Sağlık Ayağımda bir leke var... size bu ne ola bilir? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 8 ay oldu geçmedi 🤷♀️ Güncellemeler+1 yıl Ya yardım isteyende kabahat... ne kadar geriz İnsan var Ayağımda bir leke var... size bu ne ola bilir? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
bbzbbzv Takip Et Xper 1 Yaş: 41 +1 yıl isiticiya tuttuysan yanmis olabilir sen farektmeden. 0 4 Yorumla bbzbbzv +1 yıl bir cesit mantarin olusturdugu leke yaziyor internette.. Yorumla Soran +1 yıl Mantar mı böğ Yorumla bbzbbzv +1 yıl internette ayakta kına lekesi yaz. bu kina lekesi gibi birsey Yorumla Soran +1 yıl Tamam teşekkür ederim ☺️ 🥰 Yorumla
3NGÌN Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl doğum lekesi mi acaba 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır ya daha 8 ay oldu Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Sağlık konusunda 2,4b cevap paylaştı. Psikolojik rahatsızlık geçirdin mi? 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Evet ama geçti Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl neydi tam olarak? Yorumla Soran +1 yıl Yüksek lisans yaptım baya strese girdim. Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl E sonuç? Tedavi gördün mü Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl Anksiyete mi dedi doktorun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Minusvariante der Ulna Yorumla FısFısOdaSpreyi +1 yıl O ne Yorumla Soran +1 yıl Sağ kolumdaki alt kemiğim üst kemiğimden daha kısa. Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Sedef 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Derken Yorumla persordinary +1 yıl Hastalık Yorumla Soran +1 yıl Ne hastalığı? Yorumla persordinary +1 yıl Deri Yorumla
KARANLIK1ADAM Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Ilaç varda yazınca KS kızıyor reklam die 0 26 Yorumla Soran +1 yıl Ne ilaçı neye karşı? KARANLIK1ADAM +1 yıl Lekeyi sokuyor Soran +1 yıl İçinde neler varda gidii KARANLIK1ADAM +1 yıl Nebilim etken maddesini Soran +1 yıl Okay yinede teşekkür ediyorum KARANLIK1ADAM +1 yıl Fal baktım sana ☺ Soran +1 yıl Anlat ne çıktı KARANLIK1ADAM +1 yıl O karaktersiz cıktı kalbinin parçalanması cıktı gerisini anlatmim özele girer boşve Soran +1 yıl Anlamadım ki KARANLIK1ADAM +1 yıl Kalbini kıran adam çevre baskisi Soran +1 yıl Nope yok öyle bişi 😂😂😂😂😃 KARANLIK1ADAM +1 yıl Birşey diyecektim ama olmadı 😔 Soran +1 yıl Söyle işte seni dinliyorum 👂 KARANLIK1ADAM +1 yıl Olmaz bir teklifdi Soran +1 yıl Ne teklifi anlamadım ki KARANLIK1ADAM +1 yıl Ya bir teklifim var karlı bir teklif ama yazamam burda Soran +1 yıl Konu? KARANLIK1ADAM +1 yıl Diye bilsem diyecem Soran +1 yıl O zaman istemiyorum ✌🏼 KARANLIK1ADAM +1 yıl Kar lı ama baya Soran +1 yıl İs te mez anla işte KARANLIK1ADAM +1 yıl Tamamda masum birşey yani duysan gülersin Soran +1 yıl Tamam söyle işte o zaman KARANLIK1ADAM +1 yıl Gizliden cikimi Soran +1 yıl Anlasam seni KARANLIK1ADAM +1 yıl Lütfen bak
Bir_____BƏÝ Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% +1 yıl Dogum lekesi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok komik Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
isiticiya tuttuysan yanmis olabilir sen farektmeden.
bir cesit mantarin olusturdugu leke yaziyor internette..
Mantar mı böğ
internette ayakta kına lekesi yaz. bu kina lekesi gibi birsey
Tamam teşekkür ederim ☺️ 🥰
doğum lekesi mi acaba
Hayır ya daha 8 ay oldu
Psikolojik rahatsızlık geçirdin mi?
Evet ama geçti
neydi tam olarak?
Yüksek lisans yaptım baya strese girdim.
E sonuç? Tedavi gördün mü
Evet
Anksiyete mi dedi doktorun
Hayır Minusvariante der Ulna
O ne
Sağ kolumdaki alt kemiğim üst kemiğimden daha kısa.
Sedef
Derken
Hastalık
Ne hastalığı?
Deri
Ilaç varda yazınca KS kızıyor reklam die
Ne ilaçı neye karşı?
Lekeyi sokuyor
İçinde neler varda gidii
Nebilim etken maddesini
Okay yinede teşekkür ediyorum
Fal baktım sana ☺
Anlat ne çıktı
O karaktersiz cıktı kalbinin parçalanması cıktı gerisini anlatmim özele girer boşve
Anlamadım ki
Kalbini kıran adam çevre baskisi
Nope yok öyle bişi 😂😂😂😂😃
Birşey diyecektim ama olmadı 😔
Söyle işte seni dinliyorum 👂
Olmaz bir teklifdi
Ne teklifi anlamadım ki
Ya bir teklifim var karlı bir teklif ama yazamam burda
Konu?
Diye bilsem diyecem
O zaman istemiyorum ✌🏼
Kar lı ama baya