Kiraz yedikten sonra kötü olan var mı?

Ya bugün kiraz çok canım çekti kahvaltıda yapmıştım aslında karnımda aç değildi. Birde şunu söyleyim baştan midemde yanma vardı 2 haftadır. Hazımsızlık yaşıyordum. Her neyse 22 tane kiraz yemişim saydım. Tam yedim midemde hemen kramplar oluşmaya başladı. Sonra neyse cırcır oldum söylemesi ayıp. Uyudum belki rahatlarım diye kalktım daha kötüye doğru gitmeye başladı. Tekrar aynı şekilde tuvalete çıktım ve afedersiniz istiğfar edecek gibi hissedince acile gittim hemen. 2 tane iğne vurdular mide bulantısı için şimdi midem rahatladı. Baş dönmesi de yaşadım biraz hastanede. reflor vermiş doktor onuda aldım. Şimdi içtim 1 tane ondan da. Şimdi benim merak ettiğim böyle bişey başına gelen oldu mu hiç acaba? Neyden dolayı böyle oldu anlamadım bir türlü. Kiraz halbuki böyle yapmaması lazımdı. Yani Doktor reflu ya da ülser tarzı bişey bu dedi ama böyle bişey başından geçen varsa eğer tecrübelerini merak ediyorum. Ona göre dahiliyeye gidecem ya da gitmeyecem. Kirazdan mı anlık bir durum yoksa mideden mi önce onu anlamam gerek.
Kiraz yedikten sonra kötü olan var mı?