını bilemeyiz00 Yorumla Aşkım bak bende de var ve bu korku çok bıdık bı durum
02 Yorumla- +1 yıl
Çatlar olunca da güzel olabilirisn
+1 yılErkek arkadasin verecek bu cevabı. Sorun etmemesi gerek. Çünkü bunlar olağan şeyler.
00 Yorumla
+1 yılNereden bilelim erkek arkadaşın yapar mı veya yapmaz mı.
00 YorumlaZaten bunu sorun ediyorsa seni sevmiyor demektir. Vur tekmeyi gitsin
00 Yorumla
+1 yılSeni bir bütün olarak sevecek çatlaklarınla ya da kilonla ya da herhangi birşey herhangi bir yerinde bir kusur buluyosa uzaklaş zaten
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunu mesele yapacak adam zaten seni skip atmanın derdindedir (onlarin kaba tabiri ile)
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYa benim baldir kismimda cikmis. Yoktu. Ve enfazla 50 olan biriyim hep 46-50arasi oldum oyle fazla kilo alma verme de yok neden cikti?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende ergenlikte almıştım kilo geri verdim ama 26 yaşındayım hala var çatlaklar nasıl gider bilmiyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi de buradakiler erkek arkadaşın değil ki ona sormalısın. Ya da sorma bence aklına bile gelmez öyle şeyler. Sen kendi kafanda kuruyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılmerhaba, erkek arkadaşın seni seviyosa vücudunda çatlak var diye sorun edeceğni sanmıyorum, sorun yaparsa da seni kaybetmiş demektir
00 Yorumla
+1 yılseven insan niye sorun etsin ya
bakan seven diyorum03 Yorumla- +1 yıl
Yok seni tanımıyorum ayıp olur özelden yaz cevap vereyim
- +1 yıl
öyle
Vücudumdaki bütün izleri seviyorum; gerek bir yara izi, gerekse bir çatlak. Hepsi bana ait parçalar. Erkek arkadaşından önce sen kendini sevmeyi öğren arkadaşım, hem de her şeyinle.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten seviyorsa çatlarlarını görmez bile😄 hem bence çok hoş duruyo takma bu kadar, birinin seni beğenmesi/beğenmemesi için strese girme beğenmiyosa kapı orda hesabı
10 Yorumla
+1 yılsevgilin eğer çatlağını bahane edip ilişkinizi bitrime düşüncesindeyse hiç takılma el salla. öyle bi durum yaşanırsa zaten sevmiyor seni bahane arıyormuş
00 YorumlaMedyanın güzellik algısı ya vücudunda çatlak olmayan insan evladımı var boşver knk sev kendini böyle
30 YorumlaSeviyorsa senin çatlakların bile ona güzel gelir boşver eğer tek kelime ederse çatlakların hakkında yol ver gitsin
10 Yorumla
+1 yılOlursa olsun canım boşver, sen kendini seviyor musun önemli olan o 😌❤️
14 Yorumla- +1 yıl
Ay onların kendilerine karşı şüpheleri var demekki sende onlar gibi kendinden şüphe duy istediler anlaşılan.
Hiç aldırış etme, modunu da düşürme kuzum benimde var çatlaklarım kilo alıp vermeden olan ve bizlerin elinde olmayan şeyler bunlar sonuçta, eşim herhangi ufak bir kötü şey demedi bile yani. Sen kafana takarsan oda takar, sen takmazsan görmezsen kimse görmez 😘 - +1 yıl
Rica ederim ne demek 🌸💕 böyle kötü sözler bi kulağından girsin diğerinden çıksın takma kafana 😘😘😘
+1 yılBen olsam yapmam ama erkek arkadaşını bilemem sana olan sevgisine bağlı seviyorsa gerçekten seni her halinle sever
00 YorumlaO tür şeylere takılıyorsa bil ki seni hiç sevmemiştir
10 Yorumla
+1 yılSeven her halinle sevsin, sorun yaparsa bence doğru kişi değil
10 YorumlaKalbine değil dış güzelliğine önem veriyorsa eder onu sal gitsin yani
00 YorumlaYani kişiden kişiye değişir vücuduna göre seviyosa seni yapar
00 Yorumla
+1 yılAranızda sevgi yoksa sorun eder
20 Yorumla
+1 yılBirşey diyeceğim ayıp olur demeyeyim.
01 YorumlaYaparsa sevmiyordur nokta
10 YorumlaSevgililik sözleşmesine dahilse eder!!!😂
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKendi eksantrik bedenlerine baksınlar sorun yapacak bir şey arıyorlarsa. Lütfen kendini çok sev.
10 YorumlaBende de var ama estetikle gecici bişey ki k
10 Yorumla
+1 yılSeven biri bunu sorun etmez
10 YorumlaOmun nr hadd8ne hadi kocan olsa neysede
10 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!