Öncelikle merhaba ben anksiyete hastasıyım uzun zamandır lustral 100 mg kullanıyordum bugün doktorumun kararıyla 200 e çıkarttık çok kötü hissedersen arada iç diye de bir sakinleştirici verdi daha önce bu kadar yüksek doz antidepresan kullanan var mı tavsiye verebilir misiniz?
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba ben de anksiyete icin 3 yıl önce lustral kullandım 200 e kadar çıktı mg ama kullanmanı önermem bagimlilik yapıyor ve ili saati bile beynine isliyor. İlaç yerime terapi almanı siddetle tavsiye ederim
11. Sınıftayken başladım tedaviye ama kafama göre bıraktım tekrar tekrar denedim şu sıralar iyi gidiyor gibiyim iyileşeceğimi düşünüyorum çünkü bana iyi gelecek şeyler de yapmaya çalışıyorım
Asl kendin kafana göre bırakma ama iyi geliyorsa doktoruma yavaşça battık bırakmak istediğini söyle. Sevindim senin adına ☺️
Çok teşekkür ederim Peki siz nasılsınız iyileştiniz mi
Maalesef. Beni tetikleyen etkenler ortada olduğu sürece sürekli anksiyete ataklarında oluyorum ve iyilesemiyorum. En kötüsü kurtulmak istediğim bir hastalığa alıştım..
Benim de maalesef tetikleyen şeyleri ortadan kaldırmam mümkün değil ama yine de aşabiliriz alışmak zorunda değilsiniz inanırsak kurtulabiliriz
Bir seyler yapabilsem çok çok iyi olacak ama iste :/ karabasan gibi üstümde umarım aşabiliriz
Yeni müzikler dinlemeye çalışın dizi film falan
Hepsiyle iç içeyim ama ben de işe yaramıyorlar 😬 benim yaşadığım şehri değiştirmem gerek iyileşmek için
Umarım iyi olursunuz ümitsizliğe düştüğünüzde sizin gibi binlerce kişinin olduğunu hatırlatın kendinize, yalnız değilsiniz
Teşekkür ederim. ☺️
Lustral 150 kullandım paxera Xanax prozac 14 yaşından beri şimdi 20 yaşındayım aslında ilaçlar beni tedavi etmedi uyuşturdu
6 yıl antidepresan kullanmış biri olarak kullanırken iyi ama bırakınca daha kötü boşluğa düşüyosun berbat bi bataklık
Görüşünüze kesinlikle saygı duyuyorum ancak baş dönmesinden yürüyemez uyuyamaz hale gelmiştim başka çarem yoktu cidden tedavimi yarım bıraktığım için bu kadar ilerlemiş
Aynısı benimde başıma geldi defalarca yarıda bıraktım başka şeylerle ilgilenmeye başladım çünkü psikolojik rahatsızlıklar ömür boyu kalıyo Panik atakla Okb ile yaşamaya çalışıyorum en az 2 yıl kullanacaksınız belki tedavi eder düşük bi ihtimal
Umarım en kısa zamanda iyi olursunuz ben iyileşeceğime inanıyorum siz de inanın lütfen Ben o kadar kötüydüm ki banyo zemininde oturup kriz geçirdiğimi bilirim titremekten anneme bile seslenemezdim kullandığım sakinleştiricilerden dolayı yataktan kalkamadığım zamanlar olmuştu ama razıydım çünkü o kötü anlarıma geri dönmek istemedim şimdi daha iyiyim siz de iyi olacaksınız yeter ki inanın
Seni çok iyi anlıyorum defalarca acile gittim kalp krizi geçiriyo gibiydim ellerim uyuşuyodu nefes alamıyodum ama eskisi kadar kötü değilim en güzel yöntem sosyalleşmek mutlaka arkadaş grubu veya sevgili bunlar insana iyi geliyor intihar bile etmeyi düşündüm o kadar acı veriyodu ki 3 gün üst üste uyuyamadığım çok oldu uyuyamayınca dahada kötü oluyodum
Şu an nasılsınız
Arkadaşlarımla sosyalleşmeyi deniyorum elbette ama sevgili maalesef ki olmuyor bana ilgi duyan bir insan maks 1/2 hafta kalıyor hayatımda
şu an geçen seneye göre daha iyiyim bide Gay olduğum için biraz dışlandım eşcinsel olmam benim elimde değil toplumda hakaret dışlanma zorbalık gördüğüm için taciz etmeye felan çalışanlar oldu sosyalleşmek isterdim ama olmadı internetten sosyalleşmeye çalışıyorum
Gay bir arkadaşım var onu çok seviyorum çok dışlandı okulda hep zorbalık gördü ama bu ne onun ne de sizin elinizde olan bir şey değil Belki de toplumun bakış açısı sizi bu kadar kötü etkiledi ne olursa olsun başınızı hep dik tutun bu bir hata ya da hastalık değil bir erkeğin bir kadını sevmesi ya da kadının erkeği sevmesiyle aynı şey hayatınız hep renkli olsun kimsenin o renkleri bozmasına izin vermeyin 🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈🏳️🌈
Çok sağol desteğin için malesef sapkın insanlar olarak görülüyoruz ama heryerde varız sanki toplumun ahlâkını biz bozuyormuşuz gibi bi algı var ailem bile bana tepki gösteriyor en kötüsüde bu ailemin bile yanımda olmaması
Umarım kendiniz gibi düşünen birini bulursunuz
Şunu da eklemek isterim kadına şiddet kadın cinayetleri tecavüzler hayvanlara şiddet gibi olaylara tepki göstermeyen kitlenin konu lgbt olunca ülkeyi ayağa kaldırması bana trajikomik geliyor
Sebep şu sözde müslüman kesime göre eşcinsellik haram sonra Gaylere hakaret edip döverlerse sevap işlerler ama internetten lezbiyen videosu açıp izlerler yani işlerine geldiği karar homofobikler onlara göre lezbiyenleri izlemesi zevkli ama Gay olursa saldırıya geçerler kadın cinayeti veya tecavüze tabi ses çıkarmazlar ellerinden gelse yaparlar
Ben kullandım ama bir süre sonra etkisini yitirdi kanks, ben de bıraktım. Bendeki etkisi çok uyuşukluk yapmasaydı ve onu yaparken işlerimden de alı koyuyordu.
Şu anda nasılsınız iyileştiniz mi
Ben simdi hastalığı yüzünden almıştım, hala sinir var onu da aktivşte yaparak halletmeye çalışıyorum. İlaç çok uyuşuk yapıyordu beni işte, hareket edesim gelmiyordu. Kişiden kişiye göre değişebilir tabii ki.
Umarım siz de en kısa zamanda iyi olursunuz
Eşekkğr teşekkür ederim umarım siz de iyileşirsiniz
Selamlar durumunuz basıl şimdi bi gelişme var mı
İçmeyin şu zehirleri be
Kullanan arkadaşım vardı
İyileşti mi acaba