Üstteki görsel kadın alttaki erkek. Kadınların daha akık olurken erkeklerinki daha çok dışa çıkık. Yağları daha mı yoğun erkeklerin. Niye akık değil çıkık duruyor? Fotolar tam yansıtmıyor olabilir ama genelde tarif ettiğim gibi
Erkek göbeği ile kadın göbeği arasındaki bu farkın sebebi nedir?
Akık duranın yağ oranı yüksek olduğundan akık durur. Kadın bedenindeki kas oranı, erkeğe kıyasla çok düşüktür. Bu sebeple saf yağ içeren göbek, jöle gibi çöker aşağı..
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Erkeğin yağ oranı düşükse kas olarak mı kilo alıyor. Görseldeki adamın da baya göbeği var, o zaman yağı fazla ama yine de akık durmuyor
Tamam ben de sana diyorum ki aradaki farkı “yağ” olarak gösterdiğine göre erkeğin yağ bazlı kilo almadığını iddia ediyorsun işte. Kas olarak kg alma diye durum mu var
Gerginlik yaratma ulan, kas olarak kilo mu alınır? Erkeğin göbeğinde de yağ var, kadına kıyasla kas oranı yüksek olduğundan sarkma yapmaz diyorum, böyle çük gibi dik durur, sert olur anlamıyor musun sen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Akık duranın yağ oranı yüksek olduğundan akık durur.
Kadın bedenindeki kas oranı, erkeğe kıyasla çok düşüktür. Bu sebeple saf yağ içeren göbek, jöle gibi çöker aşağı..
Erkeğin yağ oranı düşükse kas olarak mı kilo alıyor. Görseldeki adamın da baya göbeği var, o zaman yağı fazla ama yine de akık durmuyor
Erkek göbeği çıkıntılı da dursa, serttir. Kadın göbeği yağ içerdiği için daima yumuşaktır
Tamam ben de sana diyorum ki aradaki farkı “yağ” olarak gösterdiğine göre erkeğin yağ bazlı kilo almadığını iddia ediyorsun işte. Kas olarak kg alma diye durum mu var
Gerginlik yaratma ulan, kas olarak kilo mu alınır? Erkeğin göbeğinde de yağ var, kadına kıyasla kas oranı yüksek olduğundan sarkma yapmaz diyorum, böyle çük gibi dik durur, sert olur anlamıyor musun sen
Benim göbeğimde erkek göbeği gibi hiç böyle sarkık değil tıpkı erkek gibi
İstisnalar var tabi ama geneli böyle. Sebep ne acaba
Bilmem
Bilmiyorsan Yazma o zaman amkım
Yaratılış özelliği😀
Yag oranı