+1 yılEvet var küçükken baya bir utangaçtım ben sonra benm bir akrabam var psikolog o bana cesaret hapı vermişti :D gerçi şuruptu yaşımdan dolayı ama aynı şey neyse :D Imm şey baya bir acıydı falan içince cidden işe yaramıştı hocalar falan bu çocuk kendini aştı baya konuşgan istediğini söylüyo falan demişti :D Ama sonra bıraktım önemli olan böyle içinde kendine cesareti verince emin ol işe yarıyo. Ben ilaçtan çok psikolojik olarak kendimi inandırdığımı düşünüyorum. Ama bana yararı dokunmuştu yani :D Aynı şeylerden bahsediyoruz sanırım :D
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılcesaret hapı diye birşey yok ancak, sizi esrar içmiş gibi ne yaptınızdan habersiz haplar var, duygularınızı körerten cinsten, 80-90 lı yıllarda mit ajanları ve özel harekatçılara bu haptan verildiği söylenirdi.
11 Yorumla
Soran+1 yılanlıyorum, sağolun
Yılların Kuvvet Macunu varken cesaretbhapi falan gereksiz. Hatta Kubvet Macununu nasil yapacağini da kisaca anlatayim.
Bir kavanoz al ve yarisina kadar bal doldur. Daha sonra cebiz findik fistik bildigin en iyi yemisin tuzsuz olanlarini kavanoza ekle ve karisimi karistir. Bu kadar. Tavsiyem her sabah 2 yemek kasigi yemendir. Gece sakin yeme yoksa uyku tutmaz.
Kuvvet macununa alternatif olarak buyuk bir aci sogani elma gibi isirarak ye. Tabi onu yiyecek kadar dayanikliysan gozlerin cok yasarirsa yeme bence.18 Yorumla
Soran+1 yıldoktor bu ne :D kendi tarifin mi :D
Soran+1 yıluuuu çok iddialısın. bal sevmem ama nasıl yapsak
- +1 yıl
Bu yazdihim benim yaptigim bizzat denedim ve saka maka ise yaradi. Eger isterseniz alttakinlinke tiklayarak daha detayli onerdigim baska bir tarife de ulasabilirsiniz. lezizemekler.com/tag/kuvvet-macunu-nasil-yapilir/
Soran+1 yılyav bu cinsellik içinmiş ama. ben onu kastetmemiştim
+1 yılArkdaşım Cesaret İnsanın İçerisinde Öyle Sizi Kendinizden Geçiricek İlaçlar Kullanmayın Tavsiyemdir Cesaretini Topla Ve Ne Yapmak İstiyorsan yap Doğallık Her zaman İyidir :)
50 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılVar * alın adınıda söylim crystal meth son derece etkili bir maddedir kokaine göre 3-4 kat daha etkili bişiy 12 saat boyunca enerjin bitmiyo inanılmaz bir şekilde öz güvenin artıyo dünyayı kurtarabilecek hale gelebilirsin süper dahiii oluyorsun cesaret hapı olarakta bilinir hatta ilk kez Japonya'da üretilmiş 2. dünya savaşında askerlerin daha cesur ve enerjik olmaları için kullanılmış şimdi zararı yokmuş bu amna kodmnn var * tek kullanımda bile bağımlılık yapar 2. de alırsan yarrağı yedin denktir artık onsuz bir ölüsün demektir haaaa içmeye devam edersen yaşayan bir ölüsündür normal halinden 30 yaş daha yaşlanırsın 5 yılda ve zombileşirsin her tarafın kan ve yarıklarla dolar içtikten sonra vücudunda karıncalanmalar falan olur ve deri altında böcekler hissedersin ve o böcekleri çıkarim derken tırnaklarınla vücudunu deşersin
10 YorumlaAmfetamin. Artık Yasak uyuşturucu yerine geçiyor şansına küs. Ya da Eczanedeki haplar. Ben de istiyorum yasal bir tane bir kızla tanışçam tanışamıyom. Bir kere başka bir kıza şiir yazmıştım nasıl bir heyecanla verdiğimi hatırlamıyom en cesarrtli olduğum zaman o zamandı ah o güç geri gelse keşke.
01 Yorumlavar önümde cesaretliysen yakala işin şakası buda extacy hapları var iyisinden bul o torbacıların zulada sakladıkları var özel müşterilerine verdikleri tabi parasına göre alırsan birlikte patlayalım sokağa çıkarız ne kadar cesaretli oldugunu yarın görürsün :D anladın mı dostum ahaha neyse :D qw qw
00 Yorumla
+1 yılCesaret adı altında, ameliyat öncesi yapılan bir şey var..
''Ameliyat olurken, isterlerse kafamı kessinler sorun değil, heyoo dünya çok güzel lan'' insanı oluyorsun birden..
Hayatımda, o kadar mutlu olduğum bir an daha hatırlamıyorum..01 Yorumla
Soran+1 yılacaba satılır mı onlardan :D
Cesaret hapı diye bilinen şey tam olarak uyuşturucu haplardır. Kafasını daha önce hiç yaşamadıysan tarif edeyim. Öyle bir şey hissediyorsun ki ne yaparsan yap sana hiç bir şey olmayacakmış gibi acı yok hiç bir şey yok.
05 Yorumla
Soran+1 yılanladım. kullandın mı ki sen
Soran+1 yılanlıyorum
- +1 yıl
Nerede buluyorsun
+1 yılbonzai rojvar eroin kokain nikotin alkol düşünsene bunları hepsini bir anda kullanıyoesun ne cesaret gelir ondan sonra üfff uçarsın mannnnnnnnyakkkk bişe olur yaa :D
03 Yorumla
Soran+1 yılhap var cigara var ex var roj var toz var taş var hepsi var yani sana ne lazım :D şarksıı geldi aklıma :D
- +1 yıl
bide söyleyen jojuk nasıl yakışıklı değil mi sence :D :D
Soran+1 yıloooovvv abi çok iyi :D
Sağlık konusunda 904 cevap paylaştı. Uyku var... rüyalarında istediğin kadar cesur olabilirsin.
Uyarıcı maddeler var ama onlar yasal değil ve çok zararlı.30 Yorumla
+1 yılvar tabiki yalnız eczanede satılmıyo heves etmeyin :D
07 Yorumla
Soran+1 yılyasal olanlardan bahsediyorum ama :D
- +1 yıl
onlar da eczanede satılmıyo. gerek duyarsa psikiyatrsitler özel sipariş ile doğrudan ilaç firmasından getirtiyor bildiğim. ayrıca bir aralar terör örgütlerinin canlı bombalarda kullandığı gündeme gelmişti felan. sen hayırdır niye soruyosun? :D
Soran+1 yılben işte, hayır hayır :D
- +1 yıl
boşver bu işleri :D
Soran+1 yılhangi işleri :D
- +1 yıl
bu işler işte. cesaret hapı ve bilimum sinir sistemini etkileyen haplar
Soran+1 yıltamam :D
Var bildiğim kadarıyla. Uyuşturucu tarzı bir şey. Halk dilinde bir uyuşturucu da olabilir büyük ihtimal ile. Kavgalarda vs kullanıldığı duymuştum.
00 YorumlaŞöyle bir şey var;
Sana sıradan bir hapı cesaret hapı diye veriyorlar ve bilinçaltında onu cesaret hapı diye işlediğin için psikolojik olarak cesaretlendiğini sanıyorsun :)04 Yorumla
Soran+1 yılaa bu çok iyi. ben kendi kendimi kandırabilir miyim peki:D ağrı kesicileri içer içmez saniyesinde ağrım geçiyomuş gibi hissediyorumda
Soran+1 yılhmm :)
- +1 yıl
işte ona plasebo etkisi deniyor
- Sağlık konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılona cesaret hapı denmez cesaret iğnesi denir amaç ameliyat öncesi ameliyat olacak insana sedatif bir amaçla verilen bir iğne
00 Yorumla
+1 yılNZT falan kullan:P Şeyi izlendin mi Limitless filmini. Tabii NZT hapı efsane yok öyle bir şey.
İnternette satan yerlere rastladım muhtemelen kazıklıyorlardır milleti aspirin falandır o.10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCesareti bilmiyorum fakat korkularını ve takıntılarını yenmeni sağlayacak türden çok ilaç var.
Fakat Avrupa da mutlaka cesaret verici ilaçlar satılıyordur. Türkiye'de yasak olabilir03 Yorumla
Soran+1 yılneler mesela onlar
Cevap sahibi+1 yılTıbbi ilaçlar ve en az 6 aylık düzenli kullanım sonrası tamamen iyileştirmeye yarıyorlar. Örneğin sürekli utanan, yüzü kızaran, durduk yere korkan bir insan tedavi olarak aylar sonra tamamen problemlerinden kurtulabilir. İçeyim de Superman olayım tarzında değil :) sürekli bir problemin varsa psikiyatri doktoruna başvurabilirsiniz.
Soran+1 yılanladım sağolun
+1 yılyok öyle bir şey fantastik haberlere inanıp da almayın garip garip hapları
00 Yorumlatıbben böyle bir ilaç yok , terapi ile telkin yolu ile çözülür,
alkol ve kimyasal maddelerin böyle bir etkisi var.01 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağolun
- Sağlık konusunda 532 cevap paylaştı.
+1 yıluyuşturucu sakın alma öyle şeyler sonra gidersin bir köşede genç yaşına yazık.
02 Yorumla
Soran+1 yılyok abi :D
- +1 yıl
ne yoku ya satıyolar gençlere extrazimidir bonzaimi dir nedir işte ondan kanmayın yle şeylere en buyuk cesaretiniz kendizdir. boşverin oyle şeyleri.
+1 yılhayır ama daha az düşünmeni sağlayan maddeler var !
ki bazıları onu cesaret zannediyor ;)00 Yorumla
+1 yılMesela topluluk karşısında konuşma yapacaksan heycanlanma ve titremeyi giderecek hap var
02 Yorumla
Soran+1 yılismi?
+1 yılCesaret hapı yokta. Bildigim iyi bir cigerci var. Ciğerci bahattin konyada
02 Yorumla
Soran+1 yılkonya uzak :D
- +1 yıl
Kedi kes ye
- Sağlık konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yılUyuşturucu haplar..
hiç olmadı hastanede morfin al kafası çok güzel02 Yorumla
Soran+1 yılanladım sağol :D
- +1 yıl
doktor sana reçeteyle yazmaz :)
- Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılbilmiyorum amilyatta bir şey vuruyorlar valla çok değişik oluyor insan azıma gelen herşeyi söylemiştim
02 Yorumla
Soran+1 yılnarkozdan mı bahsediyosun
- +1 yıl
ola bilir -_-
+1 yılVar var ama hap degil. Git iki bardak bir seyler ic cesaret gelir o zaman
00 Yorumla
+1 yılAnkara/Çinçin her türlü cesaret hapında yardımcı olurlar.
00 Yorumla
+1 yılat bitane zanax fena cesaret hapı gibi bişey tavsiye ederim :D
05 Yorumla
Soran+1 yıltamam :D
- +1 yıl
ama her eczane vermez reçeteyle veriyorlar benim dediğim hapı iç varya süper oluyorsun bende var kullanıyorum ama aç karna yutucan tamammı :D
Soran+1 yıleczanelerin hepsi aynı biri vermiyosa diğerleride vermez :D
- +1 yıl
adamına göre veriyorlar yeşil reçete oldunmu sıkıntı yok guzelim ozaman alırsın kapişş
+1 yılRG1678 ilacın adı. heyet raporu gerekiyor diye biliyorum ama :D
08 Yorumla
Soran+1 yılşizofren ilacı o yaa :D
- +1 yıl
harbiden şizofren misin onu denedim :D
Soran+1 yılsonuç? :D
- +1 yıl
evet şizofrensin :D
Soran+1 yılaaaaaaaaaa :D
- +1 yıl
organik dene oda cesaret verir :)
Soran+1 yılonu bilmiyorum :D
- +1 yıl
kubar mesela :D
öyle birşey mi varmış la sokak da kavga da felan derler onu :D
04 Yorumla
Soran+1 yılvarmış galiba :D
Soran+1 yıltabi orası öyle :D
Heyecani alan sakinlestirici haplar var ogrenciler sunum yaparken kullanir bazen
00 Yorumlakolay kolay aglamasın mal gibi bişi oluyon içince kafa yapmıyo ama ^^
00 YorumlaLYRICA 300 bu hapı kulan. eczanede satılıyo. ilk içtinde bir tane iç çok uykun gelir. uyu.2. gün gine 1 tane iç cesaret gelir. eczanede satılıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce bir duble votka iç bak nasıl cesaret geliyor :)
01 Yorumla
Soran+1 yıltamam denerim :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeli uydurması bunlar :D ama antidepresan tarzı haplarda böyle yan etkileri var fazla anormal:D
00 YorumlaSağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı. Uyusturucu tarzinda var.
00 YorumlaYakın arkadaş gazları.. Haptan daha etkilidir.
00 YorumlaVar olmaz mı? 2 Mg ve 5 Mg formunda satılıyor..
04 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş :D
Soran+1 yılBende istiyom :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende doğal var, hapa gerek yok, Allah vergisi:)
20 Yorumladideral diye var sanırım
17 Yorumla
Soran+1 yılo ağrı kesici bee :D
- +1 yıl
sende yanlış biliyorsun dostum dideral kalp damar hastalıklarında kullanılır.
https://www.ilacpedia.com/dideral-tablet bakabilirsin - +1 yıl
Dideral kalp çarpıntısını düzene sokar. Tansiyonu dengeler, heyecanınızı dindirir ve rahat bir nefes almanıza olanak sağlar. Şöyle ki çoğu müzisyen ve sanatçı sahneye çıkmadan kullanır bu hapı. Ve ayrıca el titremesini giderdiği için okçuluk sporunda dopin olarak sayılmakta.
extacy, roche bunlar hep cesaret verir
03 Yorumla
Soran+1 yılyasal olanlardan bahsediyorum
Soran+1 yılhadi ya
+1 yılBirkaç şişe çek cesarete ihtiyacın kalmaz
00 Yorumla
+1 yıliçinde o cesaret. güven lafıma.
00 Yorumlabir cıgara çek, cesareti gör.
03 Yorumla
Soran+1 yılkullanmıyorum :/
Soran+1 yıltamam sorayım bir
+1 yılSen bir bonzai cek bakalim var mi yok mu :D
03 Yorumla
Soran+1 yılçekelim abicim asdfgjdşfghşjkl :D
- +1 yıl
Cekme yavrucum sen nickinden belli zaten :D
Soran+1 yılhaaa :D
+1 yıltekila al 4 tane bak cesareti nasılda buluyosun :D
00 Yorumla
+1 yılya içki iç mis gibi cesaret :D
00 YorumlaRoche akıllıyı deli deliyi akıllı yapar :)
00 YorumlaCoook istemedigin kadar.
00 Yorumla
+1 yılBizim arkiler yürek yiyor
00 Yorumla
+1 yılUyuşturucu var. Onun dışında yok:d
00 YorumlaSabah kalktığında yürek ye aslan
00 Yorumla
+1 yılBenim her tarafim cesaret hap neymis
00 Yorumla
+1 yılYapmayı isteyipte cesaret edemediğin şey nedir ki?
00 Yorumlaüzerlik tohumu çayı için faydasını göreceksiniz
00 YorumlaBurayi terket sen.
11 Yorumla
Soran+1 yılbence sen burayı terket
Neden ki? :)
03 Yorumla
Soran+1 yıliçiçem onun kafasını yaşamak istiyorum :D
Soran+1 yıltamamdır :))
Gizli Üye(36-45)+1 yıliçersem karşına çıkabilirim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe için cesaretlenmek istiyorsun?
10 Yorumla
+1 yılAlkol var
00 Yorumla
+1 yılyokkk
03 Yorumla
Soran+1 yılhmmm :D
- +1 yıl
eic?
Soran+1 yılımm olmaz :D
+1 yılAdrenalin?
00 YorumlaVar galiba.
00 Yorumla