Hemşirenin biri kulakları çınlasın, damarlarımın kaygan olduğunu söyleyip damarı yakalamak için iğneyi derimin altında gezdirmişti. Zaten iğne fobim var :(
Her seferinde direk buluyorlar. Görünen damara mı yapıyorlar ya da damarı bulduklarını nasıl anlıyorlar merak ediyorum. Nasıl yaptıklarını izlemediğim için bilemiyorum çünkü içim fena oluyor 😀 şu an bile düşününce içim bir hoş oldu 😑
Damarlarım ve vücut yapımdan dolayı, ilk denemede kimse bulamıyor zaten. Yıllardır alıştım bu duruma. İlk zamanlar korkuyordum fakat bileğimden kan aldılar en son. O zamandan beri korkmuyorum desem doğru olur :)
İğneden çok korkuyorum ve bu durum başıma çok geliyor o yüzden elimin üzerinden kan alıyorlar ve elinin üzerinden kan alması daha bir acı verici. Bir de en kötüsü bebek gibi ağlıyorum 😕
korkuyu değil bizzat bulamamalarını yaşadım, küçükken delik deşik eden de vardı tek hamlede alan da bulsalar bile çok inceymiş çatlayabilir demelerinin korkusunu çok yaşadım ama:D
İnan herkes o korkuyu Yaşar fakat ben bir olaya tanık oldum insan öyle birşeyki ölmesiği müddetçe hiç birşey insana zarar veremez korkmak bizim en büyük hatamız cesaretli olmamız gerekiyor
Stajyer ise kork ama kıdemli ise damar onu bulur 😃
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Başıma geldi. Sağ olsun hemşire hanım 4-5 kere kolumu deldikten sonra elimin üstünden kan almaya çalıştı oraya da 2-3 atıştan sonra artık yapamicanı anladı ve başka bi arkadaşını çağırdı o aldı ama elimin üstünden. O an nası bayılmadım hala hayret ediyorum...
Hiç öyle bir durum yaşamadım ama kan verirken kullanılan iğne çok kalın canım çok yanacak diye acayip kasılıyorum tırnağımla avuç içimi falan kanattığım oldu
Benim damarım zor bulunuyor ve hemen patlıyor. tenim hassas hemen morarıyor filan.. kısacası damar yolu açılmasından, kan alınmasından çok korkuyorum ☺️