Sağlık Kafamın içinde konuşan sesler duyuyorum normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Biz burdayız diyen erkek sesi duyuyorum doktora gitmeli miyim Güncellemeler+1 yıl Trol değil çocukluktan beri var Güncellemeler+1 yıl Şizofreni değil iç ses olarak duyuyorum 4 yaşından beri var Kafamın içinde konuşan sesler duyuyorum normal mi? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Scarface39 Takip Et Bilge Yaş: 44 , eic 51% +1 yıl Dr gitmeni tavsiye ederim sinirsel birşeylerin olabilir ya da bilinç altında baskılayan bişiler bir uzmana görünmende fayda var 0 0 Yorumla
Bohemian-Rhapsody Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Bir uzmandan yardım almalısın. Şizofreni tanısı koyulabilir 0 0 Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 327 cevap paylaştı. Youtubeden saffat suresini aç dinle, gel geri yorum yaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl knk belki içerde birileri sıkışmıştır bi röntgen çektir önce kimse sıkışmamışsa bakırköy hastanesine bi uğra derim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Troll değilse gitmelisin çoklu kişilik bozukluğu teşhisi görüyorum sende 0 0 Yorumla
Mazin0 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Bazen banada oluyor ozelden yazarsan ne yapman gerektigini soylicem çok üzücü bir durum ben atlattım o durumu 0 0 Yorumla
Sorusormakiçinburda Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Gitmelisin şizofren olabilir. Ve bu çok ciddi hemen git tedavi ol ilerlemeden. 0 0 Yorumla
Gizlimissim Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Doktora degilde hocaya bi görün derim 0 2 Yorumla Sorusormakiçinburda +1 yıl Ne alaka. Şizofren olabilir. Doktora gitmeli. Yorumla Gizlimissim +1 yıl Sen ne iş sana mı kaldı alakası Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Dr gitmeni tavsiye ederim sinirsel birşeylerin olabilir ya da bilinç altında baskılayan bişiler bir uzmana görünmende fayda var
Bir uzmandan yardım almalısın. Şizofreni tanısı koyulabilir
Youtubeden saffat suresini aç dinle, gel geri yorum yaz.
knk belki içerde birileri sıkışmıştır bi röntgen çektir önce kimse sıkışmamışsa bakırköy hastanesine bi uğra derim
Troll değilse gitmelisin çoklu kişilik bozukluğu teşhisi görüyorum sende
Bazen banada oluyor ozelden yazarsan ne yapman gerektigini soylicem çok üzücü bir durum ben atlattım o durumu
Gitmelisin şizofren olabilir. Ve bu çok ciddi hemen git tedavi ol ilerlemeden.
Korkutma insanı gece gece
Normal değil psikoloğa gidebilirsin :/
Korktum 🙄
Biz burdayız 🖐️
kız doktora git geçmiş olsun
Bence gitmelisin
Doktora degilde hocaya bi görün derim
Ne alaka. Şizofren olabilir. Doktora gitmeli.
Sen ne iş sana mı kaldı alakası
Şizofreni. Tedavi ol
Evet git doktora
Garipmiş bro