Sağlık Göbeğim çok düz, böyle bir kıvrımı nasıl elde ederim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Göbeğim dümdüz kıvrım olsun istiyorum nasıl olur? Resimde ki gibi kıvrım nasıl olur? Göbeğim çok düz, böyle bir kıvrımı nasıl elde ederim? Cevapla Resim Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ıamvenom Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Genetik eğer vücut yapında belin ince ve oyuntulu değilse hiçbir şekilde olmaz, ameliyatları var sanırım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Kıvrım olmayan bel kötü mü peki? Yorumla ıamvenom +1 yıl Benim belim kıvrımlı ben kıvrımlı seviyorum bilemem Yorumla Soran +1 yıl Belimi inceltmem lazım di mi? Yorumla
eceakyrk Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Bel çalış birsürü egzersiz car bir ayda düzenli yaparsan olur 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Belimi inceltmem lazım di mi? Yorumla eceakyrk +1 yıl Evet bel için youtubeye yaz 3 uç egzeriz cikicak hergün belli zaman ayır bir ayda çok belli olcak Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Resimdeki kıvrım kalça kemiği yağ oranın düşük olursa 60 cm bel kalçan 70 80 arası olsa bile kum saatini yakalarsın 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Belim 60 kalçam 83 ama düz göbeğim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Demekki kalçan yana doğru değil dik çıkıyor elma gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kemik yapısı ile de alakalı Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl O kıvrım dediğin bel oluyor :) Belin kalın demek ki bel inceltme egzersizleri yap 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Tamam sağol Yorumla
Kkkkaaarrrrr Takip Et Xper 1 Yaş: 29 +1 yıl Bel bölgendeki yağ ile ilgili bu durum, boy kilon nasıl 0 0 Yorumla
Poncikkk98 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 86% +1 yıl Benim göbeğim görselde ki gibi bu genetik sanırsam 0 0 Yorumla
RamiRami Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Onun için egzersizler var YouTube yazınca çıkıyor 0 0 Yorumla
Yarımkilokıymaefekti Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Gayet iyi işte ne kıvrımı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bu göbek benim değil. Ben resimdeki gibi kıvrım istiyorum. Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. sopr yap olur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Genetik eğer vücut yapında belin ince ve oyuntulu değilse hiçbir şekilde olmaz, ameliyatları var sanırım
Kıvrım olmayan bel kötü mü peki?
Benim belim kıvrımlı ben kıvrımlı seviyorum bilemem
Belimi inceltmem lazım di mi?
Bel çalış birsürü egzersiz car bir ayda düzenli yaparsan olur
Belimi inceltmem lazım di mi?
Evet bel için youtubeye yaz 3 uç egzeriz cikicak hergün belli zaman ayır bir ayda çok belli olcak
Tamam sağol
Resimdeki kıvrım kalça kemiği yağ oranın düşük olursa 60 cm bel kalçan 70 80 arası olsa bile kum saatini yakalarsın
Belim 60 kalçam 83 ama düz göbeğim
Demekki kalçan yana doğru değil dik çıkıyor elma gibi
Kemik yapısı ile de alakalı
O kıvrım dediğin bel oluyor :)
Belin kalın demek ki bel inceltme egzersizleri yap
Tamam sağol
Bel bölgendeki yağ ile ilgili bu durum, boy kilon nasıl
kalın bel daha iyi kalıplı gösterir
Benim göbeğim görselde ki gibi bu genetik sanırsam
Onun için egzersizler var YouTube yazınca çıkıyor
Kalçayı büyüt beli incelt
Kalça yapınla alakalı olabilir
Gayet iyi işte ne kıvrımı
Bu göbek benim değil. Ben resimdeki gibi kıvrım istiyorum.
Oblique workout çalış bol bol
sopr yap olur.
kilo alman gerek
Bilmem