Sağlık Çok fazla kahve içmek boy uzamasını engeller mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Bir günde 5 6 kupa sade şekersiz nescafe gold içmek boy uzamasını engeller mi?Not: 1 kupaya 1.5 tatlı kaşığı kahve atıyorum. Çok fazla kahve içmek boy uzamasını engeller mi? Cevapla Engel Soruları Kaş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
dicxex Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Hayatım boyunca nadir kahve içmişsimdir hatta 2 yıl boyunca içmediğim bile olmuştur 18 yaş 186 boy 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Yani zararlı mı ki, engeller mi? Yorumla dicxex +1 yıl Evet zararlı diye biliyorum hem uykuya engel olabiliyor ama bazı sporcuların günde 1 kere sabahları kullanıyor neden kullandıklarını bilmiyorum ama Yorumla Soran +1 yıl Ben de sabah kalkar kalkmaz kahve içiyorum su bile içmeden, tok tutuyor. Gece 3 gibi uyuyup öğle 1 gibi kalkıyorum ben genelde, bu bağışıklık kazanmış halim. Eskiden kahve içinde 7 8 e kadar uyumazdım Yorumla
DJ_izmirli Takip Et Xper 7 Yaş: 107 , eic 88% +1 yıl Engeller tabi şalgam suyu iç boyu uzatır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl :( peki ama neden engeller ki Yorumla DJ_izmirli +1 yıl Şaka be şaka nerden okuyonuz bu saçma uydurma haberleri Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Boyu boşver herşeyin fazlası zarar zaten kalbe zararlı kahve 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Çok mu içiyorum ama bağımlılık yapıyor:((( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ayrıca boy genle alakalı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde babam 186 kardeşim 184 annem 165 ben 160 🤣😂 halama çekmişim Yorumla Soran +1 yıl Olsun yine iyisin 😄 ben 158 im yaşım 16 ama daha doldurmadım, sence daha uzar mı? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzar merak etme Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilo almamaya çalış kilo alınca basık kalıo insan Yorumla Soran +1 yıl Evet çok haklısın aslında kahveyi biraz veriyim diye içiyorum 52 kiloyum:( Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kahve kalbe çok zararlı gerçekten bak bende bağımlısıydım türk kahvesinin ama artık bıraktım günde bir iki iyi fazlası zarar 😍 Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekkür ederim ayrıca yaşımdan dolayı küçümsemediğin için minettarım 💙💙 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hayatım boyunca nadir kahve içmişsimdir hatta 2 yıl boyunca içmediğim bile olmuştur 18 yaş 186 boy
Yani zararlı mı ki, engeller mi?
Evet zararlı diye biliyorum hem uykuya engel olabiliyor ama bazı sporcuların günde 1 kere sabahları kullanıyor neden kullandıklarını bilmiyorum ama
Ben de sabah kalkar kalkmaz kahve içiyorum su bile içmeden, tok tutuyor. Gece 3 gibi uyuyup öğle 1 gibi kalkıyorum ben genelde, bu bağışıklık kazanmış halim. Eskiden kahve içinde 7 8 e kadar uyumazdım
Engeller tabi şalgam suyu iç boyu uzatır
:( peki ama neden engeller ki
Şaka be şaka nerden okuyonuz bu saçma uydurma haberleri
Boyu boşver herşeyin fazlası zarar zaten kalbe zararlı kahve
Çok mu içiyorum ama bağımlılık yapıyor:(((
Ayrıca boy genle alakalı
Benimde babam 186 kardeşim 184 annem 165 ben 160 🤣😂 halama çekmişim
Olsun yine iyisin 😄 ben 158 im yaşım 16 ama daha doldurmadım, sence daha uzar mı?
Uzar merak etme
Kilo almamaya çalış kilo alınca basık kalıo insan
Evet çok haklısın aslında kahveyi biraz veriyim diye içiyorum 52 kiloyum:(
Kahve kalbe çok zararlı gerçekten bak bende bağımlısıydım türk kahvesinin ama artık bıraktım günde bir iki iyi fazlası zarar 😍
Çok teşekkür ederim ayrıca yaşımdan dolayı küçümsemediğin için minettarım 💙💙