Uzun zamandır anksiyetem var ve 2 senedir de uyku bozukluğum. Bu aralar ciddi anlamda çöktüm uykusuzluk beni mahfetti. Psikoloğa gidemiyorum. Zaten ilaç bağımlısı olmak istemiyorum bu yüzden takviye adi altında ilaclar kullandım passiflora mood ve passiflora farmavita. Üniversite sınavina tekrar hazirlaniyorum ve çok az sürem var sinava kadar düzene sokmam gerekiyor herşeyi bu yüzden yeni ilac almak istiyorum ama tabii kararsızım birkaç ilacın ismini yazıcam aranızda kullanan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?
Fx Plus Passiflora
Mindivan passiflora
Zade vital passiflora
Nutraxin natural sleep
Fx Plus Passiflora
Mindivan passiflora
Zade vital passiflora
Nutraxin natural sleep
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlaç kullanmanı kesinlikle önermem,
https://youtube. com/playlist? list=PLhveVMrAK1Q3lcdm_yrLkjjVlbCwoiCLL
Burada bahsetmiş zararlarından izleyebilirsin.
https://youtu. be/7zroqUm9n0I anksiyete için İzzet güllü izlemeni öneririm. unutma sen hasta değilsin
https://youtu.be/7zroqUm9n0I
https://youtu.be/R_zPpoFVMzk
Evet tabii farkındayim ama sinava 25 gun kaldı ve kendi kendime baş edemem bir süreliğine kullanmam şart 2 senedir bu sekilde 2 senedir gecmeyen birsey kısa surede gecmez ders çalışamıyorum bile böyle giderse bir senem daha yanıcak düşündüğün için çok teşekkür ederim :) hatta bende bilerek direk ilaç kullanmiyorum bagimli olmaktan korkuyorum bunlarım bor zararı yok :)
Merak ettiğim bir şey bende nefes alma problemi var, yani aldığım nefes yetmiyor gibi geliyor. Doktora gittim akciğer röntgeni çekti, tomografi çekti sorun yok dedi acaba psikolijk olabilir mi
Evet psikolojik olabilir hatta anksiyete nin de belirtilerinden biri ama bir sey soylemek bana düşmez sadece sormak istiyorum çok fazla kaygılı mısın ya da maygilandiginda endiselendiginde strese girdiginde karnin agriyor mu kalbin carpinti yapiyor mu bunlar varsa anksiyeten olabilir
Eger bunlar varsa kendin baş etmeyi dene edemezsen psikoloğa gidebilirsin şu an hicbirseymis gibi gelebilir amaileride insan daha cok etkileniyor cunku ilerleyen birsey
Karnım ağrımıyor nefes darlığı düşündüğümde oluyor uyurken falan hiç nefes darlığı çekmiyorum sadece düşündüğümde oluyor çok kaygılı biriyim herşeyi kafaya takıyorum
Evet bu ölüm korkusu gibi biraz medela bazı insanlar cadde de karsidan karsiya gecerken ayni seyi yaşar bazılarıda senin gibi ortada hic birsey yokken ya nefesim kesilirse nefes alamazsam ya ölürsem gibisinde durduk yere evham yaparlar anksiyete nin biraz başlangıc seviyesi gibi ama endişelenme bu atlatilabilir birşey dusuncen nefesime gittiği anda hemen Baska birsey düşün asla fırsat vermemeye çalış
Nefes egzersizleri yapıyorum umarım işe yarar
İyi olucaksın merak etme :)
Teşekkür ederim sende iyi olacaksın 😊
Ben bırtane ilaç kullanıyorum şurup ama çok ağır bı şurup yan etki yapabilir
Anladım sınav zamanı başima birsey gelmesini istemem tabii :) teşekkür ederim
Korku ölüm korkusu
Bendede var ilaç kullanıyorum
Reçeteli mi peki? Işe yarıyor mu?
Psikiyatriye gidiyorum ilk başlarda işe yarıyordu artık yaramıyor
Kaç senedir bu sorunla başa çıkıyorsun peki insan belli bi zamandan sonra gerçekten dayanamiycak hale geliyor
23 yaşındayım yıllardan beri sosyal fobi anksiyete bozukluğu öz güvenim düşük insanlarla iletişim kuramıyorum heyecan dikkat dağınıklığı yargılanma eleştirilme korkusuyla yaşıyorum takıntılıyım dış görünüşümü beğenmiyorum
Bir an kendim yazdım sandım gerçekten
Çok kötü bir hastalık 23 yaşındayım sen kaç yaşındasın?
19 yaşındayım. Aslında bende çocukluğumdan beri öyleydim ama büyüdükçe daha da artıyor ve hayatim son 3 senedir pek iyi değil bundan sonra nasil olur bilemiyorum gerçekten başa çıkmak çok zor özellikle tek başına
Hangi şehirde yaşıyosun ailenle beraber mi kalıyorsun?
Bursa. Evet ailemleyim.
Bende İstanbul dış görünüşümü beğenmiyorum sen beğenir misin kendini
Hayır kesinlikle. Şu sıralar daha da artti daha cok insan içine çıkıyorum çünkü ama diğer sorunlara kıyasla daha az düşünüyorum bunu. Gerçekten onlarca seyi aynı anda düşünmek insani yoruyor.