Sağlık 15 yaşındaki kızım ortalama kaç santim daha uzar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Babası 182Ben 157Kızım 16311,12 yaşında regl oldu. 168, 170 olsa bi kadın olarak yeter diye düşünüyorum. O da o civarlarda olmak istiyor zaten. Güncellemeler+1 yıl Boy uzatma egzersizleri falan yapıyor vakit buldukça. Güncellemeler+1 yıl Güncel 15 yaşındaki kızım ortalama kaç santim daha uzar? Cevapla Babalık Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Regl olmakla boyun ne alakası var, ergenliğe girmek, bitirmek ayrı boy meselesi ayrı. Benim fikrim orta boylarda. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de öyle düşünüyorum. Regl den sonra 20 cm uzayan tanıdıklarım da oldu 5 cm uzayan tanıdıklarım da. Yine de yazmak istedim tabi regl olduğu yaşı da Yorumla
resnelii34 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl 18 yaşına kadar uzar insanlar. Ondan sonra imkansız. Gayet uzun zaten 0 0 Yorumla
bussyboxxx Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl 170 175 olur bence 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Umarım olur Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl iki iç cm daha uzar. Ama minyon daha güzel oluyorsunuz bence. Sen çok çekicisindir mesela 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Regl olduğunda boyu kaç cm di hatirliyor musunuz? 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tam olarak bi sayı söylemem ama 150 falandı Yorumla Soran +1 yıl söyleyemem* Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doktorlar reglden sonra Max 10 cm uzar diyorlar o yüzden dedim ama 2/3 cm daha uzayabilir ama 170 zor gibi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Regl olmakla boyun ne alakası var, ergenliğe girmek, bitirmek ayrı boy meselesi ayrı. Benim fikrim orta boylarda.
Ben de öyle düşünüyorum. Regl den sonra 20 cm uzayan tanıdıklarım da oldu 5 cm uzayan tanıdıklarım da. Yine de yazmak istedim tabi regl olduğu yaşı da
18 yaşına kadar uzar insanlar. Ondan sonra imkansız. Gayet uzun zaten
1.65 1.68 arasında olur
170 175 olur bence
Umarım olur
iki iç cm daha uzar. Ama minyon daha güzel oluyorsunuz bence. Sen çok çekicisindir mesela
Regl olduğunda boyu kaç cm di hatirliyor musunuz?
Tam olarak bi sayı söylemem ama 150 falandı
söyleyemem*
Doktorlar reglden sonra Max 10 cm uzar diyorlar o yüzden dedim ama 2/3 cm daha uzayabilir ama 170 zor gibi
Babasını kendini kızını öven insan modeli.
En kötü 165-170 olursunuz
178 olabılr daha
Basketbol oynaycan
Çok uzamaz.