Avrupada uzun zamandır açık alanda maske takılmıyor. Zaten uzmanlar açık alanda maskeli ya da maskesiz olmanın Covid bulaşı açısından çok etkili olmadığını söylüyor. 1 Hazirandan sonra bizde de açık havada maske zorunluluğunun kalkması bekleniyor.Açıkçası ben öyle hemen çıkaramazmışım gibi geliyor. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda?
1 Haziran'da maske takma zorunluluğu ortadan kalksa, takmaya devam eder misiniz?
Bu şekilde insan birikiminin çok olduğu yerlerde mecbur takarım ama dışarıda vs takmam.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Sadece toplu taşımada kullanmaya devam ederim. AVM leri gezme , Cafe vs yerlerde zaman geçirmeyi sevmediğim için sıkıntı yok. Gözümün kestiği her yere genel olarak yürürüm o yüzden de maske takmayı düşünmüyorum yürürken. Tabi maske zorunluluğu kalkarsa. Toplu taşımada ve kalabalık olan yerlerde mutlaka kullanırım ve temastan da kaçınırım.
İnşallah kalkar da bu saçmalıktan kurtuluruz ceza almıyoruz zaten hukuki olarak genelgelerin hiçbiri yasal değil ama toplumda maske takmayanı linçleyen bir zorba grubu ve sessiz kalan grup var yüzlerine hapşırmak istiyorum bazı insanların gece gece tüm sinirim yine bozuldu
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Ciao🍀🦇 Evet ederim ve yine mümkün olduğunca az dışarı çıkacağım.
evet maskeden vazgeçmem takarım ben isterlerse maske takmayın hiçbir yerde desinler . şahsen ben tüm ülke aşılansa bile genede takarım en azından toplumsal bağışıklık aşı ile birlikte oluşana kadar. zaten kendimde bi kere yakalandım . gerisi kısmet
Evet takarım ama kendim için değil evdeki ailemin anne babamın sağlığı için takarım. Babam kalp hastası Allah'ım korusun bu hastalığa yakalanırsa atlatamaz o yüzden onlar için bu hastalık tamamen bitmediği sürece maskemi çıkartmayacm
Alışkanlık oldu takmazsam eksik hissederim ne zamanki tamam artık maske takmak zorunlu değil derlerse ve bende dışarıda artık kimsenin takmadığını görürsem, alıştıra alıştıra bırakırım takmayı.😀
Maske takmaya devam edeceğim, edeceğiz ailecek. Bir yanda yeni bir tür kuş gribi, bir yanda korona, bir yanda da kara mantar derken işi şansa bırakamam valla. Güvenim yok artık bu dünyaya. :/