Sizce bu kızlara çok itici gelirim genelde sabit kilolara duruyorum herzaman ama çok saçma Bi şekilde bunlar çoğalıyor 4. sınıftan beri bende vardı Sizce itici mi olur 🥺☹️
Benimde 170 kilom 68 mesela ancak sana tavsiye vereyim 170 boylu birisi 65 kilo olmali daha iyi olur senin için Bu arada araştırdım lazer ise yariyormus 100'de 80 olarak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Benim de böyle çatlaklar var ama ben 13 kiloya kadar verdim diye böyle oldu bel kısmında :(
Seninki garip sabit kiloda olup böyle olması
☹️ Bilmiyorum iyici gelermi kızlara 🥺
İtitci
Bence olmamalı doğal bir şey belki hayatındaki kızda da o çatlaktan olacaktır
Olabilir 🤔 haklısın 😇
Bir insanın vücudunda çatlak olması kadar doğal bir şey yok :)
Spor yaptıkça görünümü hafifliyor ama yine de tamamen geçmiyorlar.
☹️ Peki 💕 umarım gelecekte sevdiğim kişi bunu sorun etmez 😔
Bu arada çatlaklar sadece kilo alıp vermek ile oluşmaz, boy uzaması döneminde bile oluşabildiğini okumuştum.
1.70 im 🤔 neyse zayılaycağım bu senen normal kiloma 73 kg yum ortalama kilom 65 🤔 65 olacağım ozman azalır değilmi daha az görünür umarım
Çok büyük beklentilere girme ama hafifler :)
Kafaya bunu çok takma bence bunlarla yaşamayı öğren ve kötü itici bir şey değil bu...
İtici değil bende de var heryerimde
😃 Peki 💕 evleneceğim kişi sorun etmez umarım sadece biraz korkuttu beni 💕 teşekkür ederim 💕
Bunu kimse sorun etmez ki herkeste var.
Teşekür ederim yorumun için 💕💕💕💕💕💕
Hangi kısımda var masela
Kalça omuz
1 2 yıl önce var mıydı çünkü bu yerler hep oynak yerler
Ya 4. Sınıftan beri vardı
şu an 12. sınıfı bitirdim 1 yıl açıkta kaldım tekrara hazırlanıyorum 18
Özellikle yaptığın bir spor var mı
Hayır ya ben 73 kg yum ondan dolayı oluyor olabilir ama hep o kilolara takılıyorum baze 75 bazen 70 oyüzden olur mu?
Boyun kaç ki
170.
Benimde 170 kilom 68 mesela ancak sana tavsiye vereyim 170 boylu birisi 65 kilo olmali daha iyi olur senin için
Bu arada araştırdım lazer ise yariyormus 100'de 80 olarak
🤔🤔 Hmm bende ona Bi bakıyım 65 olacağım yeni başladım spora
Güzel ancak diyet de yap
Tamam,😇
Cyardımın için teşekür edeirm
Rica ederim
Herkes de var 😊
💕💕💕💕