Başka şehire git ben mesela her 6 haftada bir başka bir hastalıktan başka şehire gidiyorum sizin ora kalabalıktır sıra gelmiyordur başka şehirde hastaneye git ordan sıra gelebilir
Burda bilmiyorum ki gerçi diş çektirecektim normal doktorlar gittiği gün geçerdi sinüslerdeki idi çene plastik doktoru vardı 15 gün sonraya randevu verdi 15 günde geldi gittim cekti hiç acıtmadan Ama bilmiyorum ki burdurdayım ben burda özel dis hastanesi ıspaeta yolunda hiç kalabalık olmuyor burdurun nüfusu 110 bin o hastanede dis doktor sayısı 15 kadar İnanılmaz bi doktor fazlalığı var gereksiz 6-7 doktor yeter + özel dis doktorları da var merkezde Ama devletin hastanesinde 15 kadar dis doktoru var birde örne plastik doktorlarına da katsak 25 vardır
Anladım benşmde eğri düşündüm de araştırmamıştım da eğri kalsın ya beyazlaşmaya çalıştım şimdi lekeler gitti bembeyaz değil ama yine iyi ya güzel alt dişler az eğri gibi olsun varsın diyorum suana kadar kimse dişlerin eğri demedi sorun yok
Baban emekli olmuş sen değil ki indirim alamaz bence benimde engelli raporu var ailem yararlanamıyor ki benim rapordan Ama sor doktorlara bence alamazsın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Başka şehire git ben mesela her 6 haftada bir başka bir hastalıktan başka şehire gidiyorum sizin ora kalabalıktır sıra gelmiyordur başka şehirde hastaneye git ordan sıra gelebilir
Tüm devlet hastaneleri böyle
Burda bilmiyorum ki gerçi diş çektirecektim normal doktorlar gittiği gün geçerdi sinüslerdeki idi çene plastik doktoru vardı 15 gün sonraya randevu verdi 15 günde geldi gittim cekti hiç acıtmadan
Ama bilmiyorum ki burdurdayım ben burda özel dis hastanesi ıspaeta yolunda hiç kalabalık olmuyor burdurun nüfusu 110 bin o hastanede dis doktor sayısı 15 kadar
İnanılmaz bi doktor fazlalığı var gereksiz 6-7 doktor yeter
+ özel dis doktorları da var merkezde
Ama devletin hastanesinde 15 kadar dis doktoru var birde örne plastik doktorlarına da katsak 25 vardır
Özelde çok pahalı oldugu için diş teli herkes devlet hastanesine sıraya giriyor
Anladım benşmde eğri düşündüm de araştırmamıştım da eğri kalsın ya beyazlaşmaya çalıştım şimdi lekeler gitti bembeyaz değil ama yine iyi ya güzel alt dişler az eğri gibi olsun varsın diyorum suana kadar kimse dişlerin eğri demedi sorun yok
Baban emekli olmuş sen değil ki indirim alamaz bence benimde engelli raporu var ailem yararlanamıyor ki benim rapordan
Ama sor doktorlara bence alamazsın
teşekkür ederim
Bilmiyorum bizimkiler hep özel hastanede yaptırıyorlar dişlerini.
Ben ozelde taktircam bu yaz 12-13k fiyat çıkardılar
Oha ya
7 sene mi?
İnanması zor geliyor ama 2011 den beri bekliyorum
Hangi il bu
İst
Kırsal yerden baş vur
Ya öze hastane çok pahalı diye herkes devlet hastanesine geliyor oyuzden heryer böyle
Bulunduğum il de soracam bakim böyle mi
Çok teşekkür ederim de yuksek ihtimal böyledir