Arkadaşlar gusül abdesti alırken burnuma su çekemiyorum yani bir deliğe çok az giriyor veya deliğin içi azcık ıslanıyor diğer burun deliğinde ise beni öksürtecek kadar fazla gidiyor. Abdest geçerli midir? Avucumun içine su alıp burnumu daldırsam olur mu veya
Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için
Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçerli sıkıntı yapma sen doğru olduğu sekilde yapiyoor sun
Teşekkür ederim beyefendi
Rica ederim hanımefendi ne demek her zaman 😊
Burun içindeki şah damarı sızlayacak derecede su verin deniyor
Şah damarı boyunda beyefendi
Burun içinde sızlar bir şey suyu verince
Aynen, ıslanması yeterli değil, derince çekmek lazım. İlmihalden yahut ilmihali aktaran hocaların videolarından da teyid edebilirsiniz. (nazofarenksi olabildiğince yıkamak gerekiyor. biraz ıslatmak kesinlikle yetersiz.)
@aegeandoctor çekemiyorum suyu
Ben gezgin-34 ün yorumuna destek açısından yazmıştım. Esas sorunuza gelirsek, bir burun deliğini diğerinden daha tıkalı olması tamamen normal. Sürekli değişir şekilde olması da aynı şekilde normal. Bir taraftan çekiyor olmanız yeterli. Boğazınıza gelmesi, tüm nazofarenksi yıkayıp orofarenkse döküldüğünü gösterir ki en uygunu budur. Nazo-orofarenks meselesinden bahsetme nedenim; olayı net anlamak açısından anatomi görsellerine bakmak isterseniz diye.
@aegeandoctor tek deliğe tam gitmeside yeterli midir
Evet
Önemli olan niyet =) dibine kadar su cekmene gerek yok.
Deliklerin içi hafiften ıslansa da yeterli o halde doğru mudur? Burnu daldırsam da yeterli yani
Kesinlikle
Çook teşekkür ederim Allah razı olsun 😊
islatman yeterli
Vesveseli birisiyim hepten takıntı oldu. Avucuma su alıp burnu daldırsam yine yeterli olur değil mi?