Durduk yere sol göğsümde bir ağrı başladı, öyle büyük bir ağrı degil ufaktan hareket edince falan hissediyorum sebebi nedir? Aranızda bu durumu yaşayan var mı?
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Kalp olabilir ya da yel girmis olabilir uzman sorman arasitrman daha mantikli ihmale gelmez
O kadar önemli midir ki ya :(
Surekli yasiyorsan sıkıntili bir durum olabilir boyle seyler hafife alınır bir durum degil bence dikat et.
Yok sürekli yaşamıyorum
Olsun bu tür durumlarda isini saglam al cevremde biri vardi surekli sol gogus ve kolum agriyor dedi kalp sıkıntisi cikti oyuzden herzaman işin saglama al bence gec olmadan hemde kafan daha rahat eder piskolojik olarak da daha raht etmis olursun
Meme ucunda anormal bir görüntüsü var mı ya da sıvı geliyormu?
Hayır herhangi bir şey göremedim kitle falan da hissetmedim, umarım laneten bir ağrıdır 😓
Adet öncesi ve sonrasıda hassasiyet oluyor bu arada ameliyathane teknisyeniyim
Adet öncesinde bu durumu daha önce yaşamadım aslında veya yaşadıysam da hatırlamıyorum, açıkcası sigara kullanıyorum akciğerlerle alakalı bir şey olabilir mi
Tam olarak bölgesi ne tarafta koltuk altımı tam tersi taraftamı
Koltuk altı tarafı değil göğsümün ortasında sol taraf , şiddetli bir ağrı yok sadece hareket ederken veya çok içten nefes aldığımda hafiften hissediyorum içime korku serpildi 😓
Sen genel cerrahiye git muayene ultrason yapılır gerekirse mammografi bazen sinsi ilerler
Ama şu an geçti, o kadar önemli bir şey midir ki ya. Tekrarlayınca gitsem sorun olur mu 😓
Arada elinle muayene yap baskı yaparak
Hassasiyet varsa gidersin
Yapmıstım biraz o yüzden geçti herhalde , teşekkür ederim ilgilendiğiniz akşamı bekleyeceğim tekrarlarsa gideceğim mutlaka 🌸
Rica ederim ne demek çok geçmiş olsun 🌹🌷
Teşekkür ederim 😊
👋🏼🖐🏼️🤚🏼✋🏼👋🏼🤚🏼🖐🏼️✋🏼
Herhangi bir kitle hissediyorsan doktora gitmeni tavsiye ederim buradan teşhis konulmaz.
Kitle oldugunu nasıl anlayacağım ki , ama zaten öyle tam göğsümün üstüne yok agrı üste doğru nefes alırken bir baskı oluyor
Nasıl anlıcaksın oda şöyle belli bir yerde sertlik varsa diğer yerlerde olmayan bir kitle olabilir. Olabilir diyorum çünkü bir kesinliği de yok. Ben burada desem meme kanserisin boştan kafadan sallanan bir teşhis olucak o yüzden bir an önce doktora gidip kontrol ettirmen gerek. Birşey yoksa içini rahatlatırsın var ise erkek teşhis edilmiş olur.
Herhangi bir sertlik yok aslında , kalp ağrısı da sırta vuruyor diye biliyorum. Öyle laneten bir ağrı diye düşünmek istiyorum, akşamı bekleyeceğim eğer geçmezse sonu doktordur 😓
İyi tarafımdan bak göğsünde değilde akçiğerlerinde de sorun olabilir
O olabilir iste sigara kullaniyorum cunku
Günde kaç paket
Paket değil günde 10 dal falan en fazla 12 13 , bu arada teşekkür ederim zamanını ayırdığın için :(
Sorun değil soru cevaplamayı seviyorum çok fazla sigarayı abartırsan oda göğüs ağrısı boğaz ağrısı baş ağrısı yapabilir ama 13 pek fazla gelmedi bana gerçi ben 1.5 2 paket içince oluyor benden sana tavdiyr doktora git derim şimdi ağrı geçer sonra tekrarlar sonra tekrar gelir falan problem başlamadan eğer ki problem var ise kökünden hallet
Akşam geçerse ve bir daha tekrarlanmazsa gitmem çünkü korona falan da var hastaneler korkutuyor beni. Dediğim gibi tekrarlanırsa gideceğim çok teşekkür ederim içimi az da olsa rahatlattığın için 🌸
Ne demek istediğin zaman yazıp sorabilirsin. Dediğim gibi soru cevaplamak hoşuma gidiyor
İyi günler
İyi günler 😊
Regl az kalmıştır ondan olabilir
Olabilir aslında karnım falan da şiş ama daha önce regl öncesi bu durumu yaşamadım 😓
Olabilir öyle şeyler üzülme regl olmazsan doktora gidersin
bi mamografi falan yaptır şakaya gelmez kız ayool
Hacı doktora bi göster nolur nolmaz
Of :(
Gaz sancısı
Yok sanmıyorum :(
Kalp ağrısı ya da rahatsızlığı göğüse değil sırtta vurur haberiniz olsun
Yok sırtımda herhangi bir ağrı sızı hissetmiyorum çok şükür :(
Gaz dediğim gibi
Görmeden bir şey diyemem 🤔
Büyüyordur
Öyle mi oluyormuş büyüyünce 🤦♀️