Gözüme cif krem kaçtı suyla hemen yıkadım o an yanma batma bişey hissetmedim sonra duşa girdim 2 saat sonra aklıma takıldı tekrar bol suyla baya yıkadım yıkadıktan sonra batma hissediyorum gözüme zarar verir mi 2 saat geçti aradan yani 2 saat sonra batma hissediyorum yarın acile gidicem yarına kadar zararı olur mu

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bir şey olmaz diyemem ama cif o konuda belkide en az sıkıntı çıkaracak temizlik ürünü olabilir. 🙂🙂 Sen yine de bir doktora git mutlaka
Arkasında ciddi Göz hasarına yol açar yazınca korkuttu beni yarın acile gidicem maalesef bulunduğum ilçede göz doktoru yok. Batma hissediyorum sadece onu da 2 saat sonra hissettim ilk bişey olmamıştı. Cif o kadar tehlikeli değil mi diyosun şimdi
Cif tehlikeli değil demiyorum. Muadili ürünlere göre tehlikesi bir miktar daha az diyorum. Acile gittiğin zaman zaten standart bir müdahale var, onu uygulayıp, bir iki gün içinde göz doktoruna görünmen gerektiğini söyleyecekler. Bu durumlarda çok geç kalmamakta fayda var. Gözünün durumunu kontrol et, sabah gideceksen. Aşırı kanlanma, sürekli yaş gelmesi durumu oluşursa sabahı bekleme.
Sadece batma hissediyorum. O da 2 saat sonra oldu. 2 saat sonra aklıma takıldı suyla boca ettim yıkadıktan sonra batmaya başladı
Böyle durumlarda bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilmiyorum ailem ilgisiz biri sanmıyorum göz doktoruna götüreceğini yarın kendim acile gidicem