Arkadaşla ben 15 gün sonra septum Deviasyonu Ameliyatı olacağım bu ameliyatı olan arkadaşlara bir kaç sorum var
1-Ameliyat olmadan önce 2 gün hastahanede kalıcakmışım bu ameliyatı olupta hastahanede kalan biri var mı
2-Ameliyat olduktan sonra kaç gün hastahanede kalıyoruz
3-Ameliyat bittikten sonra göz altı morarma çok oluyormu ve ya oluyorsa kaç günde gitmeye başlıyor
4-Ameliyat olduktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşan var mı
Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
1-Ameliyat olmadan önce 2 gün hastahanede kalıcakmışım bu ameliyatı olupta hastahanede kalan biri var mı
2-Ameliyat olduktan sonra kaç gün hastahanede kalıyoruz
3-Ameliyat bittikten sonra göz altı morarma çok oluyormu ve ya oluyorsa kaç günde gitmeye başlıyor
4-Ameliyat olduktan sonra herhangi bir sorunla karşılaşan var mı
Şimdiden cevaplayan herkese teşekkür ederim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Deviasyon ameliyatı oldum. Hastanede kalmadım öğlene çıkardılar ve o gün okula gittim. Morarma olmuyor sadece az kanama oluyor. Şişlik de fazla olmuyor kemiğe müdahale olmadığı icin zor bir ameliyat değil. Hatta yaza yine olacağım çünkü tekrarladı
septum ve kemer ameliatinoldim
hastanede bir veya iki gün kalacaksinmorarma kişiye göre değişiyor bende pek olmadı sonrası sorun yaşamadım hiç herşey çok güzeldi
Yorumun için teşekkür ederim inşallah en güzel şekilde sonuçlanır
insalah geçmiş olsun , tabiki biraz ağrınız olacak dikişler çıkarken özellikle bunlara hazırlıklı olun ama hepsi geçiyor sonuç harika oluyor
İnşallah yeterki şu sıkıntıdan kurtulayım her türlü ağrıya gelirim
Ben de olmak istiyorum geçmiş olsun
Teşekkür ederim sağolun 🙏
ben oldum ama hastanede kalmadım. ameliyattan 2-3 saat sonra taburcu oldum. Ben de göz morarması çok fazla olmuştu tüm suratım şişmişti ama hiç ağrı olmamıştı geçmiş olsun şimdiden
Teşekkür ederim 🙏 sizede geçmiş olsun inşallah bende sorunsuz bir şekilde atlatırım
Yaa bende istiyorım kamka yaoacsk ney
Dediğini tam anlayamadım kardeşim
Çok geçmiş olsun kardeşim
Teşekkür ederim 🙏
Olmadım