Kondom yırtılması sonucu ertesi gün hapı kullandım takvime görede düşük hamile kalma şansı vardı daha yeni adet olmuştum ama bu gün daha adetime 16 gün olmasına rağmen çok az belli belirsiz adet kanamasıda diyemeyeceğim bir kanama oldu bu ilaç böyle bir yan etki yapar mı
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ya regl oldun mu peki aynı durum tam benim basıma da geldi de :(
Bir şey olmaz merak etme :)
Teşekkürler az da olsa iç ferahlattığınız için
Rica ederimmm
İlk defa mı oldu ilişkin
İlk defa cinsel ilişkiye girmiyorum ama ilk defa böyle bir durum yaşadım (kondomun yırtılması sonucu içe boşalma) ve hap kullandım
Eşin değilse neden ilişkiye girdin ki?
Bu sizi ilgilendirir mi sanmıyorum ben sadece soruma yanıt aradım burda beni kalkıp yargılayabilecek statüde de değilsiniz alakasız şeyler duymak istemiyorum
Kullanıp atacak demek inşallah hamile kalmazsın olan çocuğa olur.
Kişi bilirmiş işi kendinden derler. Herkes sizin gibi karaktersiz değil demek ki, ayrıca hangi sıfatla buna karar veriyorsunuz bunuda çok merak ettim insanlar gecelikte ilişki yaşar devamlıda evliliktede ne saçma hayatın doğal bir döngüsü olduğunu bu yaşına dek öğrenememen çok acı fikrin yoksa zikrinde olmasın rica ediyorum ne pislikliksin
Konuşanları izle o zaman görürsün kim haklı kim haksız
Doğru kişi aranıyor? ↗
Bak bu soruya görüş paylaştım oku anlarsın nasıl biri olduğumu.
Ahahahah inan daha çok güldüm kızlar soruyordan eş arayacak kadar küçük duruma düşmene iyi akşamlar
Eş aramıyorum sağlam bir kadın kalmış mı diye bakıyorum ama yokmuş
İnsanların cinsel hayatı seni mi dürttü çok meraklısınız bakıyorumda bu konulara eş aramadığınıza göre sen burda benim özel hayatıma yorum yapabilecek statüde olmadığını kafana sok derim bence o önündeki 3 cm fazlalığıda pek bir şey sanmamanı tavsiye ederim sağlam ne demek ya ne kadara ahlaksızsın bana da daha fazla yazma rahatsız ediyorsun
Bizim Gibi İyi Niyetli, Temiz Kalplilerin Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Olmaz. Anca Kötü Kalpli, Çar, Çakal, Sürekli Sevişmek, Öpüşmek İsteyen, Birden Fazla Kız Arkadaşı Edinen, İlgi Göstermeyen, Azı Küfür Dolu, Madde Kullanan, Suç İşleyen, Cezaevine Giren, Alkol Ve Sigara Bağımlısı Olan, Aldatan, Sürekli Cinsellik Fotoğrafları, Videoları İsteyen, Sürekli Yalan Söyleyen, Abaza Olanların Sevgilisi, Arkadaşı, Dostu Oluyor.
Bence yanlış düşünüyorsunuz erkek arkadaşım dünyanın en kibar insanıdır madde bağımlılığıda yoktur tek küfürde duyamazasınız babasıda askerdir beni kötü anlamayın ama bence insanları bu şekilde değerlendirdiğiniz için kaybediyorsunuz diyebilirim yani insana bir kere sağlam mı diye yaklaşmanız hata insan mı diye yaklaşırsanız bence sizde büyük bir tabuyu yıkmış olursunuz...
Fiziksel Engelliyim O Yüzden Ne Sevgilim Oldu Ne De Doğru Dürüst Arkadaşım. İnsanların Ön yargısı Çok Fazla Var. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Sağ Elimin Kasları Zayıf Onun Dışında Normal Araç Kullandım, Sporcu Olup Ağırlık Kaldırdım, Yüzme Kursundan Sertifika Aldım, Dansçı Oldum Festivallere Katılıp Onlarca Kızla Dans Ettim, Dans Gecelerine Katıldım Kızları Dansa Kaldırdım Yeri Geldi Onlar Beni Dansa Davet Etti. Ama Bir Türlü Olmadı. İlk Adımı Atmayı Beceremedim.
Ben inanıyorum ki doğru insanı bulacaksınız sizi gerçekten seven olduğunuz gibi sağlam mı değil mi diye düşünmeden geçmiş olsun ama üzüntünüzü bu şekilde bence insanlara yansıtmanız doğru değil insan aynaya baktıktan sonra karşısındakinede bakmalı
İnancım kalmadı ki artık ölmek istiyorum.
Allah büyüktür sizede görüyordur mutlaka er geç bence muradınıza ereceksiniz bugün değilse yarın bu dünyada değilsede iyilikle kalın temizlikle ön yargılardan arınmış.. öteki dünyada mutlaka mükafatı olacaktır iyi geceler
Korkma çok normal
Çok teşekkür ederim
Benim regl bittikten sonra ki günlerde kullanmak durumunda kaldim. Kullandiktan 4 gün sonra damla seklinde tekrar regl oldum. Bu ilacın etkili oldugunu gösteriyor iyi bir sey bence
Sağolun içim çok daha ferahladı iyi akşamlar 💜
Rica ederim iyi akşamlar 🌸
İçine çok boşaldımı
kocansa dert etme ya